bugün
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği9
- başkent istanbul olsun9
- gocu29
- tai'nin mutfağına konuk olmak4
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin5
- ekrem imamoğlu5
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- batı piçtir piç kalacaktır3
- sözlükte herkesin birbirini tehdit etmesi3
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek3
- sokrates in savunması2
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler4
- recep tayyip erdoğan4
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- silah otomobil maden elektrigimizi kestiriyor2
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- penisiyle entry giren yazar2
- sözlükteki karanlık kişiler4
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- yağmurlu havaları seven insan6
- bir ilişkinin bitmesi2
- pırlanta sevinç2
- asrın soygunu11
- mora katliamı4
- teröristleri güçlendirmek2
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- özel sektörün acımasız olması3
- iş yerindeki orospu çocukları6
- günün sözü13
- büyüye inanmayan kadın2
- claudian clouds44
- cimere şikayet eden yazar tipi3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- true nickli yazar22
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- selam verilen kızın siklememesi4
- cinsel organla evlenen insanlar2
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması4
- tai lung vs gocu22
- karton toplarken cin musallat olması2
- tusubasanın türkiye maçında attığı gol2
- s'i l v'e r m'i s t3
- bahar feyzan3
- tai gocu kardeştir zall bizi birleştir2
- düşmanın sizi övmesi2
- manisada okul saldırısı18
- purgatory2
- yazılımcıların flört edememesi6
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- aşk5
entry'ler (68)
Aynen aynen kudurdular amk Başarı osuruk gibidir sahibi dışında herkesi rahatsız eder diye bir söz vardır ya =) .
Diğer sektörlerde olmadığını iddia etmedim =) .
99 depreminde dediğimi kendileri ispatlamıştır . Sadece ceplerine girecek paralara bakarlar senin can güvenliğinmiş alacağın kaliteymiş umurlarında olmaz .
3 öldürme hakkınız olsa kimleri öldürürdünüz .
Derin bir çomar kokusu alıyorum .
Gerçekten öyle bakıyorum Atatürk düşmanlarına hepsinin suratından cahillik akıyo en eğitimlileri ilkokul terk çoğunun =) .
Merak ettim şimdi birçok sebebi vardır tabi .
görsel
işte Türkiyede nerde kim yaşar haritası ufak tefek hatalar olabilir .
işte Türkiyede nerde kim yaşar haritası ufak tefek hatalar olabilir .
Mini etek giyersin yada dekolteli bir kıyafet Hemen utanmaz orospu derler .
Ya da kapalı olursun Geri kafalı derler önyargı besleyip saygı duymayarak kendilerini çağdaş ve modern sanarlar .
Küpe takarsın top derler .
Ama aman saygı duyayım demezler .
Bu ülkenin hali ne olacak onu deyin bana .
Ya da kapalı olursun Geri kafalı derler önyargı besleyip saygı duymayarak kendilerini çağdaş ve modern sanarlar .
Küpe takarsın top derler .
Ama aman saygı duyayım demezler .
Bu ülkenin hali ne olacak onu deyin bana .
Ne olurdu * .
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında Diyarbakır'da bugün yaptığı konuşması nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Halkı kanunlara uymamaya tahrik, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve devletin yargı orğanlarını alenen aşağılama, cumhurbaşkanına hakaret, suç ve suçluyu övme" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
Demirtaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Gülten Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto için topalananlara hitaben "Yaşananları sıradan bir durum gibi kabul etmeyeceğiz. Şimdiye kadar hep erken seçim gördük, bundan sonra erken seçim yok. Belediyeler iade edilene kadar direniş var. 81 ilde kim hangi güçle sokağa çıkabiliyorsa bütün arkadaşlarımız çıkacaklar. Geri adım atmak yok" demişti .
Demirtaş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eşbaşkanları Gülten Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto için topalananlara hitaben "Yaşananları sıradan bir durum gibi kabul etmeyeceğiz. Şimdiye kadar hep erken seçim gördük, bundan sonra erken seçim yok. Belediyeler iade edilene kadar direniş var. 81 ilde kim hangi güçle sokağa çıkabiliyorsa bütün arkadaşlarımız çıkacaklar. Geri adım atmak yok" demişti .
Aynen öyle kardesim akp ye oy atsın demiyorum pkk yı desteklemesinler diyorum .
Türbanlı kadına tekme atmakta şortlu kadına tekme atmakta Çok iğrenç bir hareket burda şortlu kadına tekme atmanın doğru olduğunu iddia eden olmadı boş boş konuşmayın ikiside çok mide bulandırıcı .
Demek istediğim Devletten yardım alıp devlet düşmanı partiye oy vermeleri .
Siz insanların kılık kıyafetine saygı duymayarak çağdaş , medenimi olduğunuzu sanıyosunuz sonra karşı tarafa yobaz deyin .
7.2 ile sallan Devlet şehrini yeniden inşa etsin sonra yine hdp ye oyları yardır bizi 7.2 yıkamadı tc mi yıkacak de valla diyorumki keşke dümdüz olsaymış van o hdp lilerin hepsi ölseymiş
Trajikomik bir durum hem müslümanım de hemde milyonlarca insanın hakkına gir .
Hayır bak ırkçılık için söylemiyorum ama gittikleri her yerde suç oranını arttırıyolar agresif insanlar çünkü .
Bu araplar Peygamber efendimizden sonra çok bozuldu hiç sevmiyorum ne itici insanlar ya istilacılar aq Ev mev satmayın bunlara .
Kaynak ?? götten dolma bilgilerle konuşma burda Lazlar güney kafkasya halkıdır .