bugün
- o kadın polisimiz başörtülüydü13
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı12
- sırrı süreyya önder50
- faiz yemenin wow haram olması13
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- anın görüntüsü13
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- koltukta uyumak12
- otizmliye cennet garanti mi15
- küresel nerde yahu8

entry'ler (174)
Rolling Stones - Too Much Blood.
sovyetlerle tum allied( muttefik) kuvvetlerinin deyim yerindeysd anasini belledigim, efsanem olmus oyundur. hala da oynarim. not: kirmizi dsha karizmatik ve guclu geldi ondan yani yoksa gomunist degilim.
amk on ay once de yazdim dogru ama orda can skntisindan bir ugramistim. simdi aktif kullanima dondum.
ben neler de yazmisim oyle ne kadar seviyesizmisim, amma da ergenmisim, dedirten durumdur. (bkz: geldi gecirdi ergenlik)
Benim içinde olduğum durumdur. Ulan ben ne yazmışım böyle diye hayretlere düştüm efenim.
maddi olarak elmas tabiki de. sonucta anitkabiri tapinaklastirmaya luzum yok. tekrar yapilabilir. naaşi kastetmiyorum bu arada.
iyi niyetlidir fakat yanlıştır. asker zaten orada o sicakta geykel gibi durmak icin ust duzey bi caba icinde. sen bide git onun durumunu zorlastir, hem dikkatini dagit, hem ciddiyetini boz. yav vatanseverim diye boyle sacma triplere olaylara da gerek yok. anca rezil oluyosunuz.
dinlerken lan god is inthe tv diyor acaba gunaha dusermiyim diye dusunduren parçadır. yazarlarimiz beni bu konuda aydinlatirsa sevinicem.
marilyn manson - this is the new shit. (bkz: valla muslumanim abi ne satanisti)
attigi bombalarin tadina bakacaktir umarim. (bkz: hihhihhi görecen sen şimdi ananin amini)
insanlar bu konuya ya taşak geçmek için ya da açık aramak için yazmis ve yazacak sanirim. abi her haltlada tasak gecmeyin amk bi adam gibi kullanin o saksiyi.
hepsi boş millet. en genel hayat felsefesi şudur ki: HAYAT KÖTÜ KOLLA GÖTÜ
degisik versiyonu icin. : (bkz: zaman kötü kolla götü)
degisik versiyonu icin. : (bkz: zaman kötü kolla götü)
çünkü ekşi gösteriyor ama elletmiyor. (bkz: ulan ben senin alım sistemini sikeyim)
kim ne derse desin her ortamda gider gavurun evladı.
(bkz: he amk abazayım he eksileyin)
(bkz: he amk abazayım he eksileyin)
görünce kendisine abi senin diğer kollar nerde diye sormak istediğim davulcuların azizleri takımında yer alabilecek bir abimiz.
sevgi acı nefrer öfke herkesi sikme hissi gibim hislerin topunu hakkıyla çıkaran üst düzeyde profesyonelliği bulunan bir vokal.
güdümlü olarak fırlatılan ve geri istenen bir çift terliktir.
(bkz: coca colayı fantayla boykot eden ergen)(bkz: her boka israil malı deyip android,twitter kullanan mücahit) (bkz: coca colayı sprite la boykot eden ergen) vs.vs... Uzar bu çelişki listesi.
"e yeter amına koyim yeter lan! Yeteer sikecem didiyi de şeyi de haa!" Dedirtir.