U
usengecesek5 yıl önce
kaşarlı bitti saygısızca
(img:#2072819) Post42 isimli youtube kanalının, soğuk savaş isimli kanalında yaptığı, soğuk bir espridir.
U
usengecesek5 yıl önce
hızlı zayıflamak isteyenler için rakı diyeti
U
usengecesek5 yıl önce
kale3112 entry ni favladı
(img:#1907860)
U
usengecesek5 yıl önce
güne bir fotoğraf bırak
(img:#1766102) Sendeki bir şey, benim gözlerim. Edip cansever
U
usengecesek5 yıl önce
güne bir fotoğraf bırak
(img:#1766102) Sendeki bir şey, benim gözlerim. Edip cansever
U
usengecesek5 yıl önce
armutlu g1 sokak no 187
armutlu'ya gidip gelenler bu arabayı denizden yana çalıların içine park etmiş vaziyette yıllardır durduğunu muhakkak görmüşlerdir. hikayesi ise acıklıdır. * 1977 yılında, armutlu'nun en zengilerinden bir ağa, 18 yaşına basan oğluna doğum gününde a… devamını gör
U
usengecesek5 yıl önce
sagopa kajmer
Türkçe rapin tek gerçek kralı, zamanında `kuvvetmira` oluşumunu kuran, `Bir Pesimistin gözyaşları` ve `romantizma` albümleri harikaüstü olan sıkılmadan dinleyebildiğim tek adam. Yazdığı sözlerle,kullandığı beatlerle ve araya serpiştirdiği öldürücü sk… devamını gör
U
usengecesek5 yıl önce
mennan usta
MENNAN USTA Gaziantep’e bir Fransız gelir. Tekstilcilere akıl verir: “Makineleriniz yetersiz… Yenileyin, dünya pazarı sizin olsun” En iyi makinelerin Fransa’da olduğunu söyler… Kendi mallarını pazarlamaya çalışır. Dinleyenler arasında bir usta var… devamını gör
U
usengecesek5 yıl önce
serdar beye opsiyonlanmıştır
Kimdir bu serdar bey? Sahibinden.com ve türevi her sitede son zamanlarda gördüğüm garip olay.
U
usengecesek5 yıl önce
sahibinden
arada komisyoncu olmadan, direk.
U
usengecesek5 yıl önce
sahibinden
arada komisyoncu olmadan, direk.
U
usengecesek6 yıl önce
girit adasında bulunan 3000 yaşında zeytin ağacı
girit adası'nda bulunan bu zeytin ağacı, 3000 yaşında (ortalama) ve bu ağaç hala zeytin vermektedir. zeytin ağaçlarına bayılırım, beni en çok etkileyen ağaçlardan biri. belki bu ağaç, zeytinyağına ‘sıvı altın’ diyen homeros'la, bodrum'lu/ halikarnass… devamını gör
U
usengecesek6 yıl önce
trabzonspor un avrupa dan 1 yıl men edilmesi
Derhal itiraz edilmeli. Ekonomik politikaları gayet iyiydi. Ne alaka ceza ? !!!. ▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎ UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi. https://www.milliyet.com.tr/s… devamını gör
U
usengecesek6 yıl önce
baba oluyorum sözlük
Sağlıkla doğsun ve büyüsün Ege Ayaz.. Tanım: Baba adayının sevimli duyurusu.
U
usengecesek6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
usengecesek6 yıl önce
kız arkadaşla sadece sevişmek orucu bozar mı
(img:#2021455)
U
usengecesek6 yıl önce
2020 bitince 2021 in daha kötü geçeceği gerçeği
bir durum. her şey iyiydi de senelere çamur atmaya başladık. olduğu gibi işliyor işte. dünyanın kendi kötüye gidiyor. seneler masum.
U
usengecesek6 yıl önce
chp yapınca helal olsun ak parti yapınca dilenci
Geldi yine tipini...
U
usengecesek6 yıl önce
bir sözlük yazarını tarif et
iyi kalpli biri kimseyi kırmak istemez kırmaz şahsen ben bir zararını görmedim aksine kötü zamanım da yanımda olmak isteyen bir dost olmuştur soğuk kanlı duygularını hapsetmeye çalışan biri olmama rağmen. eğer insan dışında bir canlı olsa melek olu… devamını gör
U
usengecesek6 yıl önce
çaycı hüseyin in ölüm sebebi
(img:#1898871)
U
usengecesek6 yıl önce
kadir mısıroğlu türklerin en büyük şansıdır
ingiltere'deki Conte enstitüsü tarih kürsüsü yakın tarih ve siyaseti bölümünde öğretim üyeliği yapan sir ian mckellan'ın üstad hakkındaki beyanı. "türkler bugün, büyük britanya'nın eski görkemine hatta daha fazlasına sahip olmaya yaklaşmıştır, önler… devamını gör
U
usengecesek6 yıl önce
rall
yall diye bir şerefsiz vardı aptal salak yeni akiti kaynak olarak kullanan o şahsiyetsizi donuzlamıştım akçomarı neyse buda tıpa tıp ona benziyor bunuda donuz listeme alayım en iyisi.
U
usengecesek6 yıl önce
the protector
(bkz:tom yum goong)
U
usengecesek6 yıl önce
ikinci el otomobil piyasası
türkiye'de ipin ucu iyice kaçmış, insanlar kafayı yemiş durumda. seneler geçtikçe değer kaybetmesi gereken eski araçlar, değerine 2 kat değer katıyor. 2 sene önce 22.000 tl'ye sattığım aracı şu an 30.000 tl ödesem dahi alamıyorum. tok satıcıyım adı… devamını gör
© copyright 2005 - 2026