bugün
- iyi giyinen kadınlar13
- ekrem imamoğlu80
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı16
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz16
- erdoğan ikinci atatürk'tür18
- filistini destekleyen yahudi delege11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak30
- kabataş yalanı19
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (134)
kıbrıs’tan izmir ehehe.
Yine çöken uygulama.
Hiç unutmam şimdi lise grubunda çokta samimi olmadığım bi kız soru sordu bende o an online ım sorusuna cevap verdim teşekkür etti bende ne demek yazıp onaylayan el işareti emojisi yollamak istedim emoji kullanmayı hep sevmişimdir hızlıca yazdım mesaj gidince farkettimki yanlışlıkla kalp emojisi yollamışım göndereceğim emojiyle yanyanaymış tabi 2 saniye şok geçirdikten sonra hemen yanlışlıkla oldu vallahi falan yazdım baya kötü hissettim en kötüsüde sürekli yazışılan gruba saatlerce mesaj gelmemişti.
Normal dinlendiğinde aman aman bir şarkı değil ama hızı 1.5 yapınca süper ötesi birşey oluyor.
Çok şükür düzeldi.
Şu ios 11 i indirdiğimden beri mesaj geldiğinde bildirim göndermeyen app. Çoğu kişide böyle sanırım keşke düzelse.
(bkz: ben bugün bunu gördüm)
Yapmayın böyle şeyler yapmayın insanların kalbi var oyuncak değil!
Tanım:ikiyüzlü insanların yaptığıdır bunlara çok kendini kaptırmamak lazım sonra hiçbirşey olmamış gibi yapıyorlar.
(bkz: ohh be içimi döktüm)
Yapmayın böyle şeyler yapmayın insanların kalbi var oyuncak değil!
Tanım:ikiyüzlü insanların yaptığıdır bunlara çok kendini kaptırmamak lazım sonra hiçbirşey olmamış gibi yapıyorlar.
(bkz: ohh be içimi döktüm)
Manuş baba şarkısı sözleri;
Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam Ah geceden duramam Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı
Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma
Dedim ona Ey güzel, böyle mi geçer bu geceler bu geceler Neymiş anam bizim bu keder ne zamana kadar böyle gider böyle gider Yar beline beline sarılamam Ah geceden duramam Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma.
Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam Ah geceden duramam Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı
Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma
Dedim ona Ey güzel, böyle mi geçer bu geceler bu geceler Neymiş anam bizim bu keder ne zamana kadar böyle gider böyle gider Yar beline beline sarılamam Ah geceden duramam Ah öteden beriden bakış atma ah yerimde duramam Ah yıkadım kuruttum çarşafı, serdim ipek yorganı Ah günahı sevabı boynuma, gel bu gece koynuma.
Fazla kasmadan en iyi üniversitelerden birini kazandım.
Sözelim baya baya iyidir:)
edit:hemende eksilenmişim herkesin çalışma düzeni farklıdır kimi 6 saat çalışır kimi 1 saat çalışıp hedefe ulaşır bende hocalarımı iyi dinlerdim strese girmezdim hiç soğukkanlıyım bu konuda .
Sözelim baya baya iyidir:)
edit:hemende eksilenmişim herkesin çalışma düzeni farklıdır kimi 6 saat çalışır kimi 1 saat çalışıp hedefe ulaşır bende hocalarımı iyi dinlerdim strese girmezdim hiç soğukkanlıyım bu konuda .
Yurdumun en iyi özel üniversitesi olan (bkz: bilkent)
Bilkent üniversitesii.geliyorum ankaraaa
Herkesin sahte mutlu olduğu saçma bir platform hayır yani bu insanlar hiç mi sıkılmıyor habire hikaye paylaşmaktan tamamen vakit kaybı o ne yapıyor bu ne yapıyorla ilgilenmeyip insanlığa yararlı olacak işlerle uğraşılmalı.
Geneli inadına yapıyor bu gerçek.
Bende hoşlandığımı izliyorum emin olun daha beter.
Gülşen de olabilir.
Halil sezai.
Heyecanla beklenen.
Ara ara girerim sözlüğe ve her girdiğimde sol framede görüyorum ilginç ve manasız.
Şu an yaşadığım durum 15 dakikadır insan birşey yazmazmı ya gece gece insanı paramparça eder.