U
ultra minyon5 yıl önce
islamın gerçek olduğu gerçeği
bazılarımızın çok acı bir şekilde yüzüne vuracak gerçektir.
U
ultra minyon5 yıl önce
bu ülkede
bu ülkede herkes biraz... boğazıma düğümlendi cümlelerim, kıyamadım gitmelere, ne de olsa bu ülkede herkes biraz şair amskym tıpkı benim gibi. bu ülkede herkes biraz yönetmen! aç youtubeu,(yutubu ilhan cavcavın son keşfi) adam klipsiz şarkıya klip ç… devamını gör
U
ultra minyon6 yıl önce
bir kadının ayaklarını ağzınıza sokması
(img:#2030102) Senin açacağın başlığın aq
U
ultra minyon6 yıl önce
su ve yemekle cinselliği karşılaştıran tip
Cinselliği tatmamış kişinin uydurduğu durum. Yemek yedin su içtin sonra? Tabi ki cinsellik gelecek. Evet.
U
ultra minyon6 yıl önce
dolar oldu yedi 28
10 olsun tam olsun bence.
U
ultra minyon6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
U
ultra minyon6 yıl önce
film önerileri
`der untergang`, 2004. (img:#1481893) (img:#1481897) (img:#1481899) (img:#1481900)
U
ultra minyon6 yıl önce
instagram daki yeni meydan okuma akımı
çocukluk fotoğrafı paylaşma ve tuvalet kağıdı sektirme konusunda meydan okuyup hikayede paylaşma akımıdır. Fazlaca gereksiz bence.
U
ultra minyon6 yıl önce
sıkılıyorum lan
gece saat 02:22 itibariyle yapacak birşey bulamayıp bağırılarak söylenen cümledir.
U
ultra minyon6 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
U
ultra minyon6 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
U
ultra minyon7 yıl önce
yazarların ruh halleri
Şuan otobüs kartını kaybetmişim içimde çok kötü bir his var paso doluydu ilk defa doluydu kendimi çok kötü hissediyorum evlat acısı gibi bir şey be kardeşim hayatımda ilk defa bir kartım doluydu .
U
ultra minyon7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
U
ultra minyon7 yıl önce
sözlük yazarlarına gelen hediyeler
doğum günlerimde aldığım hediyedir. o da mesajdır.
U
ultra minyon7 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
© copyright 2005 - 2026