bugün
T
the she3 yıl önce
norveç
bir paket Marlboro sigaranın yaklaşık fiyatının 20ytl civarında olduğu ülkedir.
T
the she3 yıl önce
norveç
bir paket Marlboro sigaranın yaklaşık fiyatının 20ytl civarında olduğu ülkedir.
T
the she3 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
the she4 yıl önce
1 yılda 2 kez selden yıkılan cami
Kastamonu’da geçen yıl yaşanan felakette sel sularının yıktığı cami, aynı yere yapıldı. Cami, önceki gün meydana gelen selde yine sulara teslim oldu. https://bit.ly/3yLVyg9
T
the she4 yıl önce
kemalistlere bir ayet bırak
çomar görünce dövmeyin, hoşt deyin. gitmezse inşaata götürün.
T
the she4 yıl önce
ihlas holding
enver oren in yonetim kurulu baskanlıgı yaptıgı, `yesil sermaye` oldugu konusulan sirketimsi. [link]http://www.ihlas.com.tr/[/link]
T
the she4 yıl önce
elinde çiçekle sırılsıklam kapıya dayanan iguana
Aşıktır. Canım benim.
T
the she4 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
T
the she4 yıl önce
cenazede kadın görmek istemeyen tarikat
güya inandıkları dinin güya çok inandıları kitabında kadını erkeğinde eşit sorumlu olduğundan kadını da hakkından bahsedip sonra bu çok inanan tarikatçılar mürit ölünce cenazesinde kadın istemezük derler bu çok inandıkları kitabın neresinden nasıl ok… devamını gör
T
the she4 yıl önce
cenazede kadın görmek istemeyen tarikat
güya inandıkları dinin güya çok inandıları kitabında kadını erkeğinde eşit sorumlu olduğundan kadını da hakkından bahsedip sonra bu çok inanan tarikatçılar mürit ölünce cenazesinde kadın istemezük derler bu çok inandıkları kitabın neresinden nasıl ok… devamını gör
T
the she4 yıl önce
karne fotoğrafları
(img:#2236658)
T
the she4 yıl önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
T
the she4 yıl önce
güzel resimler
Helga stentzel'in, fotoğraf sanatı ile görsel zekasını harmanladığı resimlerdir. (img:#2236304)
T
the she4 yıl önce
kin ve nefret
takıntı hali tehlileki olan duygulardır. gören gözün kör, duyan kulağın sağır olmasına neden olurlar. bir de çalışan beynin işlevini yitirmesine neden olurlar ki bunu çevremizde sıkça görürüz. sözlük ahalisinde de ayrıca. bakınız: sol frame.
T
the she4 yıl önce
ne kadar çıplaksan o kadar medenisin
Haşa ki yanlış tespittir. Şöyle şey edersen medeni olursun: https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Burka Bak ne medeni...
T
the she4 yıl önce
yeşil fasulye görünce gelen mide bulantısı
Çok saçma. Ben çok severim.
T
the she4 yıl önce
true yi evlendiriyoruz
(img:#1827467)
T
the she4 yıl önce
patlak kadını karı diye alan erkek
Gavattır.
T
the she4 yıl önce
doğurduysan eşek gibi bakacaksın
z kuşağının ebeveynlerine bakış açısını yansıtan bir söz. bir tane çocuğun ağzından duymuştum, ailesi maddi durumu iyi değil diye özel üniversiteye göndermek istemiyordu. velet de "doğurduysanız eşek gibi bakacaksınız" dedi. sik kafalı seni. özel bir… devamını gör
T
the she4 yıl önce
memelerine bakılsın diye dar giyinen kız
meme fetişisti olan kızdır. sürekli tişörtünü alttan alttan çekiştirir ki daha da dar görünsün ve memeleri iyice belli olsun diye. çok çakalsınız... memesi küçük kızlar yapar genelde. büyükler zaten besbelli her zaman...
T
the she4 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
T
the she4 yıl önce
votka içip etrafı keserken dans etmek
gece kulübüne gitmiş coşkulu kişinin büyük bir rahatlıkla gerçekleştirdiği aktivite.
T
the she4 yıl önce
kadın güzelliğinin üst limiti
(bkz:güzellik vericilidir)
T
the she4 yıl önce
akaryakıta zam
(bkz:zamcık) (vid:#13339)
© copyright 2005 - 2026