bugün
U
ulusafsata8 yıl önce
hdpli akrabaya alınabilecek hediyeler
hdpli akrabaya alınabilecek en iyi hediyelerdir.
U
ulusafsata8 yıl önce
3 ncü havalimanının ismi atatürk olmayacak o kesin
https://m.mynet.com/erdogan-3-havalimaninin-isminin-ne-olmayacagini-acikladi-3-havalimaninin-ismi-ne-olacak-3-havalimaninin-ismi-belli-oldu-mu-3-havalimaninin-ismi-ne-oldu-guncel-4163948 Rte nin yeterince atatürk ismi var Yeni havalimanının ismi at… devamını gör
U
ulusafsata8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
ulusafsata8 yıl önce
mustafa kemal atatürk ü sevmeme nedenleri
atatürk'ü sevmeyenlerin sebep gösterdiği nedenlerdir. - atatürk günümüzde bir kalkan olarak kullanılmaktadır. malum kişilere olan kinden payına düşeni almaktadır. - atatürk'ü samimi ve çıplak bir şekilde sinema filmi ile gösterilmesi günah olar… devamını gör
U
ulusafsata8 yıl önce
ingiliz zırhlısına binip ülkeden tüyen padişah
ingiliz zırhlısına binip ülkeden tüyen padişahtır. gerçek torunları avrupada zenginlik içinde yaşamakta, aktorunlarının ağzı ise açlıktan kokmaktadır.
U
ulusafsata8 yıl önce
islamın galebesi kadir mısıroğlu ile mümkündür
islam galebesini bilmem de, bi maraş dondurmacısının başarıya ulaşmasına etki edebilir.
U
ulusafsata8 yıl önce
anti tecavüz külotu icat eden hindu kız
Aklı testislerinde olan sapıklar yüzünden milletin giymek zorunda olduğu şeye bak.
U
ulusafsata8 yıl önce
sözlük yazarlarının parfümleri
(bkz: yazarların kullandığı parfümler)
U
ulusafsata8 yıl önce
gezegenin başına gelen en berbat şey
tartışmasız insan olamayanlardır. evet.
U
ulusafsata8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
U
ulusafsata8 yıl önce
sözlük yazarlarının süper güçleri
artık saklanmamızın gereği yok.. dünya süper güçlerimizi öğrenmeye hazır., ben mesela,, asansör lambalarını patlatabiliyorum, tek bi bakışım yetiyo buna.. ve bu gücümü insanlığın hizmetine kullanmaya hiç niyetim yok, üzgünüm guys.. ben kötülerin tar… devamını gör
U
ulusafsata8 yıl önce
ırkçı
az olmayan ancak fazla göze batmadığı için az sanılan kişilerdir. ordu denen bir kurum altında şahane örgütlenmişlerdir. bu kurum altında toplanırlar yer içer yer içer yer içer semirirler, istemediği halde zorla getirdikleri insanları dağlara çatışma… devamını gör
U
ulusafsata8 yıl önce
sözlük yazarlarının hayata karşı duruşları
rüzgara karşı işiyorum. üstelik kovboy bile değilim.
U
ulusafsata8 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
U
ulusafsata8 yıl önce
boşanmak üzere olan çiftlere tavsiyeler
"Yürmüyorsa zorlamayın ama kibir yüzünden de çoluk çombalağı zor duruma sokmayın" ile başlayacak tavsiyeler bütünüdür.
U
ulusafsata8 yıl önce
sözlük yazarlarının içtiği ilk sigaranın markası
(bkz:silahlı kuvvetler)
U
ulusafsata8 yıl önce
küçük çocuklara din öğretilebilir mi
Bırakın, o taze kafaları dogmalarla doldurmayın, bırakın cocuklar cocuklugunu yasasin.
U
ulusafsata8 yıl önce
yazın müjdeleyicisi
Fi'li tarihlerde denize düşen karpuz kabuğu yazın en büyük müjdeleyicilerindendi. içi kazınmış o alık dilimin mavi yeşil sudaki gamsız salınışı bir nevi noter tasdiki görevi görürdü bu konuda. kalamışta oturuyorduk eskiden. inanılmaz bir anım var, ha… devamını gör
U
ulusafsata8 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
U
ulusafsata9 yıl önce
adnan oktar ın iftar sofrası
(img:#1445750) Budur.
© copyright 2005 - 2026