entry'ler (174)

sözlük erkeklerinin şu an dinlediği şarkılar

Rolling Stones - Too Much Blood.

red alert 2

sovyetlerle tum allied( muttefik) kuvvetlerinin deyim yerindeysd anasini belledigim, efsanem olmus oyundur. hala da oynarim. not: kirmizi dsha karizmatik ve guclu geldi ondan yani yoksa gomunist degilim.

uzunca bir süre sonra tekrar sözlükte yazmak

amk on ay once de yazdim dogru ama orda can skntisindan bir ugramistim. simdi aktif kullanima dondum.

ben neler de yazmisim oyle ne kadar seviyesizmisim, amma da ergenmisim, dedirten durumdur. (bkz: geldi gecirdi ergenlik)

Benim içinde olduğum durumdur. Ulan ben ne yazmışım böyle diye hayretlere düştüm efenim.

kaşıkçı elması mı daha değerli anıt kabir mi

maddi olarak elmas tabiki de. sonucta anitkabiri tapinaklastirmaya luzum yok. tekrar yapilabilir. naaşi kastetmiyorum bu arada.

anıtkabir de nöbet tutan askeri yellemek

iyi niyetlidir fakat yanlıştır. asker zaten orada o sicakta geykel gibi durmak icin ust duzey bi caba icinde. sen bide git onun durumunu zorlastir, hem dikkatini dagit, hem ciddiyetini boz. yav vatanseverim diye boyle sacma triplere olaylara da gerek yok. anca rezil oluyosunuz.

rock is dead

dinlerken lan god is inthe tv diyor acaba gunaha dusermiyim diye dusunduren parçadır. yazarlarimiz beni bu konuda aydinlatirsa sevinicem.

yazarların şu an dinlediği şarkılar

marilyn manson - this is the new shit. (bkz: valla muslumanim abi ne satanisti)

son hiroşima pilotu da öldü

attigi bombalarin tadina bakacaktir umarim. (bkz: hihhihhi görecen sen şimdi ananin amini)

muhammed in çölde sakladığı teleskop

insanlar bu konuya ya taşak geçmek için ya da açık aramak için yazmis ve yazacak sanirim. abi her haltlada tasak gecmeyin amk bi adam gibi kullanin o saksiyi.

hayattan öğrenilen en önemli şey

hepsi boş millet. en genel hayat felsefesi şudur ki: HAYAT KÖTÜ KOLLA GÖTÜ
degisik versiyonu icin. : (bkz: zaman kötü kolla götü)

uludağ sözlük te yazma sebepleri

çünkü ekşi gösteriyor ama elletmiyor. (bkz: ulan ben senin alım sistemini sikeyim)

emilia clarke

kim ne derse desin her ortamda gider gavurun evladı.
(bkz: he amk abazayım he eksileyin)

dave lombardo

görünce kendisine abi senin diğer kollar nerde diye sormak istediğim davulcuların azizleri takımında yer alabilecek bir abimiz.

corey taylor

sevgi acı nefrer öfke herkesi sikme hissi gibim hislerin topunu hakkıyla çıkaran üst düzeyde profesyonelliği bulunan bir vokal.

her annedeki olmazsa olmaz

güdümlü olarak fırlatılan ve geri istenen bir çift terliktir.

efendi efendi entry girmek

(bkz: thehardrocker)

takkesi ariel ile yıkanmış mücahit

(bkz: coca colayı fantayla boykot eden ergen)(bkz: her boka israil malı deyip android,twitter kullanan mücahit) (bkz: coca colayı sprite la boykot eden ergen) vs.vs... Uzar bu çelişki listesi.

didi reklamında oynayan kadın

"e yeter amına koyim yeter lan! Yeteer sikecem didiyi de şeyi de haa!" Dedirtir.