bugün
U
uma karuna13 yıl önce
lagrange noktaları
newton denklemini kullanarak da her gök cismi çifti için sizin de bulabileceğiniz cisimler arası kütleçekim denge noktası. örneğin, bu nokta birbiri ile aynı kütlede olan iki gök cismi için tam ortasında güneş ile dünya için ise dünyaya daha yakın~y… devamını gör
U
uma karuna13 yıl önce
lagrange noktaları
newton denklemini kullanarak da her gök cismi çifti için sizin de bulabileceğiniz cisimler arası kütleçekim denge noktası. örneğin, bu nokta birbiri ile aynı kütlede olan iki gök cismi için tam ortasında güneş ile dünya için ise dünyaya daha yakın~y… devamını gör
U
uma karuna13 yıl önce
624 hektor
U
uma karuna13 yıl önce
jetaim
Kendi açtığı başlıklara defalarca yine kendisi entry giren yazar. izin ver de başkaları da yazsın. Başlığın tutmuyorsa tutmuyordur.
U
uma karuna13 yıl önce
mini gelinlik
çok sevimli olanları vardır. bir kere giymek istiyorum ister kına gecem de olsun ister şu yeni çıkan çıtçıtlı gelinlikler gibi uzunken bir hareketle mini gelinliğe dönüşenlerden olsun giymek istiyorum .
U
uma karuna13 yıl önce
mini gelinlik
çok sevimli olanları vardır. bir kere giymek istiyorum ister kına gecem de olsun ister şu yeni çıkan çıtçıtlı gelinlikler gibi uzunken bir hareketle mini gelinliğe dönüşenlerden olsun giymek istiyorum .
U
uma karuna13 yıl önce
mini gelinlik
U
uma karuna13 yıl önce
mini gelinlik
U
uma karuna13 yıl önce
manyetolu telefon
U
uma karuna13 yıl önce
amı götü dağıtan laikçi kız
Zina eden üniversiteli ya da orospu liseli kızdır.
U
uma karuna13 yıl önce
peugeot 4008
tasarım olarak iyi görünen otomobil.
U
uma karuna13 yıl önce
peugeot 4008
U
uma karuna13 yıl önce
peugeot 4008
U
uma karuna13 yıl önce
peugeot 4008
U
uma karuna13 yıl önce
peugeot 4008
U
uma karuna13 yıl önce
peugeot 4008
U
uma karuna13 yıl önce
uma karuna
yeni sayılabilecek bir yazar. hoşgelmiş.
U
uma karuna13 yıl önce
lc waikiki den giyinen bir erkekle sevgili olmak
manyaklık. gerçekten bu tip erkeklerle ilişki yaşayan dişileri gördükçe hay diyorum size karşı uygulanan pozitif ayrımcılığı sikeyim. hak etmiyorsunuz ki çünkü. anan ve baban yemeyip içmeyip seni şehir dışında okumaya göndermiş, ki sürekli mervelerde… devamını gör
U
uma karuna13 yıl önce
kuntik döner
U
uma karuna13 yıl önce
isviçre
Almanya, Fransa, İtalya arasında kalmış; almanca, fransızca, italyanca konuşulan ve 26 kantona bölünmüş [bkz]yükte hafif pahada ağır[/bkz] ülkecik.
U
uma karuna13 yıl önce
isviçre
Almanya, Fransa, İtalya arasında kalmış; almanca, fransızca, italyanca konuşulan ve 26 kantona bölünmüş [bkz]yükte hafif pahada ağır[/bkz] ülkecik.
U
uma karuna13 yıl önce
isviçre
U
uma karuna13 yıl önce
isviçre
U
uma karuna13 yıl önce
isviçre
© copyright 2005 - 2026