bugün
- penis boyu takıntısı12
- seni onaracağım diyen kadın10
- geri zekalı demek hakaret mi14
- çankaya belediyesi ne operasyon5
- arkeoloji vs tarih6
- asla dolandırılmayan insanların sırrı11
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız6
- cevabı bilinmeyen sorular10
- eksilenince evdeki her şeyi kırıp balkondan atmak4
- marmaris datça yolu8
- başını almak4
- kaka yapmak4
- bu devirde evlenen enayi erkek4
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği4
- honda accord4
- ismet biraderin düğünü3
- msn messenger3
- dunya kupası finali devre arası gösterisi2
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- ilişkilerinde strateji kaygısı gütmeyen insan4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- her şeye sarımsak koyan insan5
- türk kızlarının keko adam sevmesi8
- arkadaşlar sapık mısınız5
- taxi driver3
- arjantin milli futbol takımı5
- srebrenica soykırımı7
- yusuf tekin'in srebrenitsa katliamı paylaşımı2
- ağırlık çalışmak4
- saraca10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur3
- seks'in icadı3
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- norveç ingiltere maçı saat 00 00 da trt 1 de2
- evlenmek için para biriktirmek5
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı15
- plasebo etkisi3
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi4
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap4
- sözlüğün ayık kafayla çekilmemesi3
- bok bok4
- saraca finch house32
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya vnl maçı3
- 11 temmuz 20263
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- tr'deki starbucks ta trenta boy kahve olmaması3
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
entry'ler (41)
yaz geldi efenim. spor salonları doldu taştı. o inlemeler, ah lar , uh lar . Tabi bunlarla da kalmıyor. Ben fak ye fak ye diye ağırlık kaldırana şahit oldum. allah beyin versin
ve birden sessizlesir ortalık, insanın içini hırs kaplar. ne olursa olsun gelecekte cok para kazanıp ailemi luks icinde yasatacagim dusunceleri sarar. bakalım.
Avustralya. kangrularla iç içe miss. müslüman bir ülke olmasın da neresi olursa olsun. diye düşünenler burda mı ?
diye düşündüğüm, zaman zaman merhametini dilediğim dualar ettigim yüce mevlam artık bir şeyler yapsın da tüm dünya barış içinde yaşasın aç karınlar doysun masum insanlar ölmesin daha fazla. Ama nerde???
son yapılan dogalgaz anlasmasi gosteriyor ki israil abimiz ile iliskilerimiz guzel guzel yuruyor. suriye konusunda da aynı destegi bekliyoruz.
chp ye başka türlü düşmanlık olunmayacağı için ortaya atılan provakasyon tipimsi.
sevinmiştir, ingilizleri sevmiyordur. ama fazla sevinmemeli ileriki aylarda tekrar tavan yapabilir. 1 sterlin 4.5 tl bile gormustu simdi 3.8 de meh.
Kimine göre sıkıcı, kimine göre kafa dinlemek için uygun , kimine göre özgüveni yüksek , kimine göre yalnız kişilerin yaptığı eylem. Benim de düşündüğüm.
Çok mülayim değil mi panpa. Padişahım çok yaşa. şaka .
Evet oyledir. Tv izlemek, sosyal medyada gezmek, oyun oynamak, diş fırçalamak, giyinmek, koşmak, yüzmek. Daha sayayım mı ?
israil Türkiyenin abisidir. Bunu bilir bunu söylerim. aksini iddia etmeyin, öyle. o olmasa barınamayız
boyle peygamber olmaz olsun amk. dedigim ihtimaldir.
sahurda bira içmek candır baldır her şeydir.
Darp edilme durumudur. Hatta tüm konya yobazları üzerine çullanabilir. polis bile kurtaramaz. Rip derler arkandan.
şeytandülillah ateistim. ama bunu konyada yapamazsın.
Var kardesim. internetten her ay basi hatim indir. ( www. hatim . islam . tr ) + her sabah tövbe çek. 4 kere hacca git gel.
Sen onu bırak, ben konyadayım şuan. Ateistim. VE acıktım. Açık restoran yok. Ha bulup yemek yesen, ya garsonlar bıçaklar, ya da yoldaki vatandaş. Allahuakbar diye çullanırlar üzerime.
Dün gece, güzel bir ön sevişme. iliklere kadar. Haz, his, o koku. Git gide istek daha da artmakta. Ha ne mi oldu? Erken boşaldım. Gece açık eczane bulup geciktirici almazsan, bu gecenin, bu denli kısa sürmesi kaçınılmaz. Der tabi sonra sana, hafif şaşırmış, hafif komik '' geldin mi, ne cabuk '' . Halbuki ona söylemişsindir. ilk defa böyle bir şey oldu. Kadından mıdır, nedir . Çok güzeldi gerçi. Alkol de vardı. Ben dedim kalkmaz, bu kalktığı gibi yere çakıldı olacak iş değil.
değildirler. oruç nefistir. sen karşındaki oruç tutmuyo diye ona saldıramazsın. ben oruçluyum da diyemezsin. because its HAERAM.
Mehdi ilan edilen, hangi siyasetçimizdi la ? Söylesenize bi.