bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar13
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi13
- eşiniz rol gereği öpüşse4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam9
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu7
- deniz göktaş20
- erkekleri taciz eden kadın8
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz11
- suca suruklenen cocuk6
- sizce ben güzel miyim6
- yazarlara verilmiş lakaplar12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği7
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- sizlerdenbirisi2
- özgür özel'in kastamonu da orman köylülerine sesle2
- kemal kılıçdaroğlu12
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi2
- ona bir şey söyle9
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- pandela44
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- başlıkların silinme sebepleri3
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- en son gelen mesaj2
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- 35 yaşında ölmek6
- ev kedisi2
- tulumba tatlısı2
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz2
- ali haydar fırat2
- sıla türkoğlu2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- sen pipittinoğulları gelinisin unutma2
- malum sözlük2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- ai analiz2
- izafiyet teorisi2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17

insanın tuhaf hissetmesine, karışık duygular içerisinde olmasına sebep olan olaydır. yıllar sonra artık halkı, binaları, esnafı değişmiş, çocukluğunuzun, gençliğinizin geçtiği küçük bir kasabaya geri dönmeye benzeyendir. bir sürü şeyi eski yerinde bu… devamını gör

uktecinin notu: doldur mesaj at. atmazsan, ateist ol. ateist isen; müslüman/hristiyan/musevi ol.
ukteyi veren: `minik mavi balina` (18.02.2009 19:46)
annesine tanrı'ya inanmadığını söyleyen/itiraf eden/haykıran evladın sözü. annesi için üzücü olaca… devamını gör

ne hikmetse kimse bunlardan birini görmemiştir. gerizekalıları korkutup, korkutanın amaçlarına hizmet ettirmek içn kullanılırlar.

Hadi hodri meydan. Şerefim namusum üzerine söz daha onca buna benzer iddialara girdim ve arkadaşlara paralarını hesaplarına gönderdim. Sözlükte şuan kız varsa kanıtlasın 50 bin TL arkadaşlar. Dile kolay.

ak partinin kurulduğu zamanda daha portakalda vitamin bile olmayan yeni yetme bıyıkları daha yeni yeni terleyen ergen bir tipin utanmadan bilmeden hangi akla hizmet ak parti hakkında eleştiride bulunması durumudur.

ak partinin kurulduğu zamanda daha portakalda vitamin bile olmayan yeni yetme bıyıkları daha yeni yeni terleyen ergen bir tipin utanmadan bilmeden hangi akla hizmet ak parti hakkında eleştiride bulunması durumudur.

Bir gün mutlaka kurulacaktır. Ne zaman olur onu bilemem. Tahminimce yakın zamanda olmaz ama bir gün olacak.
Edit: eksileyin eksileyin kurulduğu zaman hatırlarsınız bu entryi.
Edit: kürt değilim. Sokağa çıkıp molotof atmıyorum. Sadece bir idda ortay… devamını gör

biliyorum yok diyorsunuz ama mesaj kutularınız en az 5 yazarla olan muhabbetlerinizle dolu.hepinizin en az bi flörtü var. kandırıkçılar sizi. yemeyiz olum biz blöf falan.ewed sarışın karılar dm ye

sevgilisi olmayanların nasılsa kimse görmüyor diye günlerce iç çamaşırlarını değiştirmediklerine eminim. pislik misiniz nesiniz, mutlaka günübirlik değiştirilmelidir.

kadınlarda epey sancılı ve kanlı geçen bir dönem.
ama bazı kadınlarımız mazo olduğundan mütevellit hoşlarına gidiyor. gerekli hijyen kuralları uygulandığı takdirde iki tarafın da zevk alması güzel. arkalı önlü takılmak gibisi yok. herkes mutlaka den… devamını gör

okulu bitmiş ya da okula devam etmemiş, artık kendi parasını kazanmak isteyen kişilerin, aylarca süren, arama, tarama, yakınlara haber salma, etrafa sorma eylemlerini kapsayan çalışılacak iş bulma çabası.

Merak edilmeyendir.
Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.

erkekler saç telinden tahrik oluyormuş.
türbanı savunan bir erkek sapıktır.
türk kadınının türbana girdiği gün, türk kadının köle olduğu gündür.
türban kadını köleleştirir.
türban kadının bir mal olduğunun sembolüdür.

sözlüğün üstün zekalı yazarlarına danışılan sorunsaldır. biz bu patates çuvallarını nasıl normal kadın formuna kavuşmaya teşvik edebiliriz acaba?

yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir.
(bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~