bugün
- iyi geceler9
- anın görüntüsü35
- küresel14
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- sari renkli seker38
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı21
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız10
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği24
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15

entry'ler (31)
Namaz ibadetini yerine getiren, tesettür gereğini yerine getirmeyen kadındır. Bu kadar basit bir şeyi neden karmaşık bir hale getiriyor insanlar anlamak mümkün değil.
Genelde bulunduğun ortamda artık bulunmak istememe hissinin dışa vurumudur. Kronik bir durumdaysa hiperaktiviteyi akla getirir
Tesettürlü giyinerek dinin bir gereğini yerine getirmiş olan, namaz kılmayarak dinin bir gereğini yerine getirmiyor olan bir bacımızdır. Herkesin başkalarına yorduğu kafa kendisine lazımdır.
Hoşlanılan kız için yüzde 98 ihtimalle sürpriz olmayacak şeydir.
Her resmi tatil günlerini iş başında yaşlı gözlerle karşılayan ülkenin adeta üvey evlat çalışanlarıdır. (bkz: baldan tatlı) (bkz: sezercik)
Mantığın devredışı kalmasıdır. Aşık olduğunuz kişi karşınızdaysa ve duygunuz karşılıklıysa paralel evrene geçiş söz konusu olur.
Buna "Daha iş bulamadın mı" sorusu da eklenince nur topu gibi bir depresyonunuz olur
Bu sabah toplu taşımada acı şekilde yaşadığım üstünde parfüm şişesi kırmış kız kokusu. Havadaki oksijeni bağladı resmen kız ya.
Aksi uç noktası olarak 2 buçuk yıl facebooktaki profil resmimi değiştirmeyen bendeniz vardır efenim.
Herkes ukala olmayan ama özgüveni yüksek olan kişilerle vakit geçirmekten hoşlanır çünkü gereksiz komplekslerle uğraşmak zorunda kalmazlar. Bu hemcinslerin arasında da karşı cinsler arasında da görülebilecek saçma değil doğal bir durumdur
Rastgele sohbete baktığınızda ekranda harften çok emoji görme olasılığınızın çok yüksek olduğu gruplardır. ( (bkz: Allah ını seven beni gruptan atsın)
Daha kötüsü evlenip çoluk çocuğa karışan üniversite arkadaşlarıdır.
Kahve bağımlısı olmaktan daha az zararlı bir bağımlılık türüdür.
Böyle bir şey gerçekten olduysa izmirdeki şortlu kızlar istanbula taşınmıştır.
Gerçekçi bakacak olursak sizin doğum günlerini hatırlayıp kutladığınız arkadaş sayınız kadardır.
Kazandığın bölümün mezunlarının (kaliteli) iş bulma oranlarını tekrar gözden geçir (keza bunu tercih yaparken yapman gerekirdi) eğer vardığın sonuç "neyse ya bitirince bakarız, illa ki yaparız birşeyler " ise yapma evladım. Yapma canım benim. Ya adam akıllı tekrar hazırlan, (Kayıp olarak görme 3. Sınıfta sınava tekrar hazırlanandan tut mezun olduktan sonra ikinci universite okuyanlarını biliyorum) ya da ben bundan iyisini hayatta alamam diyorsan, iş hayatına bir yerlerden giriş yap. Herkes üniversite mezunu olacak diye bir şart yok. Ülkece buna çılgınlar gibi inandığımız için şu an kocaman bir üniversiteli işsiz ordumuz var.
He bir de, atlanmaması gereken şey : bir bölüm vardır, ahım şahım iş imkanları yoktur ama ilgi alanının dibidir, boş kaldığında bile o alanla ilgili bir şeyler okumaktan/araştırmaktan zevk alıyorsundur, hiç düşünme sonuna kadar oku derim. Ama bu ihtimali biraz zayıf tutuyorum çünkü bu sistemde bir lise öğrencisinin kendini bu denli iyi tanıması, hangi mesleğe ilgi duyabileceğini bile bilmesi zor.
Hayat zor kardeşlerim. Şansınız bol olsun.
He bir de, atlanmaması gereken şey : bir bölüm vardır, ahım şahım iş imkanları yoktur ama ilgi alanının dibidir, boş kaldığında bile o alanla ilgili bir şeyler okumaktan/araştırmaktan zevk alıyorsundur, hiç düşünme sonuna kadar oku derim. Ama bu ihtimali biraz zayıf tutuyorum çünkü bu sistemde bir lise öğrencisinin kendini bu denli iyi tanıması, hangi mesleğe ilgi duyabileceğini bile bilmesi zor.
Hayat zor kardeşlerim. Şansınız bol olsun.
Cep telefonun ev içinde kaybolduğunda "bi beni çaldırsana" diyeceğin kimsenin olmamasıdır
Benim için çocukluğumda büyük zevkle okuduğum güneşi uyandıralım ve harry potter serisi olmuştur.
Kişi eğer kendine göre yeniden tanımlamadığı salt dedikodudan kaçınıyorsa (hatta duymak bile rahatsız eder hale gelmişse) sosyal hayatı büyük ölçüde çıkmaza girer. Çünkü sosyal hayattan dedikoduyu ayıklamak artık imkansız hale gelmiştir.
Gelecek nesillere anlatmakta zorlanacağımızı düşündüğüm bir moda akımıdır. (Hele de çubuğu)