bugün
- manifest grubu vs tarkan15
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti5
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak4
- sözlük kızlarının kekleri3
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- yeni parti48
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması7
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- manyak olmaya karar verdim6
- patron şirketi2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- camlar açık çıplak yatmak5
- pepsi2
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- uykuya doyamamak3
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- sinem dedetaş6
- hikayeyi devam ettir54
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- seni onaracağım diyen kadın4
- tai lung27
- kemal kılıçdaroğlu16
- hamal dizisi2
- 29 temmuz 20262
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- bugün ne oldu3
- diamond bosphorus25
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- orijinalinden daha iyi olan remake filmler2
- cemil tugay3
- türkiyenin en yobaz şehirleri2
- devlet bahçeli2
- atatürke başkaldıran şehirler2
- benkimki6
- japon2
- nickten isim tahmini yapmak72
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- g o k u2
- rusya iran vs ukrayna abd israil2
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
entry'ler (37)
aptalca bir eylem, o otobusteki herkes pkk yanlisi degil belki iclerinde ogrencilerde var. bu tur saldirilarin direkt hedeflere yapilmasi daha guzel sonuclar verebilir.
mhp'dir. hala turk solu ile kürt solu birlesmedigi surece bi bok olmaz diyen mallari görüyoruz bir onceki secimde birlesip ne boka yaradilar.
faturalar onaylanip maliyenin sistemine dustukten sonra gec fark edilmis bir hata ornegin; fatura tarihlerinde ileri-geri gitme gibi hatalar icin nasil bir tutanak tutulur? icerigi neler olabilir? bilgisi olan arkadaslar acil ulassin pls. *
malum takim taraftarinin yaptigi gibi her kulubun bestesini calma gibi bir vizyona sahip degildirler en azindan.
6 ay kullanip sattigim eski telefonum. bataryasi yuzunden satmistim, bi telefonun bataryasi ancak bu kadar dandik olur. normal bir akilli telefonda kesintisiz iki tane film izlenilebilir veya 1.5 ama bu telefonda 1 tane bile izlenemiyor. ekran suresi cok az aliniyor ve surekli kullanimda gun icinde sarj erken bitebiliyor. batarya sorunu olmayanlar icin iyi bir telefon. arayuzu ve uygulamalardaki hizi suanki lg g2 de yakalamis degilim.
vodafone ve ttnet he birde metro.
sözlüğün yyönetimi sırrı abeci oldugu icin hdplilerin sayi olarak bir hayli fazla olmasi normal, normal olmayan ise bu kisilerin daha sonra hdpli olunmus gibi gösterilmesi. ne yazik ki bunu yutan cok sayida eleman var. sonradan hdpli olan cok donek var ama eksi sozlukteki bunlar degil hepsi parali asker. haftada bir kez debeye giren entrylere baktiginizda bunu anlayacaksiniz.
yengeyi eklememis türkçü kardesimizdir. (bkz: yenge önemli)
turkiyede yolunda giden tek sey.
allah'a tanri diyenleri dinden cikaran kadar tanriya allah denildigi icin turkculugunu sorgulayan.mallar var, bu mallar her kesimde mevcut. onemsiz ayrintilara o kadar cok takiliyorsunuz ki anlam vermek mumkun degil. mhpliler tanriya allah dedi arap milliyetcisi oldular oooooo swh.
bu tur seylerde fikir onemlidir ayrintilar degil.
bu tur seylerde fikir onemlidir ayrintilar degil.
size sarilarak huzur buldugu hali ve onu uyurken seyrederek sizin huzur buldugunuz halidir.
7 haziran : ittifak
1 kasım : mhp
1 kasım : mhp
benim icin her zaman marlboro olmustur, parliament hep hatun sigarasi diye aklimda kalmis kucuklugumden beri *
firat cakiroglunu olduren p*clerin simdi insanliktan, demokrasiden bahsetmesi ne akla hizmettir.
makyajlı halleri bu ise makyajsız halleri neye benzer mmerak ettim. ne tur bir yaratiksiniz amk.
xp en iyisi win 7 daha sonra gelir. win 7 icinde en iyisi ultimate olur. en kötüsü icin fazla dusunmeye gerek yok sanirim (bkz: vista)
daha cok sey ogrenmesi gereken yazar *
doğuda doğmak suçsa güneşi söndürün gibi felsefeci keko sözleri paylaşırdım. *
kürt değildir, kürt olsa duramazdın * melez olan yani anne veya babasından biri türk olan kürtlerde (kendini kürt olarak tanımlayanlarda) görülebilir diğer durumlarda çok rastlanacak bir durum değildir. bazıları memleketine bakarak kürt olarak tanır ama malatya veya gaziantepte gibi kürt diye tanımlayacağınız büyük bir nüfus türktür.