bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- uyudun mu11
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- hayattan beklentiler7
- şeffaf ayakkabı9
- 81 ilde sığınak yapılması7
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek6
- queen ravenna ve cinleri14
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- kadın bacağı paylaşan mehdi4
- patso3
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- insanı yoran duygular6
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- sinek as5
- adana dürüm vs adana porsiyon2
- tavuğun neden kanatları var11
- spora başladım4
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- at eti yemek3
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- pandela 310
- sözlüğün en kültürlü yazarı2
- özgüven3
- izmir yanıyor5
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- sözlüğün en masum yazarları18
- taliban7
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- uludağ sözlük deli istilası4
- komünistlerin tatar sürgünü2
- sonbahar depresyonu4
- s'i l v'e r m'i s t35
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- gocu34
- uludağ sözlük size ne kattı27
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız2
- kulaklık6
- kuru patlıcan dolması4
entry'ler (22)
tereyağını kaşarla beraber tavada yaptıktan sonra üstüne yumurtanın sadece sarı kısmını kırmak, ben yapmaya gidiyorum.
girin birkaç ateist sayfalarına, Kur-an'daki çelişkileri görün, babalarınızın annenizin dinine inanacaksınız diye birşey yok, ateitler sorgulamışlardır kuranı okumuş takdiri şayan bilgili insanlardır. kendiniz saygı beklersiniz (saygısızlık etmediğimiz halde) ama kendiniz göstermezsiniz. sözlüğün kalitesinin düştüğü gerçeği.
sadece talas mıdır nedir o semtine gittim genellikle esnafları hilekar diye anlatılır ama halk arasında. zaten bu halk arasındaki hiçbirşeye inanmamak gerekir hep bir saçmalık adetlerde saçma gelir bana.
geceler zaten hep farklı olmuştur, şarkılar , sözler daha bir anlamlıdır sözlükte olduğu gibi.
özgüveni olmayan insandır, kendini kabul edememiştir, bence yalnızca kaşları felan düzeltilmelidir onada estetik denmez zaten, ne insanlar var tek kaş olduğu halde kendini kabul ettiren, fazla takmamak gerekir bu tür olayları zaten kendisi barışmamışsa başka insanada kendini kanıtlayamaz.
bir molotof attım pencereye bom dedi anasıda çıktı kızım dağda dedi vıy vıy.
dışarıda boklara, tükürüklere, balgamlara basılıp halıya basmadan yürünen ekşınlı bir durumdur. sonra onunla yürüdüğünü unutup mermere yatmak gibi tiksindirici olay yoktur.
dışarıda boklara, tükürüklere, balgamlara basılıp halıya basmadan yürünen ekşınlı bir durumdur. sonra onunla yürüdüğünü unutup mermere yatmak gibi tiksindirici olay yoktur.
ben hayvanlardan korkmam, sadece uzaktan severim.
kesinlikle saçmalıktır, kürtler konusundaki tutumu barizdir.
insan kürt mi ermeni mi rus mu olduğunu seçmediğinden bu ırkçılık bana garip ve saçma geliyor.
edit:Türk oğlu Türk'üm
edit:Türk oğlu Türk'üm
eğer kız isteyerek vermişse ve sevgilisi yoksa bunda bir kusur işlememiştir.
bunlar dozunu kaçırıp türkiyeyi almak isterler bu wölfleri nedense hiç sevmedim. tüm görgüsüzlükler onlarda
Gerçek hayatımda asla açık seçik seni seviyorum, özür dilerim diyemiyorum, Nursena'yı çok seviyorum, tırnağım asla uzun olmaz, hayatımda hiç sarılmadım.
Benimde bacım kapalı diyerek şaşırtan Chp milletvekili.
Benimde bacım kapalı diyerek şaşırtan Chp milletvekili.
Evet, Atatürk masondur gömleğin düğmesinin arasına eli arasındadır. Ama düşman olacak pekte birşey yapmamıştır sadece bunu radikal dinciler sevmez Ata'yı, aynı zamanda bilinmeyenlerle doludur hayat, misal 54 yaşında mustafa'yı kaldırıp kemal isminide kamal yapmasıdır
Annemin sen adli tıpta oku demesine, yazılarında küfür etme adamlar her yeri buluyor bak dikkat et demesine sebebiyet veren dizidir ahanda ilk bölümü izlemeye karar verdim.
Yalnızlar için şeriatın getirilmesinin istenmesidir.
-Dört kadın caizdir
+Valla mı lan?...
-Dört kadın caizdir
+Valla mı lan?...
Görmeniz gereken yerleri bilmem ama görmemeniz gereken yerler vardır. (bkz: Malatya)