bugün
- ctrlx22
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket8
- gürcistan22
- cendere calarken entry girmek4
- zall'ın sözlükten kaldırması gereken şeyler3
- asansörde kalmak7
- sevilen kızın zort diye ossurması3
- lambayı söndürdükten sonra karşıda figür olmasi2
- tanrı türkü korusun2
- yaşar nuri öztürk4
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili5
- erkek eti gurmesi4
- ilgi isteyen kız16
- hewal ebo17
- kuran da namaz yok21
- sözlükte kavga etmek6
- lahmacunu elle yiyen kız13
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- arkeoloji bölümü5
- seksi bırakmak5
- biyolojik antropoloji5
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
- abdullah öcalan7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası41
- arkadaşlar ben sanırım erkeğim3
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- insan olmak5
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- casio2
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- felak nas ayetel kursiyi bilen cin3
- 49 kilo olmak3
- cinin aslında alkol olması3
- yabani semizotu3
- cinli birine bulaşmak3
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- gocu12
- çanakkale4
- amerika birleşik devletleri4
- kadın eti gurmesi vs erkek eti gurmesi2
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- aç karnına açlık grevi yapmak2
- malay erkek2
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- ben ıspartada yaşıyorum7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- seni seviyorum2
- bursa vs edirne7
entry'ler (64)
dobra şahıs: tanımayan bi bok sanar :D
maktül: sdfsdf :D :d eyww ^^
üçüncü tekir şahıs: ya serhat her zmnki halin abartmaya gereq yoq xD ama fena karizma dolu bi foto gzL cıkmıs...
maktül: sdfsdf :D :d eyww ^^
üçüncü tekir şahıs: ya serhat her zmnki halin abartmaya gereq yoq xD ama fena karizma dolu bi foto gzL cıkmıs...
http://the-sophie-files.blogspot.com adlı blogunda çok keyifli yazılarını okuyabileceğiniz, hep okunası yazar. *
aslında başlık imkanlar yetseydi eczanede çalışan kıza hava atmak için zırt pırt prezervatif alan zat şeklinde olacaktı.
bir de bu zat xxl prezercatif isteyip durursa, çalışanın tav olmamasına imkan yoktur.
bir de bu zat xxl prezercatif isteyip durursa, çalışanın tav olmamasına imkan yoktur.
http://hakanyalniz.blogcu.com/ adlı blogunda, oldukça güzel yazılarına denk geldiğim yazardır. hem sözlük, hem blog yazarıdır, hep okunasıdır.
http://simsiyah1905.blogspot.com adında samimi bir blogu olan yazar. hele ki içinde özeleştirilerini yaptığı bölüm var ki, sık sık okunası. ayrıca öğretmen olup, türkiye'yi dolaşıp yeni bilinçli nesiller yetiştirecek olan güzel insandır kendileri. *
http://toplamkomutani.blogspot.com/ adlı blogunda güzel yazılarına rastladığım yazar. hem sözlük yazarı, hem blog. okumak lazım. *
olağanüstü bir şiirdir. yediğiniz, içtiğiniz ayrı gitmeyen dostunuz bir gün ölüyor ve siz ona, onun mutlaka okuyacağına inandığınız bir yazı yazıyorsunuz. ismi de ağıt oluyor. sonra onu başkaları okuyor falan. harikulade.
ileti şudur;
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adammı diye.
sohbetimiz;
ben:
sen neymişsin be abi
ben:
iletiye bak.. pehh
o:
ee öyle
edit: bi de bunu gördüm şimdi listeye bakarken;
yaptıracagım dövmei buldm!
nasıl sohbet arıyo belli değil. sana inat sormayacağım ulan ne yaptıracaksın diye.
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adammı diye.
sohbetimiz;
ben:
sen neymişsin be abi
ben:
iletiye bak.. pehh
o:
ee öyle
edit: bi de bunu gördüm şimdi listeye bakarken;
yaptıracagım dövmei buldm!
nasıl sohbet arıyo belli değil. sana inat sormayacağım ulan ne yaptıracaksın diye.
(bkz: güneşin oğlu) filmindeki o kırmızı entarisiyle hala rüyalarımda randevulaştığım cici kız.
kendini izlettirmesini bilen ve keyifli bir program yapan güzel kadın.
son msn konuşmalarına bakılırsa birisini öldürmeden önce ona çalmak için gitar kursu alan katildir.
makarnayla beslenmesi muhtemel hayvandır.
halktan gelen anadolu insanının içinde beraber bulunmaktan zevk aldığına emin olduğum bir durumdur. yoksa nasıl laf atacaklar her zaman her yerde beraber olamayacakları insanlara?
tanım: tiki diye yaftalanan kızın herkesin pis koktuğu, herkesin aval aval ona baktığı sıkış tepiş bir ortamda bulunmasını yadırgadığındaki tavrıdır. parası varsa atlamalı bir taksiye ve o kalabalıktan uzaklaşmalıdır.
tanım: tiki diye yaftalanan kızın herkesin pis koktuğu, herkesin aval aval ona baktığı sıkış tepiş bir ortamda bulunmasını yadırgadığındaki tavrıdır. parası varsa atlamalı bir taksiye ve o kalabalıktan uzaklaşmalıdır.
(bkz: tanrı de allah deme)