bugün
- en sevmediğin insan tipleri8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- ikinci defa askere gitmek7
- tai lung42
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- millet dediğin2
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- gizli hesap6
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- mavi göz7
- claudian clouds22
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- geceye bir mesaj birak2
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- sözlük whatsapp grupları13
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- friedrich hegel la bi cay icek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sarapci koala47
- islam'ın hak dini olması6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- türkiye bölünebilir mi2
- namazın amacı6
- gece vardiyası yazarlar4
- melissa vargas7
- akrep3
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- karı gibi erkek3
- kahverengi gözlü olmak4
- rennie2
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- yalnız ölmek4
- anın görüntüsü25
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
entry'ler (40)
bakis acisi ayni, bazi insanlarin ortacagda yasayan turden insanlardan hicbir farki yok tek bir gorus.
bazilari chpliler yapmis demis, abi anlamiyorum nerden biliyirsunuz chpli olduklarini alinlarinda mi yaziyor ?
milli takima alinan ptt 1. lig futbolcusu
2001 hurriyet haberi
05.08.2001
Siyasetteki yeni oluşumları değerlendiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, Bu iş para meselesidir derken, Tayyip Bey'de çok para olduğunu öğrendik, 1 milyar dolar biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse diye konuştu.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, siyasetin para işi olduğunu söylerken, Tayyip Erdoğan'ın başını çektiği Yenilikçiler'in sahip olduğu söylenen 1 milyar dolar için Nasıl biriktirmişlerse, onun mali bir derdi olacağını zannetmiyorum yorumunu yaptı. Koç, Erdoğan'ın kendisini yenilediğine inanmadığını da açıkladı.
CNN Türk'te Eğrisi Doğrusu programında Taha Akyol'un sorularını yanıtlayan Rahmi Koç, ekonomiden siyasete kadar birçok konudaki yorumlarını anlatırken, kendilerini Yenilikçiler olarak adlandıran grubun lideri Tayyip Erdoğan'a ilişkin görüşlerini de açıkladı. Koç, şunları söyledi:
Tayyip Bey'in bir geçmişi var. Muhtelif partilerden geldi. istanbul belediye başkanlığı yaptı, üç ay mahkum oldu. Bazı ingilizler der ki, liderler hapishaneden geçer. O da derslerinin hepsini yapmış oldu. Şimdi Tayyip Erdoğan yeni bir misyona soyunuyor. Bu iş para meselesi. Tayyip Erdoğan'da çok para olduğunu radyolardan dinledik, 1 milyar dolar para biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse. Dolayısıyla onun mali derdi olacağını zannetmiyorum. Tayyip Bey, kendini yenilediğini söylüyor, ben kendisini çok yenilediğine inanmıyorum. Bunlar bir misyon yürütüyorlar
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8229 .
05.08.2001
Siyasetteki yeni oluşumları değerlendiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, Bu iş para meselesidir derken, Tayyip Bey'de çok para olduğunu öğrendik, 1 milyar dolar biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse diye konuştu.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, siyasetin para işi olduğunu söylerken, Tayyip Erdoğan'ın başını çektiği Yenilikçiler'in sahip olduğu söylenen 1 milyar dolar için Nasıl biriktirmişlerse, onun mali bir derdi olacağını zannetmiyorum yorumunu yaptı. Koç, Erdoğan'ın kendisini yenilediğine inanmadığını da açıkladı.
CNN Türk'te Eğrisi Doğrusu programında Taha Akyol'un sorularını yanıtlayan Rahmi Koç, ekonomiden siyasete kadar birçok konudaki yorumlarını anlatırken, kendilerini Yenilikçiler olarak adlandıran grubun lideri Tayyip Erdoğan'a ilişkin görüşlerini de açıkladı. Koç, şunları söyledi:
Tayyip Bey'in bir geçmişi var. Muhtelif partilerden geldi. istanbul belediye başkanlığı yaptı, üç ay mahkum oldu. Bazı ingilizler der ki, liderler hapishaneden geçer. O da derslerinin hepsini yapmış oldu. Şimdi Tayyip Erdoğan yeni bir misyona soyunuyor. Bu iş para meselesi. Tayyip Erdoğan'da çok para olduğunu radyolardan dinledik, 1 milyar dolar para biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse. Dolayısıyla onun mali derdi olacağını zannetmiyorum. Tayyip Bey, kendini yenilediğini söylüyor, ben kendisini çok yenilediğine inanmıyorum. Bunlar bir misyon yürütüyorlar
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8229 .
oyle insanlar varki
adam cikip ben yolsuzluk yaptim dese
buna inanmayacak turde insanlar var.
adam cikip ben yolsuzluk yaptim dese
buna inanmayacak turde insanlar var.
valla bence buyuk bir hezimete ugrayacaklar cunku secim hedefi %50 degil %38 i gecmek dedi, eski secimi hatirliyorum annem babam amcam halalarim abim akpye oy veriyordu ama simdi oyle bir nefret ediyorlar ki arkadaslarim felanda
bence cok buyuk hezimet yasayacaklar
bence cok buyuk hezimet yasayacaklar
dikkat çeken özellik düşündürücü olmalarıdır. Zira fıkralarda gülme fonksiyonu amaç değil araç olarak yer almaktadır
aldığı parayı sonuna kadar hakeden ADAM.
zamanında baykala söylediğini bırakmayan bir başbakan beyanatı
söylediklerine bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=i6kV0_QdB2U
eline, diline ve beline sahip çıkacaksın diyordu
söylediklerine bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=i6kV0_QdB2U
eline, diline ve beline sahip çıkacaksın diyordu
genel kurulda o kadar önemli konuşmalar yaptı ki, bunlar dikkate alınmıyor ama yandaş medya konuşmalarına önem vermiyor
örnek yandaş medya başlığı (bkz: chp de olaylı toplantı)
örnek yandaş medya başlığı (bkz: chp de olaylı toplantı)
-alo fatih logomuz bu olsun
+emredersiniz efendim .
+emredersiniz efendim .
yahudilere gorede tam tersi olan durum.
yakinda Türkiye'nin isim hakkinida satarlar
ya
onune yada arkasina reklam alirlar
Agaoglu Türkiye
Türkiye Vodafone
gibi.
ya
onune yada arkasina reklam alirlar
Agaoglu Türkiye
Türkiye Vodafone
gibi.
ayrıca "gidene çift yol ben tek kalmam ayık
ol!" diyen kezbandir.
ol!" diyen kezbandir.
vay be kimin yazdigi belli olmayan kitap kaynak olarak kullaniliyor
cahil insanlari proveke etmenin en kolay yoludur cunku; cahil adam arastirmaz, sorusturmaz direk inanir.
bende bir kitap yazacam bunun zitti olan kaynak olarak kullansinlar.
cahil insanlari proveke etmenin en kolay yoludur cunku; cahil adam arastirmaz, sorusturmaz direk inanir.
bende bir kitap yazacam bunun zitti olan kaynak olarak kullansinlar.
onceki donemlerde atamizi putlastirmaya calisti siyasi partiler
ama su anda Ataturke partiler sahip cikmiyor halk sahip cikiyor
(bkz: Anıtkabir 'e 10 Kasım'da Rekor
Ziyaretçi )
ama su anda Ataturke partiler sahip cikmiyor halk sahip cikiyor
(bkz: Anıtkabir 'e 10 Kasım'da Rekor
Ziyaretçi )
mantik hatalariyla dolu trt dizisi.