bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- kel erkek3
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- gazlamak2
- gençler iş beğenmiyor3
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- sevgiliyle kavga etmek2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- eski yazarların emekli yapılması5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- sözlük yazarlarına tavsiye4
entry'ler (28)
Uzun yoldan onu görme hasretiyle gelmişssindir. Bir bayram gününde ailenin elini alelacele öpüp ona koşmuşsundur. aslında bir açıdan o da aynısını yapmıştır da. Biralarınızı almış, masanızı kurmuş, mumları yakmış, müziğinizi açmışsınızdır. Sonra o ilk biranın son yudumlarını alamadan başını kanepenin yastığına dayamış, gözlerini kapamış müzik dinliyorum aldatmacasına yatmıştır. Bir bakmışsın nefes alışverişi düzenli, hafif hafif dönüyor arada. Yine uyudu işte.. Yine yalnız bıraktı..
Aynı senaryo defalarca yaşanır. Ama biliyorsun : ya katlanırsın ya gidersin. Ama hep katlanırsın.
Aynı senaryo defalarca yaşanır. Ama biliyorsun : ya katlanırsın ya gidersin. Ama hep katlanırsın.
Sozlukteki ilk mesajimi aldigim kisidir. Tesekkurler etuuu.
Gaza gelmis.adam uctu resmen.bir de camdan iceri dalmasi var ki o bicim.
Kuzularin sessizligi.
Özledin biliyorum. Sanki fil oturmus gibi göğsünün üstüne, nefes alirken acıyor. Ama geçicek güzelim. Hadi uyu, yarin bayram, hem sen çok severdin küçükken bayramlari.
Anneni anlamaya basladigin andir.hatta belki biraz da ona benzemeye basladigini farkettigin andir.
Isitme engelliler öğretmenliği okuyana verilen ' müzik öğretimi' dersidir.
Kimsenin rengine, dinine, ırkına, diline saldirmayin siz de.
Babanin paketinden sigara yürütmeye benbenzer. Elbet bir gun anlayacaktir. Hatta tuzaklar bile kurabilir, gorunmeyecek bir yere beyaz pecete ilistirmek gibi. O an inkar da edemeyecek, kahrolarak sucunu kabul edecek ve af dileyeceksindir.
Evet evet güzelim.
Hill climp racing.
Her erkege yakisir.
bir arkadaş grubunda, çevrilen şişenin ince ucunun denk gelen kişiye, şişeyi çeviren kişinin 'doğruluk mu cesaretlik mi' sorusunun akabinde, şişenin ince ucunun denk gelen kişinin 'cesaret' tercihini seçmesiyle başlayan bir olaylar zinciridir. şişeyi çeviren kişi, şişenin ince tarafının denk geldiği kişiden, birisini öldürmesini isteyerek, şişenin ince tarafının denk geldiği kişinin katil olduğu durumdur.
Sarhoşluğun son aşamasında kullanılan bir sözcük öbeğidir.
Genelde uzun ilişkilerinden ayrılmış kadınların, kendilerini temize çıkartma amaçlı, eski sevgililerine yükledikleri yeni kişilik sürümüdür.
Yine de nadir de olsa, gerçekleriyle karşılaşılabilir.
Yine de nadir de olsa, gerçekleriyle karşılaşılabilir.
Akepeli bir kadının cinsel fantezilerinde ne olduğunu merak eden kişinin soracağı sorudur.
Nihayetinde bir kadındır. Bizden tek farkı, mastürbasyondan sonra 'Allah'ım beni affet' diyor olması olabilir.
Nihayetinde bir kadındır. Bizden tek farkı, mastürbasyondan sonra 'Allah'ım beni affet' diyor olması olabilir.
Bir insanın sadist olduğunu gözler önüne koyan yedi şeyden ilki sayılabilir.
Hatırlanmak istenmeyen yaşanmışlıkların, umulmadık bir anda biri tarafından önünüze konulduğunda ağzınızdan çıkan tepki cümlesidir.
Bir çok pilavsever'in hobi olarak gerçekleştirebileceği durumdur. Bir pilavsever için pilav yapmanın ve yemenin saati yoktur.
Öküzlerin konuşabildiğine ender tanık olabileceğiniz anlardır.