bugün
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi8
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir11
- zor erkeği oynamak4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- semicenk3
- queen feristah4
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- özgüveni düşük tuvalet kapağı3
- gerizekalı yazarlar zirvesi10
- hapşıracak gibi olmak3
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış3
- geldi yine deli3
- deniz göktaş12
- ben ekonomistim4
- önüme geleni friendzonelarım2
- okulda felsefi sorgulama yasağı3
- bugün ne yaptınız9
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu11
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- 158 boyundaki diva kız2
- şahsuvaroğlu2
- spor yapmayan erkek6
- avrupa klima krizi4
- gizem altunsoy3
- yazın dışarıda çırılçıplak dolaşmak isteyen insan2
- pandela24
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- tırcı kadınlar2
- mustafa kemal atatürk13
- tanga giyen kız2
- taksicilerin gri pantolon ve gömlek giyecek olması2
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- aşk9
- gay bedenler klübü2
- atatürk'ü sevmemek8
- birazdan temmuza giriyoruz12
- senin işin ekimde bitiyor2
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- amsızlık4
- dünyanın en ünlü dört keli3
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- devlet4
- nutuk4
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12

(img:#2072819)
Post42 isimli youtube kanalının, soğuk savaş isimli kanalında yaptığı, soğuk bir espridir.

armutlu'ya gidip gelenler bu arabayı denizden yana çalıların içine park etmiş vaziyette yıllardır durduğunu muhakkak görmüşlerdir. hikayesi ise acıklıdır.
* 1977 yılında, armutlu'nun en zengilerinden bir ağa, 18 yaşına basan oğluna doğum gününde a… devamını gör

Türkçe rapin tek gerçek kralı, zamanında `kuvvetmira` oluşumunu kuran, `Bir Pesimistin gözyaşları` ve `romantizma` albümleri harikaüstü olan sıkılmadan dinleyebildiğim tek adam. Yazdığı sözlerle,kullandığı beatlerle ve araya serpiştirdiği öldürücü sk… devamını gör

MENNAN USTA
Gaziantep’e bir Fransız gelir.
Tekstilcilere akıl verir:
“Makineleriniz yetersiz… Yenileyin, dünya pazarı sizin olsun”
En iyi makinelerin Fransa’da olduğunu söyler…
Kendi mallarını pazarlamaya çalışır.
Dinleyenler arasında bir usta var… devamını gör

girit adası'nda bulunan bu zeytin ağacı, 3000 yaşında (ortalama) ve bu ağaç hala zeytin vermektedir. zeytin ağaçlarına bayılırım, beni en çok etkileyen ağaçlardan biri. belki bu ağaç, zeytinyağına ‘sıvı altın’ diyen homeros'la, bodrum'lu/ halikarnass… devamını gör

Derhal itiraz edilmeli. Ekonomik politikaları gayet iyiydi. Ne alaka ceza ? !!!.
▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
UEFA, finansal yükümlülüklerine uymadığı gerekçesiyle Trabzonspor'un Avrupa'dan bir yıl men edilmesine karar verdi.
https://www.milliyet.com.tr/s… devamını gör

bir durum. her şey iyiydi de senelere çamur atmaya başladık. olduğu gibi işliyor işte. dünyanın kendi kötüye gidiyor. seneler masum.

iyi kalpli biri kimseyi kırmak istemez kırmaz şahsen ben bir zararını görmedim
aksine kötü zamanım da yanımda olmak isteyen bir dost olmuştur soğuk kanlı duygularını hapsetmeye çalışan biri olmama rağmen. eğer insan dışında bir canlı olsa melek olu… devamını gör

ingiltere'deki Conte enstitüsü tarih kürsüsü yakın tarih ve siyaseti bölümünde öğretim üyeliği yapan sir ian mckellan'ın üstad hakkındaki beyanı.
"türkler bugün, büyük britanya'nın eski görkemine hatta daha fazlasına sahip olmaya yaklaşmıştır, önler… devamını gör

yall diye bir şerefsiz vardı aptal salak yeni akiti kaynak olarak kullanan o şahsiyetsizi donuzlamıştım akçomarı neyse buda tıpa tıp ona benziyor bunuda donuz listeme alayım en iyisi.

türkiye'de ipin ucu iyice kaçmış, insanlar kafayı yemiş durumda. seneler geçtikçe değer kaybetmesi gereken eski araçlar, değerine 2 kat değer katıyor.
2 sene önce 22.000 tl'ye sattığım aracı şu an 30.000 tl ödesem dahi alamıyorum. tok satıcıyım adı… devamını gör