bugün
successor
successor1 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
successor
successor2 yıl önce
erkeklerin hep fotoğraf istemesi
bosandıktan birkac sene sonra tinder yukledim. biraz sosyallesim, sevgili yapim dedim. velhasılı en basta benden fotograf istediklerinde, hatta penislerinin fotografını gonderdiklerinde tramva yasıyordum. hatta bol bol senin yuzunden nasıl insanlarl… devamını gör
successor
successor2 yıl önce
anın görüntüsü
successor
successor5 yıl önce
anın görüntüsü
successor
successor5 yıl önce
anın görüntüsü
successor
successor5 yıl önce
arklar ben duş a giriyorum bir şey diyor musunuz
Evet duştayken şarkı söyleyeceğim istek parça isteyenler yazsın. Marş tınısı olanlar tercihimdir.
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
successor
successor5 yıl önce
yaran twitter iletileri
successor
successor5 yıl önce
anın görüntüsü
successor
successor5 yıl önce
siyah sütyen
zayıf göstermez.
successor
successor5 yıl önce
geceye yakışıklı bir erkek bırak
(img:#1166681) (bkz: jude law)
successor
successor5 yıl önce
geceye yakışıklı bir erkek bırak
(img:#1166681) (bkz: jude law)
successor
successor5 yıl önce
evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek
Paranın açamayacağı kapı yok.
successor
successor5 yıl önce
sözlük erkeklerinin derdi ne
merak ettigim sorunsal. hayir gelin hele bi derdiniz ne anlatin. surekli 1.60 boyundaki kizin namusu, tombikligi falan fistik gibi entriler giriyorsunuz. siz hayirdir?
successor
successor5 yıl önce
anın görüntüsü
successor
successor5 yıl önce
anın görüntüsü
successor
successor5 yıl önce
galatasaray gençlerbirliği maçında verilen penaltı
36. Saniyede gol yiyen Galatasaray'a Fırat Aydınus tarafından hediye edilen olmayan penaltıdır. Bu fetöcüler daha temizlenmedi futboldan. Evet.
successor
successor5 yıl önce
penisi olmayan insan
Boş beleş insandır. Kaç para ulan sanki bi penis. Bana bedava geldi.
successor
successor5 yıl önce
yazarlar aşık olacak mı
Sözlük yazarlarına yöneltilmiş bir sual. Öyle bir düşüncem, kadınsı hasretlerim, takıntılarım, arzularım yok şimdilik. Allah aşkına delikanlı adam aşık mi olurmuş? Olmamakta, aşık olmak istememekte bir yarar tam tersi durumlarda ise bir zarar görü… devamını gör
© copyright 2005 - 2026