bugün
T
the merich1 saat önce
nick vermeden bir yazara seslen
istiyorum ki bütün yazdıklarımı ve yazacaklarımı sen oku.
T
the merich1 saat önce
sözlüğün namusu
ben dahil bütün yazarların etik olarak korumakla yükümlü oldukları namahremleri.
T
the merich3 saat önce
gocu bak bi
Eheheheheh. (img:#2476905)
T
the merich5 saat önce
yazarların zeka seviyeleri
sözlük yazarlarının zeka seviyeleridir.
T
the merich5 saat önce
piramitlerin yere çakılmış küp olması
Yarısı yeraltında yarısı yer üstünde olan küptür. Hayat ağacı gibi düşünülebilir veya yere çakılmış bir uzay aracı olarak da düşünülebilir.
T
the merich5 saat önce
g i l d e d l i l y sözlüğün en güzel kızıdır
an itibarıyla içimden gelen bir tespittir. evet.
T
the merich5 saat önce
seks yapmanın faydaları
Seks yapmak uyku kalitenizi arttırır, kan basıncınızı düşürür, stresi azaltır, burun tıkanıklığını giderir, depresyona iyi gelir, daha fazla yaşamanızı sağlar, bu sebeple bol bol seks yapın. ama iyice korunun, sağlık önemli. belinize kuvvet.
T
the merich6 saat önce
güzel kızların pizza yemesi
Maalesef gerçek ve sınıfsal bir durum. Babaları zengin olduğu için güzel bir kadınla evlenip güzel çocuklar yapmışlar. Onlar da paranın hakkını verip pizza yiyor işte. Güzel olmayan kızlar pişi yer tarhana çorbası içer.
T
the merich8 saat önce
kurbağa öpüp prens beklemek
hahaha şeklinde gülünecek durum, hayal aleminde misin sen şeklinde kızılıp bir daha yapma demek gerek.
T
the merich8 saat önce
sözlük erkeklerinin kadın halleri
Şarapçı yoklukta giderim var.
T
the merich9 saat önce
kahve içelim mi
tanışık olduğum bir kadına bugün söylediğim cümle. söyledim söylemesine ama sonradan olaylar çok farklı yerlere gitti. amacım sadece ve masumca birer kahve içmek iken sanırım kendisi beni yanlış anladı ve kahvemi içtiğim sırada başımı diğer tarafa çe… devamını gör
T
the merich13 saat önce
bez bebek nana
Bez bebek dizisinin baş rolüdür. Evrim Akın oynardı. Ah ah ne diziydi be.
T
the merich13 saat önce
tai lung
Kung Fu Panda çizgi filminin haklı kötüsü.
T
the merich14 saat önce
sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri
(img:#1570957) teksas da bir iki katliam yapmıştım. şimdi geldim. (bkz: cemil koş ifşa var)
T
the merich15 saat önce
çok konuşan kedi
bazı kediler geveze oluyor. yavyavyavayav bir şeyler anlatmayı çok seviyorlar. anlamıyoruz da, ama komiğimize gidiyor. siz yine çok konuşunca bir mama tazeleyin, su tazeleyin, muhtemelen öyle bir şey anlatıyordur.
T
the merich1 gün önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
the merich1 gün önce
arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi
Kahverengi bir takım elbise bakıyorum da düğün için. Nasıl sizceee?? Hı??? (img:#2504903)
T
the merich1 gün önce
ioçk
zoey holloway'in torunudur.
T
the merich2 gün önce
kıl erkeğin süsüdür
tamamen katılınan önermedir. ~süs köpeği gibiyim amk.~
T
the merich2 gün önce
hakkımda bilmeniz gerekenler
Evet arkadaşlar çok fazla yanlış bilgi dolaştığı için ortalıkta artık bu başlığı açıyorum. Herkes kendi hakkındaki doğruları bu başlık altında açıklayabilir. Ben nervio Başlıyorum Yaş: 30 Boy: 173 Ayak no : 39-40 ideal tipim 186 kaslı tüys… devamını gör
T
the merich7 gün önce
sözlük kızlarının göbek delikleri
merak edilen deliklerdir.
T
the merich7 gün önce
sözlük kızlarının bacakları
Güzel bacaklardır.lakin inş hiç sahip olmam.onca abazanın 31 malzemesi olan bacaklardan Allah muhafaza.
T
the merich7 gün önce
sözlük kızlarının burunları
(bkz:yokluk buruna bile çalışandır)
T
the merich7 gün önce
sözlük kızlarının ayakları
Merak edilen ayaklardır. En güzellerinden bir çiftinin altında köle de olunabilir tabi.
© copyright 2005 - 2026