bugün
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- meal kuran değildir26
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi11
- velvet almanyaya gel5
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- eric abidal2
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- dünya sivaslılar günü3
- duş almak vs duş yapmak3
- insanlar sizi nasıl tanımlar2
- gürkan uygun2
- velvet14
- bella hadid3
- memati baş5
- anker2
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- redkitin ati2
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- uzak diyar4
- justin bieber3
- iremga12
- gta 52
- animecileri ciddiye almak2
- tai lung8
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- bakarız3
- kendini anlatamamak6
- ıban at3
- ateşin çocukları2
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- saçını ombre yapmak2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- ak partiye üye oluyoruz kampanyası2
- disney prensesi olmak2
- kız arkadaş kiralamak8
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- burger king hamburgeri2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- bizim zamanımızda böyle miydi diyen nesil2
- psikoloğumun intihar mektubu yazması2
- bir sözlük kızıyla sevişmek3
- magnum kodları işe yarıyor mu sorunsalı2
- rahatsız değiliz paşa2
- zengin olmanın yolları3
- iremga ekşide lanetli çaylak olmuş2
- afrika nasıl kalkınabilir15
entry'ler (15)
kısa boylu itici sesli çirkin şarkıcı. herkes ısınmış nedense ben ısınamadım.
abazan beklentiler ile zorunluluktan iyi insan numarası yapmak değildir.
gerçek komedinin 3.15 te başladığı şaheser yapım.
kendini haklı zanneden gerizekalılardır. maalesef karşıma çok çıkıyorlar.
bu kısmın şifresi nasıl olacak acaba sorusunu akıllara getiren uygulamadır.
bu kitlenin içine pkk lıların da çoğunluğu girer. kendilerini solcu zanneden bu kitle belki bilerek belki bilmeyerek kürt faşizmi yapar.
özellikle taraflardan biri cemaat tayfasından ise işler daha da karmaşık hale gelir. hele karşı cins ise işler iyice karışır. genelde sorunun çözümü sadece başı eğerek selamlaşmaktadır.
sezon finali nefes nefese izletti kendini. yeni sezon için gün saymaya başladım bile.
ege üniversitesinde rahatça yapılabilen eylem. kimsenin öğrenci kimliğini kontrol ettiği yok. sadece dersin hocası yanlarındayken kimlik kontrol etmeye teşebbüs ederler onun dışında bir an önce bitsede gitsek havasındalar. ama bunu hocaya asla çaktırmazlar.
hatta hazırlığın muafiyet sınavında bile düzgün bir kontrol yok. bir çözüm bulunması gerekli mi değil mi işte bu bir sorunsal. sonuçta bir gün bizimde işimiz düşebilir.
hatta hazırlığın muafiyet sınavında bile düzgün bir kontrol yok. bir çözüm bulunması gerekli mi değil mi işte bu bir sorunsal. sonuçta bir gün bizimde işimiz düşebilir.
ilk bakışta insanin egosundan kaynaklanan bir isyan lafı imiş gibi görünebilir fakat asıl anlatılmak istenen tanrının egosunun büyüklüğüdür. islami anlayışa göre tanrı, kendisine tapınmaları için sayısız varlık yaratmıştır. bu eşi benzeri görülmemüş bir egodur.
game of thrones, californication, dexter (bazı bölümleri), spartacus gibi diziler erotizm konusunda bu kategoriye girebilirler.
bu teorinin anlaşılamamasının bir sebebi de teorinin tesadüfler zinciri zannedilmesidir. evrim deyince aklına sadece darwin lamark ve miller gelen insanlar ya bilimi takip etmiyorlar yada etmek istemiyorlar. darwin teorisi ile günümüzde kabul edilen teorinin arasında dağlar kadar fark vardır.
evrim, teoriden ziyade bir kabulleniştir. daha iyisi olmadığı zaman bilim bu yöntemi kullanır. kanun denilen şey her zaman tekrar tekrar aynı sonucu verecek, hakkında soru işareti bırakmayacak olandır. kanun nettir, evrilip çevrilemez. evrimin kanun olmaktan uzak olmasının sebebi de budur. evrim sadece yön belirten bir kabulleniştir. bu yön ise basitten karmaşığa doğrudur.
kanun ile teori arasındaki farkı bilmeden, evrimin ne olduğunu bilmeden neden sadece teori demeyelim.
evrim, teoriden ziyade bir kabulleniştir. daha iyisi olmadığı zaman bilim bu yöntemi kullanır. kanun denilen şey her zaman tekrar tekrar aynı sonucu verecek, hakkında soru işareti bırakmayacak olandır. kanun nettir, evrilip çevrilemez. evrimin kanun olmaktan uzak olmasının sebebi de budur. evrim sadece yön belirten bir kabulleniştir. bu yön ise basitten karmaşığa doğrudur.
kanun ile teori arasındaki farkı bilmeden, evrimin ne olduğunu bilmeden neden sadece teori demeyelim.
megan fox bu konuda güzel bir örnek teşkil eder.
bu hızda ilerlemeye devam ederse 800 lerde baya hızlacanağını düşünüyorum. hem o zamana dragon da aksiyona başlar. artık 2023 te finaller.
most wanted oyununda lamborgini murcielago yu bile yanında sönük bırakan muhteşem araba.