bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- koca2
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- kel erkek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- semum3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- ses yakışıklılığı2
entry'ler (32)
kesinlikle yanlış bir tespittir. başak diğer kızların en güzelinden yine en az iki kat güzeldir,ayrıca -katılıyorum- makyaj güzeli değildir. doğal güzelligin ta kendisir.
survivor da hep merve nin kazan ması için uğraşmış gerek yeni kurallarla gerek ard arda konulan dayanıklılık oyunlarıyla merveyi finale sokmayı başarmıştır. kendisine olan sempatim kaybolmakla birlikte dürüstlüğüne inancım kalmamıştır.
ihsanı kız gibi çekemeyelerin hunharca saldırıları karşısında ihsanın verdi cevap çok etkileyici olmuştur. furkan efendi aydını yazacam diye dünyanın lafını yapmıştır ama ihsanı yazmıştır pusulaya. bir kulis yapıldığı açık seçik ortadadır. ama kazanan yine sabrıyla beni delirtmiş ihsanın olmuştur. bir insan ancak bu kadar sabırlı olabilir herhalde. ah ben olcam ki o hakan ı döverdim ulan.
türk milli takımına gelmeyerek nasıl doğru bir iş yaptını aleme ilan etmiştir. helal olsun, ne denir ki.
türkiye yi dünyaya tanıtan ender adamlardandır. kendisine gösterilen saygıyı fazlasıyla haketmektedir.
iki dakika boş bırakmaya gelmiyor sizi derdi herhalde.
çok reklam kokan bir harekettir yakıştıramadım kendisine.
mevkisinin türkiye de ki en iyi temsilcisidir, bayraktarıdır. hatta türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi türk orta saha oyuncularından bir tanesidir.
açıkça itiraf ediyorum ki entry de bahsi geçen kişi şahsımdır, evet inanıyorum. ve birçok kez yaşamım boyunca faydalandığım bi felsefe olmuştur. kitap yayınlanmadan öncede bunun farkında olmuştum ve bir şeyi çok isteyince hep elde etmişim dir. zengin falan da değilim. bir nevi dua çeşididir.
parmak kaldırmasa daha çok dikkat çekecek olmasından dolayıdır ki, zekicedir.
belkide bayan voleybol takımını kastetmiştir. olabilir yani neden olmasın.
gizliden gizliye mesaj vermektir.anlayana tabi ki.
benim çocuğum olur musun vardır birde. en saçma olanıdır bana göre.
'boş konuşuyorsun' en etkili sözcük grubudur, denenmiştir tafrafımdan onaylıdır.
beni benden alan ev yapımı gibi duran bi acayıp reklam çeşididir. insan soramadan edemiyor bunlar hiç mi başka kanal izleyipte feyz almıyorlar.
sabah sabah seda sayan dır, her zaman beni delirtmeyi başarmıştır bu kadın proğramları,sanki sabah ları erkekler tv izlemiyor muş gibi. ayıp ama.
kendi kazdıkları kuyuya düşmüşlerdir, aslında suç biraz da bizdedir 35 yıl ne yaptık da bir kere yenemedik bunları acaba.
amerikayı hindistan zannetmeden keşfetmek olabilir mesela yada leonardo da vinciyle mona lisa yı beraber boyamak vs vs.
beşiktaş camiasına büyük haksızlık yapılmış bir açıklamadır. 2 senedir ilk ikiye girememenin verdiği aşağılık psikolojisinden kaynaklanıyor olabilir.
çok gizemli bir dünyadır, kimseler üç harflilerin kullanıldığını idda etmektedirler.
