bugün
T
tomris hatun6 yıl önce
irlanda
`irish pub` kültürü çok gelişmiş olan adada olup büyük britanyadan ayrı tek ülke
T
tomris hatun6 yıl önce
gecenin tablosu
Sevdiğiniz tabloları paylaşmanız için açılan bir başlıktır.
T
tomris hatun6 yıl önce
mekanın sahibi
Norm Ender' in yaklaşık 8 saat önce çıkardığı yeni parçası. Sevenlerinin uzun süredir beklediği parça. Beklediğimiz parça beklenenin daha da üstünde bir şekilde geldi. Türkçe Rap' ın böyle bir parçaya ihtiyacı vardı. O heceleye heceleye ne bileyim so… devamını gör
T
tomris hatun7 yıl önce
bilgisayar mühendisliği öğrencisi
ilk sene, üniversitenin en prestijli bölümünde okumanın vermiş olduğu gazla kampüsteki bütün kızları kaldırabileceğini düşünen insandır kendisi.
T
tomris hatun7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tomris hatun7 yıl önce
anın görüntüsü
T
tomris hatun7 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
T
tomris hatun7 yıl önce
c plus plus
c dlinin gelişmiş hali bkz: [bkz]c[/bkz]
T
tomris hatun8 yıl önce
myers briggs kişilik testi
insanlari 16 farkli kisilik tipine ayiran en kapsamli kisilik analizi olarak kabul edilen kisilik testi. kisilikler soyle ayriliyor: -i ice donuk veya e disa donuk -s sezgisel veya n gercekci -t mantik merkezli veya f duygu merkezli -j ara… devamını gör
T
tomris hatun9 yıl önce
anın görüntüsü
T
tomris hatun9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
T
tomris hatun9 yıl önce
iddaa oynayan yazarlar
iddaa da genellikle kazanan yazarlardır. son 3 günde "kazandığım" sistem kuponları: (img:#806261) http://i.hizliresim.com/gjmVnb.png http://i.hizliresim.com/q9783Q.png herkesi kazanmaya davet ediyorum.
T
tomris hatun10 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
T
tomris hatun10 yıl önce
anın görüntüsü
T
tomris hatun10 yıl önce
ığdır da şehit olan askerin son paylaşımı
T
tomris hatun10 yıl önce
resim yapan sözlük yazarları
Şu ana kadar açılmamış başlık. cinsellikten akıllara gelmemiş heralde. Bu benim. Amatör olarak uğraşıyorum, herhangi bir eğitim de almadım. 2 gün önce çizdim bugün boyamaya başladım. çok yeni ama şöyle görebilirsiniz: (img:#808329) Evet şimdili… devamını gör
T
tomris hatun10 yıl önce
sosyalist gençlik
`uğurlama`'yı ezberleyerek kızıl komünist olduklarını iddia eden, genelde amaçları rahatça karı kız düşürmek olan ve de ülkedeki kızların "ay çok marijinal hemen vermeliyim" mantalitesinde oldukları için de amaçlarına ulaşan insan topluluğu.
T
tomris hatun11 yıl önce
atsız ın türkler için söylediği sözü çalan hdpli
Morali bozuk şahsıma kahkaha attırmış hdplidir. Şaka değil, gerçek. Yok artık diyorsunuz ama gerçek. Tarihiniz çalıntı da, bari sözlerimizi çalmayın. Kaçak kahramanlık sözü mü olur yahu? Kaçak elektrik mi bu ? (bkz: davetiye) adlı şiirde büyük ata… devamını gör
T
tomris hatun11 yıl önce
doğu türkistan
`uyguristan` olarak da adlandirilan bolge.
T
tomris hatun11 yıl önce
whatsapp
blackberry ve iphone ların kendi aralarında daha rahat mesajlasmalarını sağlayan bir servis. nokia için beta sürümü çıkmış bulunmaktadır.
T
tomris hatun11 yıl önce
kırgızistan
başkenti bişkek olan orta asya türk cumhuriyeti.
T
tomris hatun11 yıl önce
sevgili gandalf
iyyy rerörö yazar. Sevmedim zira kendisi ecdadın metal dinlediğine inanmıyor.
T
tomris hatun11 yıl önce
hemşin
[bkz]rize[/bkz]'nin bir ilçesi.güzel çay yetiştirilir.
T
tomris hatun11 yıl önce
hemşin
[bkz]rize[/bkz]'nin bir ilçesi.güzel çay yetiştirilir.
© copyright 2005 - 2026