bugün
- gece gelen makarna yeme isteği11
- arkadaşlar neden böylesiniz9
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması13
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar17
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı27
- tai lung50
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet12
- claudian clouds15
- arkadaşlar bir şey dicem7
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- büyü yapan sözlük yazarları11
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak4
- biliyorum ama soylemem4
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- ruhi çenet'in hasidikler videosu5
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- victor osimhen10
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi8
- mucizelere inanıyor musunuz6
- eşşek gözlü sözlük yazarı2
- aspiratör ışığının verdiği huzur2
- mentali bozuk sevgili3
- salça yapan sözlük kızı10
- baba parasıyla artistlik yapmak5
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- dünyayı kimler yönetiyor4
- instagram da bazı fotoğrafların büyümemesi4
- gökten çikolata yağması4
- eşşek arıları neden eşşeğe benzemiyor3
- enayimiknatisii21
- ruhi çenet4
- kiraz sapı2
- manavdan yasak elma alan kız2
- sözlükte feyk hesabı olan yazarlar4
- eşşek arısı tarafından sokulmak3
- nervio6
- bit yavrusu2
- kendini eleştirebilen insan7
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- 15 ocak 20033
- kaş aldırmaya kuaföre giden kız2
- askerde yaşanılan zorluklar6
- sözlükte efendilik arayan sözlük kızı2
- yahudi yobazlığı2
- düşün ki o bunu okuyor3
- ilk insanlar ilk insan olduklarının farkında mıydı3
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir5
- deizm ateizme giden yolun kavşağıdır3
- durduk yere aklıma geldi yine2
entry'ler (46)
Ruh haline göre değişir ama hiç eskimeyenler vardır.
yaşar kurt- ruhum https://www.youtube.com/watch?v=DrH4RllVTzA
yaşar kurt- ruhum https://www.youtube.com/watch?v=DrH4RllVTzA
Küçük şehirlerde akp yakını ya da yanlısı olmayan herkes. Önceden de böyleydi de bunları benim yerime ailem düşündüğü için ben mi farketmedim. iş görüşmelerinde ilk üç sorudan birinin "akp gençlik kollarına üyeliniz var mı" olduğunu düşünürsek eğer. Yakında orta kesim diye bir şey kalmıcak.
kpss çalışmak dışında bir çok şey yapılabilir. çay,kahve,bira vs.. ruh haline göre. Ya da saatlerce internet başında oturmak. Film izlemek ama kesinlikle kpss çalışmak değil.
Okul bitince herkesin daha önemlisi kendinin beklentilerine cevap vermekte zorlandığın andır. Ya da başka bir deyişle hayallerine sınır koyduğun andır.
Öğrenci evlerinin genelinde bir tane bulunur. ilk başlarda insana cinnet geçirttirse de, eve gelen arkadaşlar yanında ilgi çekmek adına kendini paraladığı farkedildikten sonra durum dengelenir. olsun varsın kimse yokken yemekten sonra kenara çekilsin. Hamarat kız olarak anılmanın karşılığı keyifli muhabbetlerden mahrum kalmak.. Her ne kadar bulaşığın fazlası bize kalsada muhabbetlerin keyiflisi de bize kaldı. Seni hiç özlemedim 2 numaralı ev arkadaşım.
Sabahtan akşama kadar bütün gününü işte yorularak geçiren gence karşılık ev oturması ya da akraba ziyareti gibi tek hareketin çay doldurmak için yapılan gelgitlerin olduğu gün sonrası eve dönen yaşlı teyzeler. Küçüklükte öyle bir şartlandırılmışız ki akıldan geçen türlü planlar, uyku numarası ilk sıradadır, hep akılda kalır ve hep teyzeler kazanır.
Beklerken çömelerek beklemek ve beklerken telefonu karıştırmak genel alışkanlıktır. Çorabın kir olduğunu koklayarak teyit etmek erkeklerde çok sık görülürken kızlarda birinci sırada tuvalete toplaşıp gitme alışkanlığıdır.
Sen hala mucizelere inanmaya devam et. Bakalım bu polyannacılık bittiğinde ne yapıcaksın. Pek sayın kendim
Çocukta yaparım kariyerde
https://www.youtube.com/watch?v=SGLtboi31gI
https://www.youtube.com/watch?v=SGLtboi31gI
Bir insan hem babasına bu kadar kızar hem bir o kadar hatta daha fazlası sevebilir mi. Hep denir ya kızlarla babalar arasındaki ilişki başkadır diye kastetilen bu mu acaba. Tartışırken aynı anda onun sağlığını düşünmek. Bir taraftan haklı olunan kızgınlık diğer taraf acaba şekeri çıkar mı korkusu. Çoğu zaman sanki kardeşimle ben evin büyüğüde küçük olan onlarmış gibi. Bir gün bir bakışı hiç bir sevgi sözünün anlatamayacağı kadar sevgi dolu bazen de bir hareketi sanki istediği hayat bizimle olan değilmiş gibi. Acaba onun içinden geçenler tam olarak ne. Hangisi daha gerçek.
Cezmi Ersözün bir yazısında geçiyordu." Bıraktım lekesiz mutlulukları; ben kavgasız, üzüntüsüz bir pazar sofrası
özlerken, aslında herkes; annem, babam, kardeşim o evden uzaklara, hiç dönmemek üzere çok uzaklara gitmek istiyormuş". Sonrasında hep merak etmişimdir acaba bizde mi.
Cezmi Ersözün bir yazısında geçiyordu." Bıraktım lekesiz mutlulukları; ben kavgasız, üzüntüsüz bir pazar sofrası
özlerken, aslında herkes; annem, babam, kardeşim o evden uzaklara, hiç dönmemek üzere çok uzaklara gitmek istiyormuş". Sonrasında hep merak etmişimdir acaba bizde mi.
Ben bu yazıyı terkedip giden birine yazmak niyetindeydim ama sonra burda ona yazıldığını bilmediği bir yazıyla bir çok kez yapılan konuşmalar arasında hiç fark yok olmayacağını farkettim. Sanırım bu yazıyı öfkem geçince yazmalıyım.
Olsa da gitsek.
Hissetmeyen ve hissettirmeyenlere rağmen Değil Türkiye de dünyanın her her yerinde Türk olmak büyük bir gururdur.
Ne istiyorum biliyor musun? Yarın iş olmasa mesela. sabah uyandığımda hazır bir kahvaltı sofrası dostlarla. ardından güzel bir türk kahvesi. gönül daha çok şey ister ama an itibariyle gönülden ilk geçenler.
genç yaşlı çocuk ayrımı yapmaksızın herkesi abla olarak gören satıcı pazarda olmazsa olmazdır.
4 sene boyunca 16 tl harç parası ödemiş birinin asla anlayamacağı bir şeydir.