bugün
S
srjmaccus12 yıl önce
ahmet atakan
hayatını kaybettiği söylenen kişi. 22 yaşındaymış.
S
srjmaccus12 yıl önce
kusura bakmayın ama mısır dan bize ne
bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı tepkisidir. yahu benim derdim başımdan açmış kendi dertlerimi yedim bitirdim mısır kaldı. her şeyi bitirdik ülkemiz güllük gülistanlık kaldı mısır. önce kendi ülkenizdeki insanların sorunlarına bakın sağa sola değil.… devamını gör
S
srjmaccus12 yıl önce
gezi parkı sembolleri
(bkz:davulcu vedat)
S
srjmaccus12 yıl önce
akp nin miadının dolmak üzere olması
ekonomik krizler savaşlar kaoslar ülke yönetimine diktatörleri getirir. koalisyonların toplumsal mutabakatları sağlayamaması zehirden acı reformları icra edememesi ülke enerjisinin tek elden idare edilmesini zorunlu kılar. işte 2001 krizi ve 90lı yıl… devamını gör
S
srjmaccus14 yıl önce
haberal ın annesinin cenazesinde gülmesi
(img:#249064) haberalın annesinin cenazesinde gülmesidir. dit:eksilemenizi anlamadım arkadaş yorum bile yapmadım olan gördüğüm şeyi yazdım. pişmanlığın dibinde edit:hala eksileyen var ben gördüğüm şeyi söyledim öznel bir anlatım yok hepsi resimle… devamını gör
S
srjmaccus14 yıl önce
milres
2,5 senedir araştırma çalışmaları gizli bir şekilde yürütülen Türkiye için umut verici milli rüzgar enerji sistemidir. bu projede enerji bakanlığı’nın başkanlığında sabancı üniversitesi, tübitak, tai, itü, istanbul ulaşım görev almaktadır.
S
srjmaccus14 yıl önce
abdullah gül
(bkz:beyaz gul abdullah gul guller arasından gelir)~evet eskiden eksi sozluk yazarıydım~
S
srjmaccus15 yıl önce
19 mart 2011 libya savaşı
bizim yerel saatimizle saat 18:45'de başlamış olan işgalci saldırı. saldıranlar, yardakçıları, onay veren bütün şerefsizlerin o dökülen, dökülecek kanlarda boğulmasını diliyorum. edit : insanlık hakkaten ölmüş...
S
srjmaccus15 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu nun yürüyen merdivenle imtihanı
kemal kılıçdaroğlunun nasrettin hoca özentisinin dışa salınımıdır.
S
srjmaccus15 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
© copyright 2005 - 2026