bugün
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- habire12 adamdır9
- bad boy5
- sözlük içi şakalar3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması10
- başak burcu8
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- usta yazarların dediğini yapın yaptığını yapmayın4
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- hakkımda bilmeniz gerekenler35
- zencilere maymun denmesi3
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- nickli başlık açanlar kucağa alınacak5
- akrep kadını4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- kuşadası ndaki başıboş köpek domuz kavgası4
- aylık 481 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- limonlu makarna10
- dem parti9
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- karton toplayan balkan göçmeni4
- ismet gürbüz'ün en sevdiği gazete3
- antalya da yaşamak4
- kaymak vs tereyağı6
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi2
- nickten isim tahmini yapmak25
- the merich adamdır2
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- ismet gürbüz nednn türkiye'ye gelemiyor3
- çocukluğa götüren şeyler3
- as maca8
- sözlüğe yazmama kararı veriyorum4
- un certain regard2
- ai değil alın teri entry4
- true vs gocu3
- çare sarıgül4
- arka sokaklar2
- gece denize girmek9
- sıfır bir gökhan abi4
- ismet gürbüz'ün en sevdiği yemek2
- radyo mars2
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
- fazla akbili olan var mı4
- pişik kremi3
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları9
- zaman baba adamdır2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- isveçlilerin üstün olduğu konular2
entry'ler (16)
Bundan 5-10 yıl öncede kadın değil öküz! bayan! biraz nazik olun söylemleri vardı. Hey gidin moron kültür
Zihin fakiri tiplerin ortak beyanı.
En iyi donanıma sahip telefon demek istediniz sanırım. One Plus One'ı öneriyorum
Duvarla insan arasında varolan sınırlı sayıda ki etkileşimden biri.
1-Duvara işemek
2-Duvara yaslanmak
3-Cinsel birliktelik sırasında partneri duvara yaslayıp etkileşime devam etmek
4-Duvara bilimum uzuvlarla şiddet uygulamak
5-Duvar yazıları, afiş vs.
6-Düz duvara tırmanmak
Aslın da şimdi bakınca duvarla baya içli dışlıymışız
1-Duvara işemek
2-Duvara yaslanmak
3-Cinsel birliktelik sırasında partneri duvara yaslayıp etkileşime devam etmek
4-Duvara bilimum uzuvlarla şiddet uygulamak
5-Duvar yazıları, afiş vs.
6-Düz duvara tırmanmak
Aslın da şimdi bakınca duvarla baya içli dışlıymışız
Az önce fiyat bilgisi almak için aradım ve kendi kendime, senin etin ne budun ne git evde iki takla at yeter diyerek kapattım. Fiyat, 2880 Tl'cik. Ben o paraya eve spor ünitesi alır ömür boyu kullanırım.
Eğitiminde ciddi sıkıntılar olan terörle mücadelede sıcak temeasa giren ve haberlerde duyduğumuz şehit askerlerin %70 inin acemiliğini geçirdiği yer. Özellikle 2005-2010 yılları arasında gidenin tam bir psikolojik savaş yaşadığı alay son yıllarda biraz toparlasa da hala diğer eğitim alaylarından geride kalmakta. Bu eğitim alayına düştüyseniz, Güney Doğu ve Doğu illerimize gideceğiniz ihtimalini aklınızdan çıkarmayın.
Birliğinize katılmaya gittiğinizde, Isparta içindeki esnafa kanmayın, askeriye ihtiyaçlarınızı karşılıyor, siz kendi şehrinizden, iç çamaşırı çorap gibi temel kıyafetlerinizden ikişer üçer tane alın götürün gerisini askeriyede verecekler. Karargah ve poligon birliğine düşerseniz nöbet manyağı olacağınızı bilmenizi isterim. Refüze olurum yırtarım demeyin hiç kaçarınız yok. Şimdiden gideceklere hayırlı teskereler. Merak etmeyin bu da geçer.
Birliğinize katılmaya gittiğinizde, Isparta içindeki esnafa kanmayın, askeriye ihtiyaçlarınızı karşılıyor, siz kendi şehrinizden, iç çamaşırı çorap gibi temel kıyafetlerinizden ikişer üçer tane alın götürün gerisini askeriyede verecekler. Karargah ve poligon birliğine düşerseniz nöbet manyağı olacağınızı bilmenizi isterim. Refüze olurum yırtarım demeyin hiç kaçarınız yok. Şimdiden gideceklere hayırlı teskereler. Merak etmeyin bu da geçer.
Can gox. dinleyin dinlettirin. Güzel eserleri var.
Yurtdışın da Astronomi okurdum. Ya da pilotluk eğitimi alırdım.
Son zamanlarda konu her ne olursa olsun sokaklarda omuz omuza olan bu iki takım taraftarlarının bu maçtaki davranışlarının maçın kendisinden de önemli olduğunu düşündüğüm derbi.
Yahu bu nasıl iştir bilader, hergün istinasız balkona çıkıp duraktakilere karşı burnunu karıştırıp çıkardığın pisliği de insanlara doğru atmak nasıl bir çılgınlıktır!?
Hep daha fazlası, ya da ön plana çıkma derdinde olmayan kişiler tarafından önemsenmeyecek aşama. Ne var işte derdin belli gelip yorum yapmak konu hakkında fikir belirtmek, bilgi vermek, bilgi edinmek, sosyalleşmek. Ne kasıyorsun yani sonuçta bir aşama. Yazar oldun da ne oldu da denebilir.
Hayat bahane head back şahane tripleriyle dolanan metalcilerle rocker'ların kapışması vol.16846395695594669944
Komin hayata güzel bir örnek teşkil eder.
Tuvaletle arasındaki bağ biranın hamallığından ötürü ciddi biçimde ilerlemiş yazar.
Fenerbahçeliyim ve şampiyonluktan çok bu arkadaşın sonunu merak ediyorum. Umarım trafoyu belirlemiş ön çalışmalara başlamıştır.
Berbat grafikleriyle imdb de "dünyayı kurtaran adam" filmine olumlu yönde oy vermeme neden olan film.