bugün
T
tripking7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tripking9 yıl önce
anın görüntüsü
T
tripking9 yıl önce
emeklilerin internette şiir yayınlama merakı
yıllardır çalışıp emekli olan insanlarımızın merakıdır. herhangi bir şiirlerini okusanız, başka bir emeklinin yazdığı şiirle arasında fark yoktur. kafiyeye çok dikkat ederler fakat bu kafiye merakları yüzünden şiirde anlam falan kalmaz.
T
tripking9 yıl önce
anın görüntüsü
T
tripking9 yıl önce
kavgam
(bkz: mein kampf)
T
tripking9 yıl önce
üstteki yazara bir şiir bırak
Aysel git başımdan ben sana göre değilim Ölümüm birden olacak seziyorum. Hem kötüyüm karanlığım biraz çirkinim Aysel git başımdan istemiyorum. Benim yağmurumda gezinemezsin üşürsün Dağıtır gecelerim sarışınlığını Uykularımı uyusan nasıl korkars… devamını gör
T
tripking11 yıl önce
adolf hitler
yüzyılın kasabı..
T
tripking11 yıl önce
jip niyetine binilen kamyonetler
amarok, efsane bir araç.
T
tripking11 yıl önce
parlak ve yumuşacık saçlar için
Yeni rakı için.
T
tripking11 yıl önce
anti klişe timi
- asma lan suratını artık. olan olmuş. - abi kız ne istediyse yaptım, bi' gün bile üzmedim ühühü.. - kötü olcan olm bu devirde, kötülerini kıymeti biliniyor. bak piç kamil'e ipnes(dubap).. ah ne vuruyonuz be?? ------------------------------------ … devamını gör
T
tripking11 yıl önce
sütyen
kadin memesi icin gereksiz icat ~18-25 arasi~ kadin memesi icin gerekli icat ~26-45 arasi~ meme mi? ~46+~
T
tripking11 yıl önce
türkler orta asyadan göçmüştür yalanı
hala ilkokul kitaplarinda bahsi gecen seydir. akil var mantik var, biz hic asyaliya benziyor muyuz, nasil ordan gocup gelelim. zaten hepimizin atasi bu civarda yasiyordu. orda kalanlar aslinda turktur, bize baska bir sey demeleri lazim.
T
tripking12 yıl önce
kunteper canavarı
leman'da başlayıp lombak'ta devam eden, çizeri `cengiz üstün` olan ve `dalgametre`si bacağıyla hemen hemen aynı uzunlukta olan, bodrum gümüşlük'te ikamet eden ve adını söyleyenlerin hemen yanına gelip üçüncü bacağını "zın zın zın" diye sallayayıp … devamını gör
T
tripking12 yıl önce
ülkücüleri yanına çekmek isteyen cenah
genelde sol cenahtır. solcu kudurukların şakirt olarak nitelendirdikleri de aynı telaşta ama pek belli etmiyorlar.
T
tripking12 yıl önce
etkisi alyans gücünde olan nesneler
biri de sevgilinizin banyonuzda bulunan diş fırçasıdır.
T
tripking12 yıl önce
ideal sevgili
olmayan sevgilidir, ideadir... sokaktaki kizlara bakip "işte güzel kiz bu abi, güzel, sevişmesini biliyordur kesin, makarna sosu da yapabiliyordur diye kafanizda kurduğunuzda ideal sevgiliniz ortada belirir...
T
tripking12 yıl önce
erkeklerin sevgilerini gösterme yöntemleri
T
tripking12 yıl önce
türk olmak
her zaman gurur duyduğum durumumdur.~metanet~~merhamet~~cesaret~
T
tripking12 yıl önce
dünyada en bakımlı erkeğin türk erkeği olması
uzaktan ziyarete gelen arkadaşımızı "sana bi bakım yapalım" diyerek içmeye götürdüğümüz içindir.
T
tripking12 yıl önce
şişman kadınları yakarak öldürmek
yakın çağlarda şişko kadınların gıda tüketimi epey yüksek olduğu için yapılan eylemdi. şimdi yapılır mı bilinmez aminüm.
T
tripking12 yıl önce
cinsel güçsüzlüğe karşı hitit reçetesi
Hattuşa kazılarında ele geçen kil tabletler sayesinde günümüze ulaşan mucizevi reçete. "eğer bir erkeğin cinsel gücü `nisannu` ayında tükenirse; bir keklik yakala, kanatlarını yol, boğazını kopar ve onu yassılaştır. üzerine tuz serperek kurut, dağ b… devamını gör
T
tripking12 yıl önce
en büyük yumruk
çetin inanc'ın yönetmenliğini yaptığı cüneyt arkın'ın başrolünü oynadığı bir 80 dönemi yeşilçam aksiyon filmidir.
T
tripking12 yıl önce
ya ya ya ya nın 30 milyon dinlendiği ülke
türkiyedir. tamam hadi hepsi türkiyeden olmasın. ama en az 15-20 milyonu türkiyedendir. bu mu lan sizin müzik anlayışınız? diye sorarlar adama. evet, kötüdür o müzik. fakat ne yazık ki 30 milyon dinlenmektedir. -cenaze ne zaman? +hayırdır kim … devamını gör
T
tripking12 yıl önce
tek bir oyun oynama hakkı olsa seçilecek oyun
mayın tarlası. tetris.
© copyright 2005 - 2026