bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- gammaz olmuşum13
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- eski dizileri izlemek2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- gecenin şarkısı4
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir cümle bırak4
- ses yakışıklılığı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- bizim delilere bakayım4
- pazarda su satmak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gençler iş beğenmiyor3
- elit olmak için gerekenler13
- gazlamak2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- sevgiliyle kavga etmek2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- düşkün2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- gocu26
entry'ler (40)
bakis acisi ayni, bazi insanlarin ortacagda yasayan turden insanlardan hicbir farki yok tek bir gorus.
bazilari chpliler yapmis demis, abi anlamiyorum nerden biliyirsunuz chpli olduklarini alinlarinda mi yaziyor ?
milli takima alinan ptt 1. lig futbolcusu
2001 hurriyet haberi
05.08.2001
Siyasetteki yeni oluşumları değerlendiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, Bu iş para meselesidir derken, Tayyip Bey'de çok para olduğunu öğrendik, 1 milyar dolar biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse diye konuştu.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, siyasetin para işi olduğunu söylerken, Tayyip Erdoğan'ın başını çektiği Yenilikçiler'in sahip olduğu söylenen 1 milyar dolar için Nasıl biriktirmişlerse, onun mali bir derdi olacağını zannetmiyorum yorumunu yaptı. Koç, Erdoğan'ın kendisini yenilediğine inanmadığını da açıkladı.
CNN Türk'te Eğrisi Doğrusu programında Taha Akyol'un sorularını yanıtlayan Rahmi Koç, ekonomiden siyasete kadar birçok konudaki yorumlarını anlatırken, kendilerini Yenilikçiler olarak adlandıran grubun lideri Tayyip Erdoğan'a ilişkin görüşlerini de açıkladı. Koç, şunları söyledi:
Tayyip Bey'in bir geçmişi var. Muhtelif partilerden geldi. istanbul belediye başkanlığı yaptı, üç ay mahkum oldu. Bazı ingilizler der ki, liderler hapishaneden geçer. O da derslerinin hepsini yapmış oldu. Şimdi Tayyip Erdoğan yeni bir misyona soyunuyor. Bu iş para meselesi. Tayyip Erdoğan'da çok para olduğunu radyolardan dinledik, 1 milyar dolar para biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse. Dolayısıyla onun mali derdi olacağını zannetmiyorum. Tayyip Bey, kendini yenilediğini söylüyor, ben kendisini çok yenilediğine inanmıyorum. Bunlar bir misyon yürütüyorlar
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8229 .
05.08.2001
Siyasetteki yeni oluşumları değerlendiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, Bu iş para meselesidir derken, Tayyip Bey'de çok para olduğunu öğrendik, 1 milyar dolar biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse diye konuştu.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, siyasetin para işi olduğunu söylerken, Tayyip Erdoğan'ın başını çektiği Yenilikçiler'in sahip olduğu söylenen 1 milyar dolar için Nasıl biriktirmişlerse, onun mali bir derdi olacağını zannetmiyorum yorumunu yaptı. Koç, Erdoğan'ın kendisini yenilediğine inanmadığını da açıkladı.
CNN Türk'te Eğrisi Doğrusu programında Taha Akyol'un sorularını yanıtlayan Rahmi Koç, ekonomiden siyasete kadar birçok konudaki yorumlarını anlatırken, kendilerini Yenilikçiler olarak adlandıran grubun lideri Tayyip Erdoğan'a ilişkin görüşlerini de açıkladı. Koç, şunları söyledi:
Tayyip Bey'in bir geçmişi var. Muhtelif partilerden geldi. istanbul belediye başkanlığı yaptı, üç ay mahkum oldu. Bazı ingilizler der ki, liderler hapishaneden geçer. O da derslerinin hepsini yapmış oldu. Şimdi Tayyip Erdoğan yeni bir misyona soyunuyor. Bu iş para meselesi. Tayyip Erdoğan'da çok para olduğunu radyolardan dinledik, 1 milyar dolar para biriktirmişler, nasıl biriktirdilerse. Dolayısıyla onun mali derdi olacağını zannetmiyorum. Tayyip Bey, kendini yenilediğini söylüyor, ben kendisini çok yenilediğine inanmıyorum. Bunlar bir misyon yürütüyorlar
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=8229 .
oyle insanlar varki
adam cikip ben yolsuzluk yaptim dese
buna inanmayacak turde insanlar var.
adam cikip ben yolsuzluk yaptim dese
buna inanmayacak turde insanlar var.
valla bence buyuk bir hezimete ugrayacaklar cunku secim hedefi %50 degil %38 i gecmek dedi, eski secimi hatirliyorum annem babam amcam halalarim abim akpye oy veriyordu ama simdi oyle bir nefret ediyorlar ki arkadaslarim felanda
bence cok buyuk hezimet yasayacaklar
bence cok buyuk hezimet yasayacaklar
dikkat çeken özellik düşündürücü olmalarıdır. Zira fıkralarda gülme fonksiyonu amaç değil araç olarak yer almaktadır
aldığı parayı sonuna kadar hakeden ADAM.
zamanında baykala söylediğini bırakmayan bir başbakan beyanatı
söylediklerine bakalım
http://www.youtube.com/watch?v=i6kV0_QdB2U
eline, diline ve beline sahip çıkacaksın diyordu
söylediklerine bakalım
http://www.youtube.com/watch?v=i6kV0_QdB2U
eline, diline ve beline sahip çıkacaksın diyordu
genel kurulda o kadar önemli konuşmalar yaptı ki, bunlar dikkate alınmıyor ama yandaş medya konuşmalarına önem vermiyor
örnek yandaş medya başlığı (bkz: chp de olaylı toplantı)
örnek yandaş medya başlığı (bkz: chp de olaylı toplantı)
-alo fatih logomuz bu olsun
+emredersiniz efendim .
+emredersiniz efendim .
yahudilere gorede tam tersi olan durum.
yakinda Türkiye'nin isim hakkinida satarlar
ya
onune yada arkasina reklam alirlar
Agaoglu Türkiye
Türkiye Vodafone
gibi.
ya
onune yada arkasina reklam alirlar
Agaoglu Türkiye
Türkiye Vodafone
gibi.
ayrıca "gidene çift yol ben tek kalmam ayık
ol!" diyen kezbandir.
ol!" diyen kezbandir.
vay be kimin yazdigi belli olmayan kitap kaynak olarak kullaniliyor
cahil insanlari proveke etmenin en kolay yoludur cunku; cahil adam arastirmaz, sorusturmaz direk inanir.
bende bir kitap yazacam bunun zitti olan kaynak olarak kullansinlar.
cahil insanlari proveke etmenin en kolay yoludur cunku; cahil adam arastirmaz, sorusturmaz direk inanir.
bende bir kitap yazacam bunun zitti olan kaynak olarak kullansinlar.
onceki donemlerde atamizi putlastirmaya calisti siyasi partiler
ama su anda Ataturke partiler sahip cikmiyor halk sahip cikiyor
(bkz: Anıtkabir 'e 10 Kasım'da Rekor
Ziyaretçi )
ama su anda Ataturke partiler sahip cikmiyor halk sahip cikiyor
(bkz: Anıtkabir 'e 10 Kasım'da Rekor
Ziyaretçi )
mantik hatalariyla dolu trt dizisi.