bugün
- chp'nin hali ne olacak33
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek10
- m r e r e c t o19
- esat oktay yıldıran4
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak7
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- özgür özel den kılıçdaroğlu'na ihraç uyarısı4
- hiç gelmeyecek birini beklemek2
- togg t10f3
- her evde en az iki araba olması5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini3
- mhp li yazarlar2
- uykuyu alamamak2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- çapulcu hareket partisi2
- bitik sözlük4
- kayyum kemal8
- gocu34
- sedat pekmez24
- molayı mola olmanın ötesine taşımak3
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması3
- diamond bosphoruss denen yazar22
- en sevdiğiniz müzik türü5
- kimseye borç vermeyen insan2
- insan olmaya çeyrek kala5
- tai lung11
- gram altın3
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- en gey özelliğiniz17
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- biliyorum ama soylemem2
- muharrem ince2
- hoşlanılan kadının ellerim üşüyor demesi2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- zall buraya bak aslanım7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- favori manifest kızınız4
- kalın bacaklı kadın çekiciliği5
- pembe sıçmıklar2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- kuzen evliliği5
- ce eeee adlı korkunç oyun2
- bilimde ilerlemiş kafada pek yakışıksız ağız2
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- clydeless bonnie2
- ırmak koparan2
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- kürtçülük yapan komünist5
entry'ler (55)
inci bir gibi sözlüktür desem evet bunu desem bana inanır mısınız dostlarım.
ateistlerin kötü insanlar olması başlığının ne kadarda saçma olması. zira durum tamamen başlığı açan kişinin şahsi paranoyaklığıdır, öyle midir, bence öyledir.
ilk izlediğimde yarıla yarıla güldüğüm bir içeriktir kendisi, islamın şartı beştir beştir beeeeştiiir.. Beşincisi neeeeeööö, diye evrim geçiren program sunucusuna çatal saplamak istemiştim.
Hacıhüsrev'deki Aykut Apartmanına yapılan baskın sırasında gelişen olaylardan bir kupledir.
Yeter abi vurmayın ya dedikten sonraki kameralara yaptığı surat ifadesi, okuyom ben ya, babam cezaevinde benim demesi ile gönlüme taht kurmuş, torbacı kişilik.
Yeter abi vurmayın ya dedikten sonraki kameralara yaptığı surat ifadesi, okuyom ben ya, babam cezaevinde benim demesi ile gönlüme taht kurmuş, torbacı kişilik.
+henüz hazır değilim
-al buna konuş.
-al buna konuş.
bakınca anlaşılıyo mu ?
türkiye adına gerçekleşecek büyük bir adımdır, evlensinler beyaz eşyaları benden.
Güzel bi türkümüzdür, Bedia Akartürk'ten dinlenilmesi tavsiye edilir.
mutfaktaki kumandanın yağlı olma sebebidir, hiç iç açıcı değildir, bi süre sonra o kumanda folyo ile kaplanır pratik çözüme ulaşılır.
Evrimsel aşamamızın bu denli gelişkin olduğu çağda, hala kaşlarını almayan kızları görmek gerek bilime gerekse rasyonalizme aykırıdır.
Ne yaratılışda ne de doğal seleksyonumuzda vardı, sadece duygusaldık anlıyormusun... içimizdeki çocuğa yönelmeliydik, gerek hüzünlü gerekse kekremsi hislerimizi sunmalıydık ona... Hiç vakit kaybetmeden çık buradan hemen şimdi, git peçetene kavuş, huzura ulaş, kırlarda çırılçıplak koşmaktansa elin çükünde dolaş.
kedidir o kedi
-seni seviyorum
+bunlar önemli şeyler tabi
+bunlar önemli şeyler tabi
başlık içinde hikaye durumudur, hayal gücünü kullanma becerisine sahip birinin yüzümüzde küçük bir tebessüm yaratma isteğidir.
genelleme yapmanın böylesine gereksiz durumudur, oldu gözlerim doldudur o diğilde babanın sözlüğümüdür.
Yakın zamanda alkışarla yaşıyorum sitesinde yer alan içeriktir, bi buçuk litre olan gülnaza saatte yarım kilometre hızlı giden arabanın çarpması ve olayların gelişmesidir.
Slayer'ın Disciple adlı şarkısında geçen bir sözdür. Tanrı hepimizden nefret ediyor anlamına gelir.
her türlü dini kavramı hayatlarından çıkarmış, metafiziksel olguları reddetmiş kişiye verilen isimdir. mantık ve bilimi baz alan insandır.
ülkemizde pek rastlanmayacak insan modelidir, anlayıştan ziyade doğal baba tavrıdır, yapan ahlaksız değildir, yapmayanda tutucu değildir zira baba her zaman babadır.
Seksenli yıllarda gazino sanatçılığı yapan ve albüm çıkaran bir arabesk sanatçısıdır, kocası tarafından suratına kezzap atılmıştır, sebebi kıskançlıktır, 1989 senesinde Mersin'de bir restoranda kocası tarafından öldürülmüştür.