bugün
U
ukraynali6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
ukraynali6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
U
ukraynali7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
U
ukraynali7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
U
ukraynali7 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
U
ukraynali7 yıl önce
burçlara inanan insan
evde kalmış kız olma ihtimali olan kişidir. (bkz:istersen fıstıklı helvaya tap banane)
U
ukraynali8 yıl önce
sylvester stallone un galatasaray paylaşımı
galatasaray taraftarı 22 ekim 2017 günü oynanan fb derbisinde rocky temalı bir koreografi yapınca rocky ye hayat veren sylvester stallone bunu resmi ınstagram ve twitter inda paylaştı. buyrun linki: https://www.instagram.com/p/BamvMtDDEvl/ Sayın ro… devamını gör
U
ukraynali8 yıl önce
game of thrones 7 sezon 7 bölüm
nasıl yani, 10 bölüm çekmeyecekler mi? lan 1 sene bekledik o kadar en azindan 10a tamamlayin lan sunu.
U
ukraynali8 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
U
ukraynali8 yıl önce
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
U
ukraynali8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
U
ukraynali8 yıl önce
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
U
ukraynali8 yıl önce
hizliresim com daki kumandalı türk kızı
link vermek yerine artık arama kodu veriliyor. yeni bir çağa girdi ülke galiba bugün.
U
ukraynali9 yıl önce
U
ukraynali9 yıl önce
erdoğan ın bayram namazı sonrası fenalaşması
(img:#1461291) Birşeyi yokmuş herşey yolundaymış. Bi an icin heyecanlandınız dimi. Birazdan cami önünde miting yapacakmış hatta.
U
ukraynali9 yıl önce
nabil dirar
`club brugge`'ün 10 numarası. her iki kanatta ve oyun kurucu mevkiinde oynayabilen `fas`lı futbolcu.
U
ukraynali9 yıl önce
nabil dirar
`club brugge`'ün 10 numarası. her iki kanatta ve oyun kurucu mevkiinde oynayabilen `fas`lı futbolcu.
U
ukraynali9 yıl önce
yeşil bursa
Bursa, tarihteki önemi ile olduğu kadar, eşsiz doğası ile de dikkati çeken bir kenttir. 'yeşil' rengi adeta bu kentle özdeşleşmiş, onun simgesi olmuştur. bu geçmişten bu yana bilinen bir tanımlamadır.
U
ukraynali9 yıl önce
doğu perinçek
dün gece ulusal kanalda canlı yayınlanan programda `resülullahın karikatürünü çizmek` meselesini müslüman kesimin tamamından daha iyi değerlendirmeyi başarmış siyasetçi. şu cümleleri kendine hayran bırakmıştır. "`hz. muhammed` bir ulus devrimcisi… devamını gör
U
ukraynali9 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
U
ukraynali9 yıl önce
recep tayyip erdoğan a sorulacak sorular
bi soru sorabilir miyim?
U
ukraynali9 yıl önce
recep tayyip erdoğan a sorulacak sorular
bi soru sorabilir miyim?
U
ukraynali9 yıl önce
facebook twitter instagram kullanmayan erkek
skype, gmail, whatsapp gibi daha mantıklı ve gösteriş meraklıları barındırmayan yollarla iletişim sağlar. daha sosyal yollarla kızlarla ilişki kurar. bir bakıma ekmeğini taştan çıkartır, ototroftur.
U
ukraynali9 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
© copyright 2005 - 2026