bugün
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu7
- poğaca ile kahvaltı yapmak6
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- apo piçtir piç kalacak6
- özgür özel11
- çerçeve yasa14
- velvet'in fotoğrafları3
- perk up coffee2
- nikah davetiyesi2
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak2
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- iki arada bir derede kalmak4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- kardeş2
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
- osint metodolojisi2
- simko318
- ayşen gruda5
- özkürt özel3
- yalçın çakır2
- mutlubey2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- biz bu formayla conconları 6 0 yendik2
- ekşi sözlük referans17
- sturm graz7
- memduh bashgan11
- velvet7
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- mikroplastik kirliliği2
- mekke anlaşması20
- gocu beyin günü aydın olsun2
- ey insan3
- farklı alemlere yolculuk2
- ekonomi8
- türkiye10
- gammazlığı elinden alınan yazar14
- recep tayyip erdoğan7
- müzik dinlemek5
- sözlüğün çok durgun olması6
- dağ evi olmayan erkek5
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- sözlük yazarlarının kekleri5
- merfulu11
entry'ler (16)
lord of the rings two towers
Saruman'ın büyüyle etkisi altına aldığı Kral Theoden Edoras'a gelen Gandalf'a der:
'why should I welcome you gandalf the storm crow.'
Saruman'ın büyüyle etkisi altına aldığı Kral Theoden Edoras'a gelen Gandalf'a der:
'why should I welcome you gandalf the storm crow.'
sen gelme ulan ayı dese çok komik olurdu.
hiçbir şey olamadığın sefil hayatında bir ırkın mensubu olmayı maharet sanmaktır, üstelik bunun için doğmak dışında hiçbir şey yapmadığın halde arsızca bununla övünebilmektir, ve o ırkın ismi değişse bile bununla övünmenin ezikliğinin değişmeyeceği gerçeğidir.
Halkı için varolan değil halkı sayesinde varolan devlet türüdür, asalaktır, tüketicidir, bazen olmasa iyi midir diye düşünülendir.
Kusursuz dişi insan örneği teşkil edebilecek yeterliliğe sahip Brezilyalı dişi insan.
Ben zalimler çağında yaşayan bir alçaktım. Tanrıların korkak haline getirdiği bir alçak. Alçakların en acınacak olanı, en tiksinti vereni. Yüreğini dalkavukluk, aklını düşmanlıkla besleyen sinsi bir saray yazmanı.
Ahmet Ümit - Patasana
Ahmet Ümit - Patasana
rakı şişesindeki balık olayından sonra yeni bir balık olunası durumdur.
kendi adıma bir örnek; etme cahille sohbet küstürürsün, silme götünü taşa çizdirirsin.
korunmalı seks sonrası dünyaya gelen mucize insanlar dışındaki tüm insanlardır.
para karşılığı sevişen ve şartlarını önceden " ağzıma almam, arkama koymam, memelerimi elletmem, 100 dolar" diye belirten dişi kişiliktir.
açık alanda sıçmaya çalışan sözlük yazarlarıdır, nadir rastlanırlar.
geçmiş olsun bilader, yannız bundan sonra oturarak işe yoksa bacağına bulaşır.
dönem dönem çıkar böyle dedikodular inanmayın bunlara efendi efendi yanın çukurlarınızda, diye geyik yaptıran yalan haberdir.
Hala ilk çağlardaki gibi bulundukları çevrenin tehlikeli ve vahşi hayvanlarından korunaklı olacak şekilde inşa ettikleri evlere yada mağralara sığınmayı, tehlikeyi bertaraf etmek yerine sadece ondan sakınmayı ve mağdurları sığınmak zorunda bırakmayı yeğleyen, mağara adamı mantığının günümüz hayvanlarına bulabildiği yegane çözümdür.
Abazanlığın hayat görüşünü etkilemeye başladığı anlarda, durumun getirdiği kızgınlık nedeniyle, tercihlerini tekrar gözden geçirmeyi bile düşünen acınası kişidir.
götüm: zuhahahahahah
ben: naapıyosuunn
götüm: ee yazıya gülüyorum
ben: bak bi konuda anlaşalım insanlarla konuşmak, onlara gülmek, dalga geçmek filan benim yapacağım işler. Sen sadece ben bunları yaparken üstünde oturacağım organımsın, garip garip işler yapma allaanı seversen yahu
götüm: allah aşkına şimdi bu adamla bide muhattap mı olacan bırak azcık da biz gülelim doya doya her zaman çıkmaz böylesi.
diyaloğunu yaşamama neden olan tespittir.
ben: naapıyosuunn
götüm: ee yazıya gülüyorum
ben: bak bi konuda anlaşalım insanlarla konuşmak, onlara gülmek, dalga geçmek filan benim yapacağım işler. Sen sadece ben bunları yaparken üstünde oturacağım organımsın, garip garip işler yapma allaanı seversen yahu
götüm: allah aşkına şimdi bu adamla bide muhattap mı olacan bırak azcık da biz gülelim doya doya her zaman çıkmaz böylesi.
diyaloğunu yaşamama neden olan tespittir.