bugün
- töre dizileri14
- shawarma9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili11
- ellerim bos gonlum hos11
- darwinin ateist olmaması8
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği23
- batman vs superman15
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı10
- anın görüntüsü10
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- kitap okumak12
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- yazarların özlediği şeyler10
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- günün yorgunluğunu alan şeyler13
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- gecenin şarkısı8
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak20
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası23
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim10
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam12
- evlenilecek adam modeli8
- askim orasi degil diyen kadin8
- kaç yaşındasın16
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15

entry'ler (17)
Tanrım; lütfen bir an önce zengin olup istediklerimi gerçekleştirip zenginken aldığım ufak çaplı yerde iflas ettikten sonra oturma şansını yakalayayım.
Kuşkusuz gül olurdum. Baba sade, kendi halinde, güzel kokuyor. Ulan daha ne olsun.
Moruk kadın eğer aldattıysa sinirine yenik düşülüp dövülüp dayak atılabilir.
Hep öylesine şeyler. Falanlı filânlı şeyler, boş işler. ince işler. Yarak kürek işler.
Kadınlardan sonra en özenli yaratılıştır. Sever, sevmeyi sevilmeyi fazlasıyla sever.
Amk en nefret ettiğim durum sanki o değil ben acı çekiyorum kız tüm sıkıntısını ben de arıyor. Hayatımda hiç duymadığım küfürleri onda duyuyorum regl döneminde.
Herkes tarafından sayılan ve özel eşyalarına dokunulmayacağını bilen insandır. Bkz. Ben, galerimde onca fotoğraflar özeller vs olmasına rağmen bir allah kulu açıp bakmaz.
Sonunda sevişmeyi garantileyecek filmlerdir kesinlikle. Kuru kuru falan filânlı şeyler saçma
işin özü; çalışmıyorum. Okumaya ve olabildiğince sex yapıp yiyip içmeye çalışıyorum. Sanırım tatil sikimde değil.
Duş başlığı babaaa. Ailenin geliri, durumu belli zaten sen temiz bi aile kızısın ama için de sikişiyor, zevk istiyosun.. Hemen ben çok terledim bi duşa giriyim yaa falan sonra düş başlığını dayıyosun dalgaya cayır cayır ohh.
Edit: Eski sevgilim söylemişti bu yöntemi ben kız değilim yanlış anlaşılmasın jfjfjdjdjdj
Edit: Eski sevgilim söylemişti bu yöntemi ben kız değilim yanlış anlaşılmasın jfjfjdjdjdj
Eğer bunu yapan erkek ise
"Aşkım hadi, hadi girsene devam etsene hayatım Ya, hadi devam etsene amına kodumu çocuuuuuu" şeklinde minik ateşli cümleler maruz kalır.
"Aşkım hadi, hadi girsene devam etsene hayatım Ya, hadi devam etsene amına kodumu çocuuuuuu" şeklinde minik ateşli cümleler maruz kalır.
Aşırı güzel bir eylem camlar hafif açılmalı. Açılmalı ki havasızlık ve ter yüzünden performans kaybı olmasın. Bir diğer yandan rahat pozisyon kuramama sorunsalından ötürü kullanabileceğin bir kaç pozisyonu en güzel şekilde değerlendirmenin verdiği haz ve mutluluğun tarifi yok.. canım çekti dur şu rehberimde bi göz gezdireyim.
"Yaşıyorsun bu hayatı, Allah affetsin." Dediğimiz insanlardır.. seviyorum onları, good job gg wp. Hahahaha
Keşke eski sevgilim sevişmek istediğinde onu çok sevdiğim için dokunmaya kıyamama huyumu unutup çatır çutur gömseydim.. ahh ahh..
Benim diyaloğum sevişirken değil daha çok sevişmeyi bitirdikten sonra oldu
-aşkım 1.65 boyun var, boyunun yarısı şeyin var.
+ e ne güzel işte fena mı?
- fena işte.. Çok fena! Bunda 10 tane şey görüyorum, anamı siktin.
-aşkım 1.65 boyun var, boyunun yarısı şeyin var.
+ e ne güzel işte fena mı?
- fena işte.. Çok fena! Bunda 10 tane şey görüyorum, anamı siktin.
Orospu oluşları. Çünkü hareketleri tavırları vs tamamen buna elverişli oluyor jahhahahhdd
Benim memleketimin askeri gidip onların rahatı için şehit oluyor, bu namussuzlar burda bizim anamıza bacımıza iş koyuyorlar.