bugün
- ben geldim naneler12
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- bir ay çaylak olmak4
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- cilgincapkin13
- ben senin yerinde olsam4
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlükteki kavganın amacı5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- arap gel oğlum5
- en sevilen su markası2
- yarası olan gocudur5
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- aşık olmak2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- suca suruklenen cocuk7
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- aslan3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- sokak köpeği3
- the merich8
- futbol10
- temmuz6
- liseliler için uyku vakti3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- burhaniye6
- yorgun mermi13
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- çingene2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- vincent van gogh5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- allah4
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- uludağ sözlük cenaze namazı2
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
entry'ler (94)
araba süren kadından çokta fazlası olmayan erkektir.
yanlış sularda yüzmektedir bu sıralar vesselam.
bursaspor'un nordsjaelland'den yeni transferi. 1992 doğumlu sağ ve sol kanatta oynayabiliyor, güçlü fiziği ile önümüzdeki yıllarda adından söz ettirebilir.
standart.
dört kez nba sayı kralı olmuş, kariyer sayı ortalaması 26,7 olan 11 kez all star seçilmiş, tarihin en kısa boylu mvp'si allen iverson tam bir winner olmasa da kesinlikle loser değildir.
gözünden sakınanlara gelsin. http://24.media.tumblr.co...4itsLbzq1r4e1tdo1_500.jpg
faşizmin bir level altıdır, yumuşatılmışıdır. bu akımda kendini milliyetçi ilan eden herkesin tek argümanı vardır: ''efendim bizim milliyetçiliğimiz kafatasçılık, ırk üstünlüğü değildir. Vatanın, milletin bölünmez bütünlüğünü savunmaktır.'' Şimdi incelemesini yapalım;
efendim öncelikle hiç kimse kendisine ırkçı yada kafatasçı demez, diyemez. milliyetçiliğin anlamı ne yazık ki en başta ders kitaplarımız olmak üzere tüm kaynaklarımız, siyasi liderlerimiz, ve ''aydınlarımız'' tarafından dezenforme edilmiştir, evet edilmiştir dezenformasyona uğramıştır demiyorum. Her ırkın kendine has, fıtratından gelen yetenekleri vardır da doğru bir yaklaşım değildir. mesela türklerin yıllar boyunca iyi ok, mızrak kullanmasının sebebi göçebe türk devletlerinin neredeyse tamamının en büyük geçim kaynağı avcılık olduğundan dolayı bıçaklar, sapanlar ve oklarla fazla haşır neşir olması ve geliştirmesidir. milliyetçilik kavramının kırmızı çizgileri çok net olduğundan dolayı eğilimleri olamayacak kollara ayrılamayacaktır yani nazizmi, pan-slavizmi, türkçülüğü farklı kategorilere dağıtamazsınız. burda hepsinin ortak noktası birleştirici değil ayrımraştırıcı olmasıdır.
vatanını milletini sevmenin bölünmezliğe karşı çıkmanın nesi kötü demek yerine ulusalcılık, vatanseverlik ve milliyetçilik gibi kavramları birbirinden ayırmak iç içe geçmiş paradoks halkaları çıkartmanın tek yöntemi gibi görünmektedir.
efendim öncelikle hiç kimse kendisine ırkçı yada kafatasçı demez, diyemez. milliyetçiliğin anlamı ne yazık ki en başta ders kitaplarımız olmak üzere tüm kaynaklarımız, siyasi liderlerimiz, ve ''aydınlarımız'' tarafından dezenforme edilmiştir, evet edilmiştir dezenformasyona uğramıştır demiyorum. Her ırkın kendine has, fıtratından gelen yetenekleri vardır da doğru bir yaklaşım değildir. mesela türklerin yıllar boyunca iyi ok, mızrak kullanmasının sebebi göçebe türk devletlerinin neredeyse tamamının en büyük geçim kaynağı avcılık olduğundan dolayı bıçaklar, sapanlar ve oklarla fazla haşır neşir olması ve geliştirmesidir. milliyetçilik kavramının kırmızı çizgileri çok net olduğundan dolayı eğilimleri olamayacak kollara ayrılamayacaktır yani nazizmi, pan-slavizmi, türkçülüğü farklı kategorilere dağıtamazsınız. burda hepsinin ortak noktası birleştirici değil ayrımraştırıcı olmasıdır.
vatanını milletini sevmenin bölünmezliğe karşı çıkmanın nesi kötü demek yerine ulusalcılık, vatanseverlik ve milliyetçilik gibi kavramları birbirinden ayırmak iç içe geçmiş paradoks halkaları çıkartmanın tek yöntemi gibi görünmektedir.
parodilerinden eğlenceli bir tanesi için
(video artık mevcut değil)FziGFaIC8ls&feature=youtu.be
(video artık mevcut değil)FziGFaIC8ls&feature=youtu.be
istiklal müzikçilerinin gelişmesinde en büyük katkı kendilerine aittir. para şöhret gibi yalancı değerlere kapılmayıp yaptıkları işin sanat olduğunun farkında olan ülkemizdeki gerçek müzisyenler.
uykusuz yıldızlar karması kadrosuyla son zamanlarda çok ağır basmaktadır.
yönetmenliğini yumurta, süt, bal üçlemesinden aşina olduğumuz semih kaplanoğlu'nun üstlendiği başarılı dizi.
(bkz: şehnaz tango)
pulp fiction'la beraber postmodern sinemanın başyapıtıdır.
karmate'den geliyor https://www.youtube.com/watch?v=V7pCWM11vTw