bugün
T
tekaskbilbao11 yıl önce
minecan beyazadam
Süper güzel `lig tv` spikeri.
T
tekaskbilbao12 yıl önce
nicklas bendtner
`arsenal`' in danimarkalı genç forveti. 2006 - 2007 sezonunu kiralık olarak birmingham city' de geçirmiştir. iyi futbol sergilerse `beckham` kadar ün yapabilir. (img:#23898)
T
tekaskbilbao12 yıl önce
cansu kajmer
alanyaspor dişi şimşekler facebook grubunun adminlerinden biri. fanatik alanyaspor taraftarıdır. takımı için canını vermektedir. cansu kajmer ismi de sagopa kajmer hayranı olduğu için soyadını almıştır. (img:#631722)
T
tekaskbilbao12 yıl önce
cansu kajmer
alanyaspor dişi şimşekler facebook grubunun adminlerinden biri. fanatik alanyaspor taraftarıdır. takımı için canını vermektedir. cansu kajmer ismi de sagopa kajmer hayranı olduğu için soyadını almıştır. (img:#631722)
T
tekaskbilbao12 yıl önce
osasuna taraftarı
T
tekaskbilbao12 yıl önce
giresunspor
giresun ilinin 2. lig B kategorisi 4. grupta mücadele edecek olan takımdır. ~memleket takımı takip ediyoruz uzaktan~ 5-6 sene birinci ligte mücadele etmiş az daha beşiktaş ı küme düşürecek olan takımdır. bugünlerde ise durum farklı B kategorisinde… devamını gör
T
tekaskbilbao12 yıl önce
jane levy
suburgatory'de tessa'yı oynayan elf prensesi.
T
tekaskbilbao12 yıl önce
kazım arslan
Akp'nin yozgat için belirlediği belediye başkanı adayıdır. Kendisi refah ve fazilet partilerinde milletvekilliği de yapmıştır, ayrıca doktordur. Satılmış erdoğan'ın çılgınları başka bahara kalmıştır artık.
T
tekaskbilbao13 yıl önce
burak yılmaz vs messi
biri dünya futbolunda ün salmış ve yıllarca kendinden söz ettirmiş messi. digeri ise daha bu sene yıldızı biraz patlayan , milli takımda aldıgı her topu auta atıp, kendini takımında şansla gol atan gölcü diye geçinen türk futbolcudur.
T
tekaskbilbao13 yıl önce
gecenin kuponu
Hiç tutmasına ihtimal vermediğim bir kupondu. Kupondaki 3 ingiltere ligi maçını salladım. Barron - stockport maçında çok düşündüm, barron 19. stockport 20. sıradaydı. stockport' un oranı 2,60 dı. Daha bir tatlı gözüktü gözüme. Oynadım gitti. Bournemo… devamını gör
T
tekaskbilbao13 yıl önce
10 mart 2013 manchester united chelsea fc maçı
fa cup maçı. `old trafford` 18.30
T
tekaskbilbao13 yıl önce
5 aralık 2012 utah jazz orlando magic maçı
4.00' te başlayan karşılaşmada 2.periyot oynanıyor.Utah jazz 37-27 orlando magic. orlando' nun 1 dakikadır sayı üretemediği maçtır.
© copyright 2005 - 2026