bugün
V
verder weremem6 yıl önce
dudak bükerek fotoğrafa poz vermek
homo ergenusların sıkça yaptığı habis bir ur gibi yayılan, sempatiklikten uzak, itici, ağzının ortana şöyle bir yapıştırma isteği uyandıran pozdur.
V
verder weremem8 yıl önce
dolar daha da artar mı
Dolara yeni yatırım yapacak olan kişilerin merak ettiği sorulardan biri. Aceba dolar artacak mı? seçim arefesindeyiz piyasalarda belirsizlik var. E malum uzunun da çenesi hiç durmuyor dolar elektirik sayacı gibi artıyor. Ülke de üretim yok dışarıya m… devamını gör
V
verder weremem9 yıl önce
bir doktor doktora yaparsa doktorun karesi mi olur
(bkz:kafamda deli sorular)
V
verder weremem9 yıl önce
suriye lilerde evet diyor
Ülkesindeki savaştan kaçmış vatan hainleri bizim 94 yıllık devletimizin geleceğini belirlemek için oy kullanacak. Suriye lilere vatandaşlık verilmedi diyenler iyi baksın. (img:#1390183)
V
verder weremem9 yıl önce
fenerbahçeye yılmaz vuralı getirmek
fenerbahçeli yöneticilerin dün akşam itibariyle ortaya attığı fikirdir. ulan sezon sonuna kadar getirin bari şu adamı da, büyük takım çalıştırmadan göçüp gitmesin bu dünyadan. bakarsın iyi olur lan. http://spor.mynet.com/fenerbahce/106986-fenerba… devamını gör
V
verder weremem9 yıl önce
gizli oylama sonucu
(img:#1302528) an itibari ile 338 evet 134 hayır oyu çıktı. evet çok gizli bir oylama oldu. gecenin en komik cümleside, meclis başkan vekilinin; ''gizli oylama sonuçlarını açıklıyorum'' (img:#1302526)
V
verder weremem9 yıl önce
gizli oylama sonucu
(img:#1302528) an itibari ile 338 evet 134 hayır oyu çıktı. evet çok gizli bir oylama oldu. gecenin en komik cümleside, meclis başkan vekilinin; ''gizli oylama sonuçlarını açıklıyorum'' (img:#1302526)
V
verder weremem9 yıl önce
akp den kaç fire çıkacak sorunsalı
(img:#1302505) bu baskı altında 0 fire.
V
verder weremem9 yıl önce
akp li vekil oylamayı yapanları kameraya alıyor
(img:#1302479) saraydan başımıza iş gelecek diye yapılan denetlemedir. oy kullanan akp li vekil kameraya poz verip öyle çıkıyor. daha kendi adamlarına güvenemiyorlar. kendi vekillerinin istemediği sistemi bize dayatıyorlar. Belə vəziyyətin içinə … devamını gör
V
verder weremem9 yıl önce
mükemmel türkiye ekonomisi
(img:#1302372) Evet görüldüğü üzere harika bir ekonomimiz var. An itibariyle Dolar 3,70 üzerine çıkarken Euro 3,92 üzerinde dalgalanıyor. Mükemmel ve eşsiz ekonomimiz şuan kendini gösteriyor. zamlar üst üste geliyor. üretim durma noktasında, işs… devamını gör
V
verder weremem9 yıl önce
kürt olduğum için yardım etmeyen insanlar
(img:#1299402) doğru olanı yapmışlardır. (bkz:nick entry uyumu)
V
verder weremem9 yıl önce
emine erdoğan vs angelina jolie
first lady miz emine erdoğa nın güzellik konusunda geçeceği gerçektir. evet. (img:#1298189)
V
verder weremem9 yıl önce
göksel in memeleri
acıyor klibinde de anlaşılacağı üzere şahane olan memelerdir. daha önce de oyuncak oldum ellerindeyim şarkısının klibinde görmüştüm orada da güzellerdi. bacakları da güzel la. sanırım aşık oldum. evet. (vid:#104576)
V
verder weremem9 yıl önce
akp logosu
(img:#1296569) son noktayı koyuyorum.
V
verder weremem9 yıl önce
ışid in istanbul üniversitesi ni hedef alması
ışid'in yayınladığı eylem görselinde istanbul üniversitesi beyazıt kampüsündeki meşhur ana kapıyı kullanmasıdır. görselde kapıda bir ışık parlaması dikkat çekmekte. sanki okulda bomba patlatmaya yönelik bir hazırlık varmış izlenimi verilmiş. Görsel … devamını gör
V
verder weremem9 yıl önce
ışid'in yayınladığı eylem görselinde istanbul üniversitesi beyazıt kampüsündeki meşhur ana kapıyı kullanmasıdır. görselde kapıda bir ışık parlaması dikkat çekmekte. sanki okulda bomba patlatmaya yönelik bir hazırlık varmış izlenimi verilmiş. Görsel … devamını gör
V
verder weremem9 yıl önce
V
verder weremem9 yıl önce
V
verder weremem9 yıl önce
reisimiz duble yol yaptı diyen sevgili
reyiz ine bağlı %50 lik dilimin içinde olan kızdır. sizin sevgiliniz böyle cümle kursa ne yapardınız.
V
verder weremem9 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
V
verder weremem9 yıl önce
suikast yine stv de yayınlanmış
V
verder weremem9 yıl önce
yanlışlıkla 2018 e girmek
neden olmasın arkadaşlar.
V
verder weremem9 yıl önce
2016 yı bir fotoğrafla özetlemek
(img:#1289838)
V
verder weremem9 yıl önce
1 gün sonra 2017 ise 2 gün sonra 2018 dir
iğrenç bir espiridir efenim. insanın kanını dondurur resmen.
© copyright 2005 - 2026