bugün
stanleywhite
stanleywhite1 ay önce
beklenen büyük istanbul depremi
istanbulumuzu bekleyen büyük depremdir, hayat o gün yeniden duracak. earthquake is coming.
stanleywhite
stanleywhite1 ay önce
istanbulumuzu bekleyen büyük depremdir, hayat o gün yeniden duracak. earthquake is coming.
stanleywhite
stanleywhite1 ay önce
stanleywhite
stanleywhite1 ay önce
stanleywhite
stanleywhite1 ay önce
stanleywhite
stanleywhite2 ay önce
kacak elektrik kullanmayan bey
kaçak kullanmıyoruz hacı ya ödüyoruz devlet babaya.
stanleywhite
stanleywhite2 ay önce
karavul
öncü, karakol.
stanleywhite
stanleywhite2 ay önce
haysenin12
sorun çıkartan bir yazarı bana benzettiği için donuza eklediğim yazar. mutlu ama uzak olsun.
stanleywhite
stanleywhite2 ay önce
ellerim dolu gonlum ask dolu
nick koparttı malesef. sözlüğe hoş geldin.
stanleywhite
stanleywhite2 ay önce
stanleywhite
year of the dragon sinemasındaki inatçı hırslı takıntılı polis ve sonunda amacına ulaştı stanley white.
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
ben özgürüm
-özgürlüğü kimseyi sallamamak,umursamamak,takmamak olarak gören insanın,özgür olduğunu insanın gözüne gözüne sokması durumunda söylediği sözdür. -nil karaibrahimgil'in hazır kart reklamında söylediği şarkıdır.
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
maden
`maden dağı dumandır` türküsünün ait olduğu ilçe (bkz:tutamik)
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
kemal sunal tarık akan kadir inanır fenerbahçeli
Kemal Sunal Tarık Akan Kadir inanır Fenerbahçeli (img:#2485493)
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
cüneyt arkın tarık akan dostluğu
CÜNEYT ARKIN TARIK AKAN DOSTLUĞU 1976 yılında Ertem Eğilmez ile ters düşen Tarık Akan, tüm yapımcılar tarafından kara listeye alınmıştı. Hiçbir film şirketinden teklif alamayan aktör elindeki imkanlarla bir süre geçinmeye çalıştı. . Yaklaşık 1.5 y… devamını gör
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
insandı adamdı
CÜNEYT ARKIN TARIK AKAN DOSTLUĞU 1976 yılında Ertem Eğilmez ile ters düşen Tarık Akan, tüm yapımcılar tarafından kara listeye alınmıştı. Hiçbir film şirketinden teklif alamayan aktör elindeki imkanlarla bir süre geçinmeye çalıştı. . Yaklaşık 1.5 y… devamını gör
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
tarık akan
asıl adı "tarık üregül" olan, 13 aralık 1949 istanbul doğumlu sinema sanatçısıdır. 1970 yılında "ses dergisi" tarafından açılan yarışmada 1. olmuş ve ilk filmini 1971 yılında (solan bir yaprak gibi) çekmiştir. 1973 yılında 10. antalya film festivali'… devamını gör
stanleywhite
stanleywhite3 ay önce
cüneyt arkın
Taslari doverek dunyayi kurtaran ilk insan. Trambolin in mucidi. (img:#181606)
stanleywhite
stanleywhite4 ay önce
ellerim dolu gonlum ask dolu
nick koparttı malesef. sözlüğe hoş geldin.
stanleywhite
stanleywhite10 ay önce
ömür kurt
gelecek vaad eden pırıl pırıl gazeteci-yazar. genç kuşaklara örnek olabilecek kişilik. zira tüm çalışmalarının çoğunu onlar için yapmakta.
stanleywhite
stanleywhite10 ay önce
ömür kurt
gelecek vaad eden pırıl pırıl gazeteci-yazar. genç kuşaklara örnek olabilecek kişilik. zira tüm çalışmalarının çoğunu onlar için yapmakta.
stanleywhite
stanleywhite12 ay önce
bencil
Yalnız kendini düşünen, kendi çıkarlarını herkesinkinden üstün tutan,hodbin,hodkâm,`egoist`.
stanleywhite
stanleywhite1 yıl önce
ilhan arık
iLHAN ARIK iNTiHAR “BEN HEP YALNIZ BAŞIMAYDIM” ilhan Arık'ın 2024 yılının Ocak ayında Haberler.com yayınında hayatına dair “Babam evde ölü bulundu. Küçük yaştan bu yana yetim büyüdüm. Babamı tanımadım, babamın yokluğunu hep hissettim. Başkalarını k… devamını gör
stanleywhite
stanleywhite1 yıl önce
stanleywhite
stanleywhite1 yıl önce
bizi değerlendirmek ister misiniz grandkartalhotel
Bizi değerlendirmek ister misiniz? Grand Kartal Hotel https://www.mynet.com/78-cana-mezar-olan-grand-kartal-otel-den-tepki-ceken-mesaj-sizleri-aramizda-tekrar-gormekten-buyuk-memnuniyet-duyariz-110107194905 78 cana mezar olan Grand Kartal Otel'den … devamını gör
© copyright 2005 - 2026