bugün

entry'ler (18)

annelerdeki inanılmaz mantık hatası

-Okuldan aradılar çocuğunuz gelmedi diye?
+Dershanedeydim anne.
-Dershaneyi aradım oraya da gitmemişsin?
+Öyle bir ugradım ama işim vardı hemen çıktım.
-Neredeydin peki?
+Cafedeydim anne arkadaslarımla takılıyordum.
-Hm, tamam oğlum.
(En sonunda kabulleneceği birşeyi neden bu kadar uzatma ihtiyacı duydugunu anlanadıgım bir düşünce yapısıdır, bütün anneler melektir.)

bari öğretmen olsun zihniyeti

-En azından öğretmen olursun.
+En azından?
+Gelde sen ol!
+Çok kolay ya sanki.
+Hıh!
(Aileler arasında geçen diyaloglardan bir tanesi)

öpüşülen kişinin gözlerinin açık olması

Asıl olan gözler kapalı ve aniden öpüşmektir.

annesiz büyümenin zorlukları

Düşündüğüm zaman yaşamamam için bir sebep kalmadığını düşündüğüm ve şu an gidip anneme sarılmak istediğim bir duygudur...

deniz baykal ın seks kaçamağı

Tamamen sahte ve uydurulmuş bir tuzaktır.

fakirlik belirten cümleler

Toplum içerisinde iken yanındaki arkadasının herkesin duyabileceği bir şekilde "Para biriktireceğim onu almak için, param olursa şunu yapacağım" gibi sözler söylemesi ve o insanların sizi de fakir sanması...

sadece türkiye'de görülen olaylar

Çaydanlık ile ütü yapılması, şemsiyenin her mevsimde kullanılması, denize kapri ve eşofman ile girilmesi, yoldan güzel bir kız geçerken boyun kütürdetilmesi...

nihat doğan

seda sayan hanım efendi sayesinde ünlü olan ve cahil olmakta sınır tanımayan bir vatandaşımızdır.

kürtaj

Çoğu insanın cinayet olarak tanımladığı ama peçeteye boşalmaktan farkı olmayan bir kavramdır.

deniz seki

Sesi gibi kendide güzel olan bir sanatçımız. Klasik Türk kadını fiziğne sahip derler ya o hesap işte...

mustafa kemal atatürk vs recep tayyip erdoğan

Atatürk: idol.
Tayyip: What an asshole!

kulak misafiri olunan yaran diyaloglar

Genelde yolda giderken canın sıkılmaması için belli etmeden insnların konuşmalarının dinlenmesidir.

prezervatif isteme taktikleri

-Prezervatif alabilir miyim?
+Buyrun.
-Teşekkürler.

için cız etmesi

Bir tür acıma duygusu. Kimi insan dışına belli etmesede bu herkeste olan bir duygudur.

kızlar çıplak dolaşsaydı olabilecekler

Erkekler zamanla kızlardan bıkacak ve homoseksüellere yönelecek, onlara karşı ilgi duyacaktır.

türk kızının facebook kapak fotoğrafları

Genelde üzerinde yazı yazan melankolik, aşk, üzüntü kavramlarının karışımı olan sözlerin yazılı olduğu fotoğraflardır.

misafirlere hoşgeldin dedin mi diyen anne

Klasik Türk annesi denmesi çok saçma olan bir tanım.

aşk

bazı insanların inanmadığı ama gerçekte var olan bir nevi duygu, ihtiyaç.
© copyright 2005 - 2026