bugün
S
stefano2 yıl önce
beni tanımayan yoktur herhalde
bunu söyleyen insan ya" hava atmak" amaçlı yapıyodur, yada tanınmamaktan korkuyordur o yüzden konuya böyle giriş yapar. günümüzde genellikle "hava atmak" için kullanılır.
S
stefano3 yıl önce
beymen reklamları
(img:#2284455) Alakasız ürünleri bir arada servis eden reklamdır. Nazgul ve topuklu ayakkabı ne alaka amk.
S
stefano3 yıl önce
ekşicileri sevmeme nedenleri
özenti olmaları.
S
stefano3 yıl önce
feministleri kudurtacak bir şey bırak
(img:#1890319) Kendini feministlerin kanaat önderi olarak gören bir adet bağğğyan.
S
stefano3 yıl önce
avrupa bildiğiniz gibi değil halinize şükredin
Avrupa ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini anavatan Türkiye'de geçiren gurbetçiler, dönüş yolculuğuna başladı. Türkiye'den ayrılan Enver Kutlu, "Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız hallerine şükretsinler. Avrupa onların bildiği gibi Avrupa değil.… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
stefano4 yıl önce
google da aranan ilginç şeyler
http://onedio.com/haber/google-da-aranan-en-tuhaf-10-arama-300802 ayrıca keşfettiklerim: google bana koca bul. msn şifre kırma. nasıl evden kaçılır. edit: koca bul aramasının benimle hiçbir alakası yoktur. bu kadar dikkat etmenize gerek yoktu la… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
asgari ücrete zam gelmeyecek olması
baktılar ki asgari ücret 1300 yeter bu halka deyip yola devam edecekler. halk koyun olduktan sonra koyan çok olur. ayrıca bazı şirketler 1000 lira veriyormuş nasıl olsa halk sessiz amk vur sırtına kırbacı . bu paraya çalışan enayiler var. oğlum ad… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
kılavuzu kafka olanın
Amı yufka olurmuş. Eski sevgilimden biliyorum hakikaten çok doğru söz.
S
stefano4 yıl önce
senin gibi dost varken düşmanı sikiyim
dostu, düşmandan farklı olmayanlar için söylenen anlamlı cümle.
S
stefano4 yıl önce
kızların en büyük derdi
(img:#2233419) Hangi ojeyi sürsem hangisi elbiseyi giysem.. Başka dertleri yok.
S
stefano4 yıl önce
onur yürüyüşüne tepki gösterenler
kafa kesenlere, toplu tecavüzlere, hırsızlara ve vatan haini yalakalarına bu kadar tepki göstermemiş iki yüzlülerdir.
S
stefano4 yıl önce
enflasyonun düşmesi
Türkiye istatistik Kurumu (TÜiK) temmuz ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre geçtiğimiz ay yıllık bazda Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) yüzde 3.75 oranında gerilerken (%-3.75), Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) yüzde 5.59 oranında H… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
elon musk
abd'li girişimci, mühendis, iş adamı ve mucit. çok değerli bir adam olmasına rağmen medyada hak ettiği itibari görmemektedir. mesela bu başlıkta hakkında sadece 1 kişi entry girmiş. belki basında olmamayı o istiyor olabilir, bilemeyiz. kafası çok ç… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
bebek sahilinde grup seks yapan yabancılar
işte aradığımız çağdaşlık ve modernlik. Ne oldu, kadıköyde olunca modernlik, mülteciler yapınca vaauvvvv.
S
stefano4 yıl önce
kızların sürekli hasta olacak gibi olması
bir realite. alkol alın zinde kalın amk kaprislileri.
S
stefano4 yıl önce
chp nin hdp aşkı
Resimi değiştirmiş Şimdi ben şunu merak ediyorum HDP hangi parti iktidarı döneminde meclise girdi onu soracaktım Mesela teröristlerle bağı olan selocanı attılar hapise tebrik ettik lakin terörist diyorsun ama partiyi de kapatmıyorsun Bu ne perh… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
ekrem imamoğlu nun hdp aşkı
adına destansı şiirler yazılabilecek sevdadır. öyle ki terörist kabir ziyaretlerini türkiye sınırlarını aşıp parise kadar uzandırmış içişleri bakanlığı tarafından terör örgütü ile bağlantıları ve haklarında devam eden soruşturmaları nedeniyle görevde… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
kambur piyanist
Tam bir lavuk dallama dönek göt oğlanıdır. (img:#2231007)
S
stefano4 yıl önce
yeni türkiye
evet artık rahatlıkla diyebiliyoruz türkiye eski türkiye değil. bakış açısına göre ve en basit ölçeğiyle 'iyi' veya 'kötü' türkiye değişimi yaşıyor. politik kararlar, sosyal değişimler, dünyanın değişen düzenin ortaya çıkardığı konjektürün dalgal… devamını gör
S
stefano4 yıl önce
feminist afedersin
naif ülke insanımızın bazi olumsuz şeyler soylerken agzina pelesenk olmuş kelimedir.
S
stefano4 yıl önce
sözlük yazarlarının hayalleri
(bkz: hayalle yasayan kazurat icinde ölür)
S
stefano4 yıl önce
S
stefano4 yıl önce
© copyright 2005 - 2026