bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- gecenin şarkısı10
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması4
- bir şeyler söyle2
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- boyumun 2 cm kısalması28
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- kızlar bakar mısınız13
- chatgpt ile dertleşmek7
- tutunamayanlar8
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- ölmek istemek ama ölememek5
- gece açlığı6
- islamda namaz yoktur13
- bol tereyağlı iskender5
- insanlar değişmez4
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- flörtöz erkek iticiliği5
- anasonlu nargile4
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- saat dokuzu beş geçe atam dolmabahçe de2
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- gocu29
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- yaşar dinleyen erkek10
- kendi kendine nazar değdirmek3
- her ilde üniversite kurulması6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- hakaret etmek7
entry'ler (55)
inci bir gibi sözlüktür desem evet bunu desem bana inanır mısınız dostlarım.
ateistlerin kötü insanlar olması başlığının ne kadarda saçma olması. zira durum tamamen başlığı açan kişinin şahsi paranoyaklığıdır, öyle midir, bence öyledir.
ilk izlediğimde yarıla yarıla güldüğüm bir içeriktir kendisi, islamın şartı beştir beştir beeeeştiiir.. Beşincisi neeeeeööö, diye evrim geçiren program sunucusuna çatal saplamak istemiştim.
Hacıhüsrev'deki Aykut Apartmanına yapılan baskın sırasında gelişen olaylardan bir kupledir.
Yeter abi vurmayın ya dedikten sonraki kameralara yaptığı surat ifadesi, okuyom ben ya, babam cezaevinde benim demesi ile gönlüme taht kurmuş, torbacı kişilik.
Yeter abi vurmayın ya dedikten sonraki kameralara yaptığı surat ifadesi, okuyom ben ya, babam cezaevinde benim demesi ile gönlüme taht kurmuş, torbacı kişilik.
+henüz hazır değilim
-al buna konuş.
-al buna konuş.
bakınca anlaşılıyo mu ?
türkiye adına gerçekleşecek büyük bir adımdır, evlensinler beyaz eşyaları benden.
Güzel bi türkümüzdür, Bedia Akartürk'ten dinlenilmesi tavsiye edilir.
mutfaktaki kumandanın yağlı olma sebebidir, hiç iç açıcı değildir, bi süre sonra o kumanda folyo ile kaplanır pratik çözüme ulaşılır.
Evrimsel aşamamızın bu denli gelişkin olduğu çağda, hala kaşlarını almayan kızları görmek gerek bilime gerekse rasyonalizme aykırıdır.
Ne yaratılışda ne de doğal seleksyonumuzda vardı, sadece duygusaldık anlıyormusun... içimizdeki çocuğa yönelmeliydik, gerek hüzünlü gerekse kekremsi hislerimizi sunmalıydık ona... Hiç vakit kaybetmeden çık buradan hemen şimdi, git peçetene kavuş, huzura ulaş, kırlarda çırılçıplak koşmaktansa elin çükünde dolaş.
kedidir o kedi
-seni seviyorum
+bunlar önemli şeyler tabi
+bunlar önemli şeyler tabi
başlık içinde hikaye durumudur, hayal gücünü kullanma becerisine sahip birinin yüzümüzde küçük bir tebessüm yaratma isteğidir.
genelleme yapmanın böylesine gereksiz durumudur, oldu gözlerim doldudur o diğilde babanın sözlüğümüdür.
Yakın zamanda alkışarla yaşıyorum sitesinde yer alan içeriktir, bi buçuk litre olan gülnaza saatte yarım kilometre hızlı giden arabanın çarpması ve olayların gelişmesidir.
Slayer'ın Disciple adlı şarkısında geçen bir sözdür. Tanrı hepimizden nefret ediyor anlamına gelir.
her türlü dini kavramı hayatlarından çıkarmış, metafiziksel olguları reddetmiş kişiye verilen isimdir. mantık ve bilimi baz alan insandır.
ülkemizde pek rastlanmayacak insan modelidir, anlayıştan ziyade doğal baba tavrıdır, yapan ahlaksız değildir, yapmayanda tutucu değildir zira baba her zaman babadır.
Seksenli yıllarda gazino sanatçılığı yapan ve albüm çıkaran bir arabesk sanatçısıdır, kocası tarafından suratına kezzap atılmıştır, sebebi kıskançlıktır, 1989 senesinde Mersin'de bir restoranda kocası tarafından öldürülmüştür.