bugün
- kızılay avm11
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız8
- flört10
- yahudilerin hepsi iyi insan değil7
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- dünya iyi midir3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı21
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- kiraz cicegi kolonyasi30
- ağır müslüm gürses sözleri7
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- allah her şeyi kuşatmıştır4
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması3
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- kıymalı üzümlü börek4
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi2
- ben troll üm7
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- fenerbahçe17
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- kendini çok önemli sanan yazar14
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ruhi çenet13
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- kitap okumak3
- brooks nader3
- ucuz apart otel kokusu2
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- üst geçit4
- börekitas2
- en son ne yediniz9
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- tarhana kurutmak3
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- üniversiteli eskort kadınlar10
- ahmet kaya3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- közmatik3
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- türk kızı6
- kaşif kozinoğlu olayıda kapandı2
- e r'e k t o r6
entry'ler (492)
kendini yönetememenin sonucudur ben kendimi önlendiremiyorum yapmamam gereke ne varsa yapıyorum oyle anlaşılmasın diye ugraştıgım ne varsa oyle anlaşılıyor ama işin aslı öyle olmuyor.
Devlet hastanelerinde de psikolog var iyi hepsi deneyin bir şey kaybetmezsiniz .Ama gideceksiniz psikiyatr tercih et bence özelde iyi bir uzman psikologtan daha iyi olur psikiyatr a giderkende ben daha mutlu oldum herhalde benim doktorun güven vermesinden kaynaklıydı.
inanmıyorsan inanma inanmamana saygı istiyorsun da inanana neden saygısız davranıyorsun.
Ölmeden önce ölünüz sözünü gerçekleştirirmeye çalışırsa ölürken rahat eder.umarım ölmeden önce ölmeyi başarabiliriz.
Ne iş yapacağım ?
Ayakta çekseydiniz daha net olurdu.kot ceketli daha iyi.kazaklının ego baya var burnu büyük kazağı şekil.ben niye yorumladıysam sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım yahu.
Birlikte dualar edilir salavat çekilir kerbela olayı hatırlanır ibret alınır şükür edilir ahir zamanda hayrı tavsiye eden birini karşısına çıkaran Allah a.
Hicri yılbaşı bugün sene başı duasını okursanız 2 koruyucu melek yanınıza verilir.Muharrem ayının ilk günü vr aşure günü oruç tutarsanız 50 senelik günahlar silinir.
2.el alın fiyat çok fark ediyor.Kredi kartıyla alıp insanlar peşin para için satıyorlar kullanılmamış gibi oluyor.2.ellerede bakın.gerçi kanun değişti ama olsun 2.ellerede bakın fiyat farkediyo olfukça hem de.
Abd vatandaşlarına aileleriyle beraber dönün çağrısı yapmış saldırıdan 1 hafta önce .böyle bi çağrıya da lüzum yok da cıa ajanı henri barkey şn sözleri ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da hdp baraj altı kalacak şehirlerde bombalar patlayacak .
Ankara daki patlamanın rusyanın uçağının düşürülmesinin ertesi günü gerçekleşmesiyle mesajı ulaştırmaları durumu.siz uçak düşerebilirsiniz ama sonucuna katlanırsınız.rus jeti düşürülmesi olayı dış basında yer aldı.(daily mail).Uyuyamamaktan kafayı yemem de muhtemel tabi.rus jeti olayı olmasa da muhtemel natoyla tehdit ediyorduk.başkentinde patlatırım bombayı 100 kişi ölür bi bokta yapamazsın mesajıdır verilen belki.devlet yapmamıştır diye umuyorum ummak istiyorum kafam çok karışık .
Görünen gerçek müslümanların bir kısmı kafa kesiyo,bir kısmı kadınların ehliyetini tartışıyor bizim ünlü hocamız kedicikleri ile ünlü adnan hoca,daha geçen hafta oral seksi tartışıyorduk ilginç ülkeyiz vallahi.
Çevremdeki platonik aşıklara bakınca gördüğüm gerçek.
iyi giden bir dostluğu yanlış yorumlamakla başlar.Hastalıklı bir zihni gösterir.Çok değer verdiklerinin yüzüne
bakamamayı beraberinde getirir.Gözlerdeki hayal kırıklığını görmek ise geceleri uyutmaz.
bakamamayı beraberinde getirir.Gözlerdeki hayal kırıklığını görmek ise geceleri uyutmaz.
En büyük arzum.yüzüme gülenin arkadaşlığına güveniyorum.Sonra hiç oluyorum kocaman bir hiç.
Türk bayrağı görünce havlayanlardan yeğdir.
Benim adım hıdır elimden gelen budur altına da hayatta yaptığım en büyük iyiliğin yazılmasını istiyorum.
Bugün yaptığım eylem.iyi ki aydınlık var o da olmasa okuyacak gazete kalmayacak.
Cevap kağıdı görüntüleme linkinden doğrulara ve kendi cevaplarına ulaşılabilen sistem.Ama benim cevap kağıdıma ulaşılamadığı yazıyor sadece bende mi bu durum
Saatte bir açılan başlık.Tüm kürtler tü kaka anladık da biraz dönüp kendinizi eleştirin hep suçlama.özgecan ile ilgili hdp genel başkanı açıklama yapıyor beni tatmin etti ama niye mhp genel başkanı açıklama yapmıyor.