S
spiralmotto11 yıl önce
fakirliğinden utanmak
kişinin içinde bulunduğu maddi durumu kendine yakıştıramaması durumudur.
S
spiralmotto11 yıl önce
kedi sever yazarlar
nankör olduğu bilinen hayvanlar aleminin kendince asil üyeleri olan kedileri seven yazarlardır. belki bazıları nicklerinde kedi kelimesini de kullanıyordur. kim bilir?
S
spiralmotto11 yıl önce
kedi sever yazarlar
nankör olduğu bilinen hayvanlar aleminin kendince asil üyeleri olan kedileri seven yazarlardır. belki bazıları nicklerinde kedi kelimesini de kullanıyordur. kim bilir?
S
spiralmotto11 yıl önce
kedi sever yazarlar
S
spiralmotto12 yıl önce
kırmızılı kadın
kırmızı kıyafetler içerisindeki bir kadına,adını bilmeyen bir insanın hitap şekli.
S
spiralmotto12 yıl önce
spiralmotto
Kendisi deli gibi Robert Downey JR'a benzemektedir. Fotoğraflarını gösterip birçok arkadaşıma "Bak! ironman!" diye yutturmuşluğum vardır. Sesi de çok hoştur. -tır ve -tir le entry yazmak. Diyorum ki, arnavut kaldırımları bir de spiralmotto'dan mı d… devamını gör
S
spiralmotto12 yıl önce
spiralmotto
Kendisi deli gibi Robert Downey JR'a benzemektedir. Fotoğraflarını gösterip birçok arkadaşıma "Bak! ironman!" diye yutturmuşluğum vardır. Sesi de çok hoştur. -tır ve -tir le entry yazmak. Diyorum ki, arnavut kaldırımları bir de spiralmotto'dan mı d… devamını gör
S
spiralmotto12 yıl önce
spiralmotto
© copyright 2005 - 2026