bugün
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak12
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak10
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- çocuklar niye sünnet edilir7
- mafya kızı olma isteği6
- eurovision song contest asia4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız5
- yazarların anlık durumları9
- avokado yiyen insan8
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- tayt vs mini etek5
- boğaz ağrısı7
- feminen erkek davranışları6
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- gece sokakta baş belaya girer mi2
- gecenin rap şarkısı3
- sabah 11 akşam 16 haftada 4 gün iş3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- venüs retrosu4
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- kalabalığı seviyor musunuz5
- birleşik krallık4
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- insanlara kibirle bakmak3
- tarihteki katliam ve soykırım listesi2
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- torpilsiz iş bulmak3
- olgun karizmatik erkek vs genç erkek3
- sonbaharda yapılacaklar4
- bahçeli den fon krizi açıklaması4
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- hazreti süleyman2
- gereksiz bakanlıklar3
- özel sektör de çalışmak11
- şeker hastalığı9
- son aylarda çok fazla şey kaybettim2
- nick vermeden bir yazara seslen13
- torpille ünlü olanlar3
- işkembe çorbası seven kız6
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- kürt bedo2
- pul biberli pilav6
- torpil2
entry'ler (492)
kendini yönetememenin sonucudur ben kendimi önlendiremiyorum yapmamam gereke ne varsa yapıyorum oyle anlaşılmasın diye ugraştıgım ne varsa oyle anlaşılıyor ama işin aslı öyle olmuyor.
Devlet hastanelerinde de psikolog var iyi hepsi deneyin bir şey kaybetmezsiniz .Ama gideceksiniz psikiyatr tercih et bence özelde iyi bir uzman psikologtan daha iyi olur psikiyatr a giderkende ben daha mutlu oldum herhalde benim doktorun güven vermesinden kaynaklıydı.
inanmıyorsan inanma inanmamana saygı istiyorsun da inanana neden saygısız davranıyorsun.
Ölmeden önce ölünüz sözünü gerçekleştirirmeye çalışırsa ölürken rahat eder.umarım ölmeden önce ölmeyi başarabiliriz.
Ne iş yapacağım ?
Ayakta çekseydiniz daha net olurdu.kot ceketli daha iyi.kazaklının ego baya var burnu büyük kazağı şekil.ben niye yorumladıysam sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım yahu.
Birlikte dualar edilir salavat çekilir kerbela olayı hatırlanır ibret alınır şükür edilir ahir zamanda hayrı tavsiye eden birini karşısına çıkaran Allah a.
Hicri yılbaşı bugün sene başı duasını okursanız 2 koruyucu melek yanınıza verilir.Muharrem ayının ilk günü vr aşure günü oruç tutarsanız 50 senelik günahlar silinir.
2.el alın fiyat çok fark ediyor.Kredi kartıyla alıp insanlar peşin para için satıyorlar kullanılmamış gibi oluyor.2.ellerede bakın.gerçi kanun değişti ama olsun 2.ellerede bakın fiyat farkediyo olfukça hem de.
Abd vatandaşlarına aileleriyle beraber dönün çağrısı yapmış saldırıdan 1 hafta önce .böyle bi çağrıya da lüzum yok da cıa ajanı henri barkey şn sözleri ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da hdp baraj altı kalacak şehirlerde bombalar patlayacak .
Ankara daki patlamanın rusyanın uçağının düşürülmesinin ertesi günü gerçekleşmesiyle mesajı ulaştırmaları durumu.siz uçak düşerebilirsiniz ama sonucuna katlanırsınız.rus jeti düşürülmesi olayı dış basında yer aldı.(daily mail).Uyuyamamaktan kafayı yemem de muhtemel tabi.rus jeti olayı olmasa da muhtemel natoyla tehdit ediyorduk.başkentinde patlatırım bombayı 100 kişi ölür bi bokta yapamazsın mesajıdır verilen belki.devlet yapmamıştır diye umuyorum ummak istiyorum kafam çok karışık .
Görünen gerçek müslümanların bir kısmı kafa kesiyo,bir kısmı kadınların ehliyetini tartışıyor bizim ünlü hocamız kedicikleri ile ünlü adnan hoca,daha geçen hafta oral seksi tartışıyorduk ilginç ülkeyiz vallahi.
Çevremdeki platonik aşıklara bakınca gördüğüm gerçek.
iyi giden bir dostluğu yanlış yorumlamakla başlar.Hastalıklı bir zihni gösterir.Çok değer verdiklerinin yüzüne
bakamamayı beraberinde getirir.Gözlerdeki hayal kırıklığını görmek ise geceleri uyutmaz.
bakamamayı beraberinde getirir.Gözlerdeki hayal kırıklığını görmek ise geceleri uyutmaz.
En büyük arzum.yüzüme gülenin arkadaşlığına güveniyorum.Sonra hiç oluyorum kocaman bir hiç.
Türk bayrağı görünce havlayanlardan yeğdir.
Benim adım hıdır elimden gelen budur altına da hayatta yaptığım en büyük iyiliğin yazılmasını istiyorum.
Bugün yaptığım eylem.iyi ki aydınlık var o da olmasa okuyacak gazete kalmayacak.
Cevap kağıdı görüntüleme linkinden doğrulara ve kendi cevaplarına ulaşılabilen sistem.Ama benim cevap kağıdıma ulaşılamadığı yazıyor sadece bende mi bu durum
Saatte bir açılan başlık.Tüm kürtler tü kaka anladık da biraz dönüp kendinizi eleştirin hep suçlama.özgecan ile ilgili hdp genel başkanı açıklama yapıyor beni tatmin etti ama niye mhp genel başkanı açıklama yapmıyor.