bugün
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- silver ile evlenecek erkek48
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları5
- sarapci koala72
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- sözlükteki bayan azlığı4
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın13
- arkadaşlar fasfakirim ya5
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- şarapçının mal varlığı3
- büyük insan2
- kfc2
- carrefour3
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- evgeny grinko3
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- teomancalmasur8
- pazartesi diyete başlamak4
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- cop316
- düşen insana gülmek3
- dünün en beğenilen entry leri3
- ellerim bos gonlum hos29
- uzay gemisini değnekçiye bırakan uzaylı2
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- sözlükteki akepeliler2
- dut çayı2
- el chadaille bitshiabu9
- rica etsem beni linçler misiniz13
- sözlükteki bot yazarlar3
- ben geldim naneler10
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- aşk-ı memnu4
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- sürü zekası8
- apartmanda ayakkabılarını kapı önüne bırakmak2
- yüzüklerin efendisi6
- sabahları nefret edilen şeyler15
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- avukat sevgili8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- parayla saadet olması18
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- imparatorice olmak ister miydiniz7
entry'ler (21)
kağıt kalem alıp liste yapmak.
hemen yürüyüşe çıkıyorum ya da bana kendimi iyi hissettirecek şeyler yapmaya çalışıyorum. Müzikle uğraşmak, komedi dizisi izlemek veya spor yapmak olabilir. Aklınızı sizi mutsuz eden olaylardan uzak tutmak için ne gerekiyorsa onu yapmak lazım. her şey yoluna giriyor.
bilgisayar bilişim.
soğukta yürüyüş yaparken burnumun donmasını engellediği için takıyorum.
yabancı kişilerin dolar üzerinden verdiği fiyatlandırmalardan dolayı şuan pahalı gibi duran eğitim sitesidir. Buradan almış olduğum yazılım dersleri gayet yardımcı olmuştu. eğer düzgün bir kurs bulursanız ve yorumları da iyiyse yüz yüze alacağınız derslerden daha verimli olabilir.
Bunun bir benzeri Seinfeld dizisinde gerçekte de yahudi asıllı komedyen olan Jerry Seinfeld' in kız arkadaşıyla uzun bir süre seks yapmamasından dolayı Schindler' in listesi' ni izlerken sevişmeye başlamasıyla gerçekleşmiştir.
evine bırakılan kişinin "bir kahve içmek ister misin?" sorusu altında eve çağırması.
eğer bunun stresini, kederini yaşamayan gamsız biriyse insanlardan daha çok borç alacak kişidir.
Şayet borç alıp da gerçekten ihtiyaç doğrultusunda kullanıp elinde para kalmadığı için ödeme yapamayan biri ise üzüleceğim kişidir.
Şayet borç alıp da gerçekten ihtiyaç doğrultusunda kullanıp elinde para kalmadığı için ödeme yapamayan biri ise üzüleceğim kişidir.
ne istediğini önceden bildirmiş, isteğine göre vakit kaybından kurtarmış kızdır.
her an bir müzeye gidecekmişim gibi beklettiğim müze kartım diyebiliriz.
bu sadece kadın erkek ilişkileriyle kısıtlı olmasa da kişinin kendi hakkında verdiği bilgiler karşı taraftan samimi bulunabilir ve bir yakınlık hissi oluşturabilir.
en sevdiğim kitaplardan biridir. insan kitabın içerisinde kendinden ne kadar çok şey bulursa o kadar akıntısına kapılır ve martin' e o kadar hak verir. genel olarak hepimiz haklı yönlerini görebiliriz.
kendi tercihlerimiz farklı olsa dahi martin onun için en doğru olduğuna inandığı yolda ilerlemiş ve karar vermiştir.
kendi tercihlerimiz farklı olsa dahi martin onun için en doğru olduğuna inandığı yolda ilerlemiş ve karar vermiştir.
müzik, film ve her şey hakkında biraz bilgi diyebiliriz.
çok güzel bir cat Stevens şarkısıdır. şahsen bu şarkıyı aşk şarkısı olarak düşünmüş olsam da bir röportajında bu şarkıyı müzik dünyasına yeni atıldığı zamanda kendisine ithafen yazdığını belirtmiştir.
O durumda da uyuyor fakat genel kanı eski sevgilisine yazdığı yönündedir.
O durumda da uyuyor fakat genel kanı eski sevgilisine yazdığı yönündedir.
tekrardan izlemeye başladığım, friends ve himym atası komedi sitcom dizisidir.
9 sezon sürmüş olması üzse de bir süre unuttuktan sonra tekrar izlemek hala ilk günkü tadı vermektedir.
9 sezon sürmesi üzerine Jerry Seinfeld sadece 9 iyi bir sayıdır 9' da bitirmek istedik demiştir.
9 sezon sürmüş olması üzse de bir süre unuttuktan sonra tekrar izlemek hala ilk günkü tadı vermektedir.
9 sezon sürmesi üzerine Jerry Seinfeld sadece 9 iyi bir sayıdır 9' da bitirmek istedik demiştir.
yalnız kalma durumu bir tercih ile mi gerçekleşti yoksa mecburiyetten mi? buna göre yapılacak ve izleyecek bir çok yol mevcut.
aslında evren dediğimiz bir nevi bilinçaltımız. Biz kendimizi nasıl programlıyorsak hayatımızda düşündüğümüz olumsuzlukları ya da iyilikleri buluyoruz. Örneğin biliyorum yapamayacağım diyen biri kendini başarısızlığa hazırlamıştır. aksi haller olsa da ne düşünürsek o durumun gerçekleşme olasılığı artar. (mantık çerçevesinde)
gerçekten okumuş olsa idi cahil olmayacak kişidir. okumuş gibi yapmış kişileri dikkate almamak gereklidir.
hayatınıza yeni girmiş birisinin size sağlayabileceği minimum güzellikten bir tanesidir.
bu kadar az entry girilmiş olduğuna şaşırdığım, herkesin beğenmeyeceğini bildiğim, fakat bir filmini canlı olarak sinemada izleyebilmenin vermiş olduğu heyecanı, mutluluğu tarif edilemez matrix filminin 4.südür.