bugün
- ingilizce bilmeyen akademisyenler4
- true nickli yazar22
- iş yerindeki orospu çocukları3
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay3
- yazılımcıların flört edememesi6
- asrın soygunu10
- selam verilen kızın siklememesi2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- manisada okul saldırısı18
- tai lung vs gocu22
- sabahları nefret edilen şeyler7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı7
- meb'in usule aykırı ücret dağıtması2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor20
- bekarlığın avantajları3
- habire1227
- kürtler asimile edilmelidir11
- kullanıcı adı değişmiyor3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok28
- analı avratlı sözlük kavgaları8
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- sabahları sevilen şeyler8
- sarı poşet kudurtması13
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması7
- marimar2
- et döner dürüm9
- evliliği ayakta tutan güçler13
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- 27 ocak 2027 psg galatasaray maçı2
- işler eskisi gibi değil kesat mı kesat2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- tuvaletin evin dışında olması6
- kadınların reddedemediği teklifler6
- bu ne soğuk amk5
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- teslimiyet4
- guterres ten iki devletli çözüm açıklaması2
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- gocusuz bir sözlük5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- karılı kızlı tiktok yerine sözlükte takılan tip4
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek9
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- ecevit döneminin kepazeliği5
- türkiye de muhalefet var mı9
- ölümden korkuyor musunuz34
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- claudian clouds42
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı29
entry'ler (41)
Sınav saatini siteye yanlış yazacak kadar boktan çalışan öğrenci işlerinin olduğu fakülte. Gelecekseniz gelmeyin arkadaşlar.
inanılmaz sevgi doludur. bir koyarsan beş alırsın. hayatı boyunca sonsuz sevgisini varmeye değer birini arar.
+yeriniz var mı?
-malesef kalmadı.
+hadi ya hiç mi yok?
-(osman beyin göt ucuna sıkışırsanız biraz var aslında)
-hiç.
-malesef kalmadı.
+hadi ya hiç mi yok?
-(osman beyin göt ucuna sıkışırsanız biraz var aslında)
-hiç.
bazen dolmuşta gelirken biri benim ineceğim yerden elli metre önce inince ona müteakip ben de iniyorum genelde. niye yaptığımı bilmiyorum. tekrar durmasın şoför diyorum. çok iyi niyetliyim sözlük çok.
Bu akşam ders çalışırken durduk yere aklıma geldi bi dönen sandelyem olsun istedim. böyle döner, oynar, ordan oraya gider, eğlenirdim güzel olurdu. istedim bunu evet.
Şuan normal şartlar altında dolapta yerlerinde olması gereken eşyalarla üşengeçlikten koyun koyuna uyumaktır. Zira bi koltuk altımda şort diğerinde tişört, solumda ki şarj aleti tarak ertesi günkü sınavın notları ve hemen yanımda duran düzleştiricinin kablosuna dolanmış bi vaziyette sabahın bu saatinde uyumaya çalışmaktayım. Sabah uyandığımda allık fırçasının bi yerlerimden çıkması işten bile değil.
Salça çıkmasından daha iyiydir. En azından yenir.
Evet gerçekten bazı eziklere dert olmuştur. Habire beni de beni de takip edin deyip twitter hesabı girmektedirler. Giriyorlar efendim yani durduramıyoruz.
Radyo ahalisi şevke gelmiş vur ustam sazın teline demiş.
Sonra bahsi geçen ağaçtan 10 elma düşmüş. Biri felsefik abimizin başın kalan dokuzu da lanet kedinin üstüne düşmüş. Tabi kedi pert. Çevrede ki ahali ölmem ölmem dedin bak noldu şimdi demiş..
Sonra gaipten bi yazar sesi gelmiş şu kediyi defedin artık hikayeden yeter demiş.
Olayın dışında ki yazarları ben gibi kusma noktasına getiren bitmek tükenmek bilmeyen hadisedir. ilk defa eksi oy verdim. Üşenmedim bi de açtım başlığı. Baştan başladım. Ordan karma ve seri şekilde eksiledim. Sonra son sayfaya geçtim. Bu sefer geriye doğru karma eksiledim. Bi de 10 saniyekuralı diye bi tırt varmış onu da şimdi öğrendim. Yaklaşık bi 100 kişiye ulaştığımı düşünüyorum. Pişman değilim. Yine olsa yine yaparım.
Ya etrafta yiyecek bişey bulamamış ya da bulsa da hazırlaması zor gelen insandır. Muhtemel yurtta kalmaktadır. Birazdan şahsımın kazanacağı vasıftır. Kahvaltı saati gelene kadar açlığını hissetmemesi için uyuması gerekmektedir. Yazıktır. Acınasıdır.
Gerçekçi olunması gereken bi konudur. Devam edicek olsa niye evleniyosunuz. Öyle birbirinize bakarak yaşayın bi ömür. O elinize verdikleri evlilik cüzdanının neyin vizesi olduğunu sanıyosunuz.
Yarın öbürgün bi zirvede bi yerlerde karşılarız insanların gözünde yanlış izlenim oluşturmayalım diyen kızların entry giremediği başlıklardır. Genelde cinsel içeriklidir.
Sanalda gececi reelde aylakçıdırlar. ben de dahil.
Hayal kırıklığıdır benim zanımda kendileri.
Şoför son durak yokuş sonunda olduğu için oraya kadar gitmek istememekteir.
Yolcu genç kız: siz bizi o durağa kadar çıkarmak zorundasınız sonuçta 75 kuruş veriyoruz.
Şoför: siz beni 75 kuruşla satın alabileceğinizi mi sanıyosunuz.
Yolcu genç kız: siz bizi o durağa kadar çıkarmak zorundasınız sonuçta 75 kuruş veriyoruz.
Şoför: siz beni 75 kuruşla satın alabileceğinizi mi sanıyosunuz.