bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- iş bulamamak4
- kartal6
- zebra4
- sssilvermist22
- aldığınız en ilginç iltifat3
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- insan kaynakları3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- yazarların almak istediği hediyeler4
- nickten isim tahmini yapmak25
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- zorunlu eğitim2
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- spaghetto2
- arap gel oğlum5
- bir ay çaylak olmak4
- yarası olan gocudur5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- küs insanları barıştırmak3
- otosan p1002
- gece denize girmek12
- yeni parti46
entry'ler (17)
(bkz: pain killer)
Salvar davasi filminden Sener Sen'in yaran repligi
-Afferin, afferin.Ee sorun bakalim bir eskigi gedigi var mi.Ne de olsa bizim köyün kizi sayilir.Hadi kalin saglicakla. BEN GENE GELIRIIIM.
(bkz: http://www.izlesene.com/v...74/sener_sen__motorsiklet)
-Afferin, afferin.Ee sorun bakalim bir eskigi gedigi var mi.Ne de olsa bizim köyün kizi sayilir.Hadi kalin saglicakla. BEN GENE GELIRIIIM.
(bkz: http://www.izlesene.com/v...74/sener_sen__motorsiklet)
- arkadasim bakarmisin? bu 5 milyondan bi tane, bu 10 milyondan bi tane, bu bir miyon bi tane Kadikoy,bu 5 milyondan bi Kadikoy bi Erenkoy,bu 20 milyon bambaska bi insan deminki 20 milyonla karistirma.Bunlari bi ayarla.
+bunlari repo mu yapalim senelik faiz mi?
+bunlari repo mu yapalim senelik faiz mi?
Yasamayan bilemez...
Kamyonlarin tampon kisminin hemen üstünde görmeye alisik oldugumuz yazilar:
-Alirsin ford,olursun lord.
-kuzu kurdun yol fordun.
-sollama beni,sollarim seni.
-asiksan vur saza,söförsen bas gaza.
-gözlerinin hastasiyim,rampalarin ustasiyim.
-Alirsin ford,olursun lord.
-kuzu kurdun yol fordun.
-sollama beni,sollarim seni.
-asiksan vur saza,söförsen bas gaza.
-gözlerinin hastasiyim,rampalarin ustasiyim.
Kahveyi hazirlayanin bulasiklari yikamaktan kacmak icin uydurdugu hadise.Nitekim,fala bakan kisinin baktiktan sonra "hadi kos simdi fincanini yika,yoksa cikmaz bak!!!" demesi bunun en güzel kanitidir..
Galatasaryin cezasi nedeniyle 15 mart 1989 yilinda Köln'de Monaco ile oynanan macta inanilmaz bi frikik golüne imza atarak hafizalara kazinan unutulmaz futbolcu.
Genellikle yurtdisi seferlerinde rastladigim,hala pilotun basarili inisinin mi yoksa pilota ragmen inisin gerceklesmesinin mi alkislandigini anlayamadigim hadisedir.Cunku öyle inislerden sonra alkislamalar gelmistirki insanin "ewet pilota ragmen indik" deyip alkislayasi gelir.
isminin nerden geldigi niyazi gül tarafindan:
"efendim rakun hayvanin ismi nirden geliyor.Bunlar eglenmeyi cok seven hayvanlarmis.Ormanda sürekli dere kenarinda egleniyorlarmis.ormandaki hayvanlar dayanamayip bunlari ormanlar krali aslana " kralim bunlar hic is yapmiyolar dere kenarinda paso raki kavun,raki kavun alem yapiyolar" diye sikayet ederlerken bunlarin ismi rakun olmus.Evet ben de pek inandirici bulmadim"
seklinde anlatilan hayvan.
"efendim rakun hayvanin ismi nirden geliyor.Bunlar eglenmeyi cok seven hayvanlarmis.Ormanda sürekli dere kenarinda egleniyorlarmis.ormandaki hayvanlar dayanamayip bunlari ormanlar krali aslana " kralim bunlar hic is yapmiyolar dere kenarinda paso raki kavun,raki kavun alem yapiyolar" diye sikayet ederlerken bunlarin ismi rakun olmus.Evet ben de pek inandirici bulmadim"
seklinde anlatilan hayvan.
hayvanlarin isimlerinin nerden geldigini komik ve bi o kadar sacma hikayelerle anlatan (bkz: rakun hayvani)ve sonunda kendisinin de inanmayip "evet ben de pek inandirici bulmadim" diyen ata demirer'in veteriner hekim tiplemisi.
basrollerini Ibrahim Tatlises,Yaman Okay ve Yaprak Özdemiroglu'nun oynadigi,yönetmenligini Seref Gören'in yaptigi 1982 yapimi,
"- maradona maradona kurban olam yaradana
- ne maradonasi olum berezilya,zico zico"
repligi ile aklimdan cikmayan Türk filmi.
"- maradona maradona kurban olam yaradana
- ne maradonasi olum berezilya,zico zico"
repligi ile aklimdan cikmayan Türk filmi.
Denize karsı,gün batimi esliginde biranın en güzel yudumlanabilecegi Izmir'in bir semti.
Dönercilerinin yaratıcılıkta sınır tanımayıp döneri tüte denilen karton külahta patates,salata ve cesitli soslarla sattıkları Almanya'nin nüfus bakımından ikinci büyük sehri.
bfl'nin, ayni anda 4 kisinin elini sıkabilen,ayakkabi numarası 47+ olan,sabahlari ögrencileri "saat dokuz burda yokuz" diye kaldiran,mezun olmamdan cok zaman gecmesine ragmen hala gülümseyerek hatırladıgım unutulmaz müdürü..
Final maci biletinin internet üzerinden acik arttirma ile 10,000 euronun uzerinde satildigi futbol turnuvasi.
Mali'de mistik bir sehir.Ayni zamanda bir cok kültürde cok uzak mesafeleri ifade etmekte kullanilan kelime. "I'll knock you clear to Timbuktu".(bizdeki fizan hesabi)
Sunuculugunu Gülse Birsel'in yaptigi,acilimi hakkinda "gülse acayip güzel" diye espri yapilan tv programi.