bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- islam düşmanlarına bir soru8
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- 29 temmuz 2026 butlancıların birbirine girmesi3
- mehdiye inanıyor musunuz8
- gregor clegane3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- gelecek partisi2
- zengin ama cimri erkek çekici midir2
- mobile legends3
- yeni parti51
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- eren kaşıkçı4
- sandor clegane2
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- johnny sinsin mutfağına konuk olmak3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı5
- manifest grubu vs tarkan16
- tywin lannister ve olenna tyrell2
- kanlı gözlerle aynaya bakmak3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- sözlük kızlarının kekleri11
- cennetten düşerken canın yandı mı4
- forlove19 sorunsalı4
- borsa 10 000 lere gidebilir mi3
- uzun burunlu ince dudaklı kadın çekiciliği2
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- güne bir türkü barcı bırak3
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- hikayeyi devam ettir54
- am ile pm yi karıştırmak5
- huzur7
- balerion4
- içeri gidip tv izleyecek olmam2
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- tbmm de yaşanan cinsel istismar skandalı2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- the odyssey6
- özgür özel den yeni parti bağış kampanyası2
- ahmet davutoğlu2
- masterchef şampiyonu eren kaşıkçı'nın ölümü2
- yine çok fena burnum kanadı5
- drone a ötv getirmek2
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması3
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
entry'ler (55)
inci bir gibi sözlüktür desem evet bunu desem bana inanır mısınız dostlarım.
ateistlerin kötü insanlar olması başlığının ne kadarda saçma olması. zira durum tamamen başlığı açan kişinin şahsi paranoyaklığıdır, öyle midir, bence öyledir.
ilk izlediğimde yarıla yarıla güldüğüm bir içeriktir kendisi, islamın şartı beştir beştir beeeeştiiir.. Beşincisi neeeeeööö, diye evrim geçiren program sunucusuna çatal saplamak istemiştim.
Hacıhüsrev'deki Aykut Apartmanına yapılan baskın sırasında gelişen olaylardan bir kupledir.
Yeter abi vurmayın ya dedikten sonraki kameralara yaptığı surat ifadesi, okuyom ben ya, babam cezaevinde benim demesi ile gönlüme taht kurmuş, torbacı kişilik.
Yeter abi vurmayın ya dedikten sonraki kameralara yaptığı surat ifadesi, okuyom ben ya, babam cezaevinde benim demesi ile gönlüme taht kurmuş, torbacı kişilik.
+henüz hazır değilim
-al buna konuş.
-al buna konuş.
bakınca anlaşılıyo mu ?
türkiye adına gerçekleşecek büyük bir adımdır, evlensinler beyaz eşyaları benden.
Güzel bi türkümüzdür, Bedia Akartürk'ten dinlenilmesi tavsiye edilir.
mutfaktaki kumandanın yağlı olma sebebidir, hiç iç açıcı değildir, bi süre sonra o kumanda folyo ile kaplanır pratik çözüme ulaşılır.
Evrimsel aşamamızın bu denli gelişkin olduğu çağda, hala kaşlarını almayan kızları görmek gerek bilime gerekse rasyonalizme aykırıdır.
Ne yaratılışda ne de doğal seleksyonumuzda vardı, sadece duygusaldık anlıyormusun... içimizdeki çocuğa yönelmeliydik, gerek hüzünlü gerekse kekremsi hislerimizi sunmalıydık ona... Hiç vakit kaybetmeden çık buradan hemen şimdi, git peçetene kavuş, huzura ulaş, kırlarda çırılçıplak koşmaktansa elin çükünde dolaş.
kedidir o kedi
-seni seviyorum
+bunlar önemli şeyler tabi
+bunlar önemli şeyler tabi
başlık içinde hikaye durumudur, hayal gücünü kullanma becerisine sahip birinin yüzümüzde küçük bir tebessüm yaratma isteğidir.
genelleme yapmanın böylesine gereksiz durumudur, oldu gözlerim doldudur o diğilde babanın sözlüğümüdür.
Yakın zamanda alkışarla yaşıyorum sitesinde yer alan içeriktir, bi buçuk litre olan gülnaza saatte yarım kilometre hızlı giden arabanın çarpması ve olayların gelişmesidir.
Slayer'ın Disciple adlı şarkısında geçen bir sözdür. Tanrı hepimizden nefret ediyor anlamına gelir.
her türlü dini kavramı hayatlarından çıkarmış, metafiziksel olguları reddetmiş kişiye verilen isimdir. mantık ve bilimi baz alan insandır.
ülkemizde pek rastlanmayacak insan modelidir, anlayıştan ziyade doğal baba tavrıdır, yapan ahlaksız değildir, yapmayanda tutucu değildir zira baba her zaman babadır.
Seksenli yıllarda gazino sanatçılığı yapan ve albüm çıkaran bir arabesk sanatçısıdır, kocası tarafından suratına kezzap atılmıştır, sebebi kıskançlıktır, 1989 senesinde Mersin'de bir restoranda kocası tarafından öldürülmüştür.