T
tatarkemal10 yıl önce
hürkuş a iki kişi binmek
uçağın düşmesine sebebiyet verecek olaydır.
T
tatarkemal14 yıl önce
t 129
ne işe yarayacağını merak ediyordum, imdadıma şafak sezer yetişti; ''yakarızzz bu gezegeniii yakaaarızzz...''
T
tatarkemal14 yıl önce
atatürk ün gerçekten yaşadığına inanmıyorum
henüz 8 yaşına girmemiş ilkokul 2. sınıf öğrencisi kuzenimin beyanıdır. - niye? dedim. + ya bu kadar mükemmel insan olamaz, sanki bana biraz uydurmaymış gibi geliyor dedi. aynen böyle. bu sözüm size. saygıdeğer öğretmenler, pek değerli ve eğ… devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
henüz 8 yaşına girmemiş ilkokul 2. sınıf öğrencisi kuzenimin beyanıdır. - niye? dedim. + ya bu kadar mükemmel insan olamaz, sanki bana biraz uydurmaymış gibi geliyor dedi. aynen böyle. bu sözüm size. saygıdeğer öğretmenler, pek değerli ve eğ… devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
T
tatarkemal14 yıl önce
ikinci abdülhamid
kimine göre kızıl sultan, kimine göre ulu hakan.
T
tatarkemal14 yıl önce
fenerbahçe nin tarihe geçen ayıbı
şampiyon olan takım kazandığı kupayı alamasın diye, ışıkları söndürüp, çimleri sulamaya başlamasıyla- ki daha takımlar halihazırda oradalarken,-seyirci kupanın kaldırıldığını görmek isterken, yaptığı tarihe geçen büyük ayıptır. bu dünya da ne ezeli … devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
fenerbahçe nin tarihe geçen ayıbı
şampiyon olan takım kazandığı kupayı alamasın diye, ışıkları söndürüp, çimleri sulamaya başlamasıyla- ki daha takımlar halihazırda oradalarken,-seyirci kupanın kaldırıldığını görmek isterken, yaptığı tarihe geçen büyük ayıptır. bu dünya da ne ezeli … devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
fenerbahçe
sarı lacivert renklere sahip 1907 de kurulmuş spor kulubü.
T
tatarkemal14 yıl önce
t 129
ne işe yarayacağını merak ediyordum, imdadıma şafak sezer yetişti; ''yakarızzz bu gezegeniii yakaaarızzz...''
T
tatarkemal14 yıl önce
t 129
T
tatarkemal14 yıl önce
f4 phantom
f-4 mcdonnell douglas tarafından üretilen iki kişilik, süpersonik, uzun menzilli, her türlü hava şartlarında görev yapabilen bir av-bombardıman uçağıdır. görev yetenekleri ve temel silahları, aa füzeleri, ikincil silah olarak 20mm topunu kullanan a… devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
barış kartalı
yavaş yavaş hangarlardan çıkmaya başlamış türk kartallarıdır. (img:#255902) (img:#255907)
T
tatarkemal14 yıl önce
ah 1 kobra
AH-1 Kobra, Bell Helicopter Textron (Bell Helikopter Firması) tarafından üretilen başta ABD, Güney Kore, israil, iran, Japonya, Pakistan, Tayvan ve Türkiye olmak üzere birçok ordu tarafından kullanılan saldırı helikopteri. Türünün öncülerindendir ve … devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
türk yıldızları
üyeleri çok sade ve kendine güvenen pilotlardan oluşan ve tüm hava subay pilotlar arasından en iyileri seçilerek kurulan, türkiyenin gururu dünyaca ünlü hava akrobasi takımı. türk yıldızları pilotları diğer subay pilotlardan da her zaman saygı görürl… devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
ah 1 kobra
AH-1 Kobra, Bell Helicopter Textron (Bell Helikopter Firması) tarafından üretilen başta ABD, Güney Kore, israil, iran, Japonya, Pakistan, Tayvan ve Türkiye olmak üzere birçok ordu tarafından kullanılan saldırı helikopteri. Türünün öncülerindendir ve … devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
as 532 cougar
türk silahlı kuvvetlerinde mevcut, personel taşıma ve arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılan helikopter. teknik özellikleri; Üretici Firma Eurocopter Birim Fiyatı 13 milyon dolar Menzili 870 km Çıkabildiği Yükseklik 7620 metre Hava… devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
barış kartalı
yavaş yavaş hangarlardan çıkmaya başlamış türk kartallarıdır. (img:#255902) (img:#255907)
T
tatarkemal14 yıl önce
f4 phantom
f-4 mcdonnell douglas tarafından üretilen iki kişilik, süpersonik, uzun menzilli, her türlü hava şartlarında görev yapabilen bir av-bombardıman uçağıdır. görev yetenekleri ve temel silahları, aa füzeleri, ikincil silah olarak 20mm topunu kullanan a… devamını gör
T
tatarkemal14 yıl önce
arma
1.Bir devletin,bir hanedanın veya bir şehrin sembolü olarak kabul edilmiş resim,harf veya şekil,ongun. 2.Geminin yürümesine hizmet eden direk,seren,ip,halat ve yelken takımı.
T
tatarkemal14 yıl önce
barış kartalı
T
tatarkemal14 yıl önce
f4 phantom
T
tatarkemal14 yıl önce
f4 phantom
T
tatarkemal14 yıl önce
f4 phantom
© copyright 2005 - 2026