bugün
T
tek derdim domates7 yıl önce
tam 96 kez artı oy almış efsane entry
itiraf entrysidir. Lütfen sonuna kadar okuyunuz. üşenmeden bir sürü çaylak fake çıkararak oluyor. Artık tel nosu vermeden dakikada 10 tane çaylak hesap alinabiliyor ve Caylaklarin oyları geçerli olduğundan bazı art niyetli kişiler de boyle istediğ… devamını gör
T
itiraf entrysidir. Lütfen sonuna kadar okuyunuz. üşenmeden bir sürü çaylak fake çıkararak oluyor. Artık tel nosu vermeden dakikada 10 tane çaylak hesap alinabiliyor ve Caylaklarin oyları geçerli olduğundan bazı art niyetli kişiler de boyle istediğ… devamını gör
T
kutsal cesi 2
11. nesil üsluplu ve kaliteli yazar...
T
kutsal cesi 2
T
kutsal cesi 2
T
T
tek derdim domates8 yıl önce
sergio ramos
real madridli defans oyuncusu. ara ara hücuma katkı yapar. ispanyol milli takımında forma giymektedir. biraz çirkeftir.
T
18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçı
Galatasaray bugünde başakşehiri yenemezse çıldıracağım maç.
T
muhabbet kuşu
sahipleri tarafından `muhabbet` kuşusun, muhabbet etmiyosun bari tekrar et ulan söylediğim kelimeleri, cik cik, vik vik paklamaz beni şeklinde talimatlara maruz kalan hayvancık.
T
81 den sonra plaka noları sıralı tam liste
81 de kaldık uzun zamandır. bu yozgat li çorum lu erzurum lu gayserili vb li yiğitler Şahinlerinde fetih marşı dinleyerek başkomutan in saldırin emrini bekliyor. emir sonrası oluşan sıralı plaka kodları şöyle olacak. 82 musul 83 Kerkük 84 erbil … devamını gör
T
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
anın görüntüsü
T
tek derdim domates9 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın g20 deki fotoğrafı
o değil de ben bu kareye hasta oldum. (img:#1473907) cumhurbaşkanımız, almanya başbakanı merkel'e nazire yaparcasına trump'u dansa kaldırırmış gibi duruyor fotoda, trump da '' ihihihi bilemedim ki şimdi ben '' diye merkel'e bakıyor. ulan en ar… devamını gör
T
anın görüntüsü
T
anın görüntüsü
T
4 haziran 2017 eskişehirspor göztepe maçı
süper lige çıkacak üçüncü takımın belli olacağı maçtır. eses öyle böyle alır bu maçı.
T
süper lige çıkacak üçüncü takımın belli olacağı maçtır. eses öyle böyle alır bu maçı.
T
T
anın görüntüsü
T
volkan demirel
fenerbahcenin kalecisi.
T
volkan demirel
fenerbahcenin kalecisi.
T
noel ile yılbaşı arasındaki ince çizgi
Şüphesiz ki bazı geri zekalıların anlamakta zorluk çektiği çizgi. ulan salak, kutlanan noel değil yılbaşı. ayrıca istersem noel de kutlarım, hanuka da kutlarım, şaman götü de yalarım, paskalyada kıçıma yumurta da sokarım. sanane lan. hesabını da sana… devamını gör
T
22 eylül 2016 beyaz tv deki amblem
Ceddin dede. Welcome şeriat. Yok ebesinin mı.
T
trene bacaklarını aralayan kadın ne anlatmak ister
inithar etmek istiyor olabilir. veyahut liseli ergenlere cinsellik anlatıyor da olabilir.
© copyright 2005 - 2026