bugün
S
sosyalmedya9 yıl önce
ismet inönü vs rte
insana çok şeyler düşündüren bir kıyaslamadır. (img:#1145945) (img:#1145946)
S
sosyalmedya9 yıl önce
ismet inönü vs rte
insana çok şeyler düşündüren bir kıyaslamadır. (img:#1145945) (img:#1145946)
S
sosyalmedya10 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
S
sosyalmedya10 yıl önce
timsah dolu bir nehirde yüzmek
5 dakikadan sonra olmektir.
S
sosyalmedya10 yıl önce
arabası olmayan erkek ezikliği
Sakin olun ve öfkeyle akan salyalarınızı silin. kız arkadaşını, nişanlısını annesini ablasını otobüs duraklarında bekletmeye mahkum eden o adamın ezikliği bu. hele ki evliyse o adam... yeni doğmuş çocuğu ve karısıyla dolmuş, minibüs beklerken... … devamını gör
S
sosyalmedya10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sosyalmedya10 yıl önce
forum chat tarzı entry giren yazar
(bkz: kestanesekerim) Nobel ödülü almış yazar. Boş muhabbet ve hakaretler eden yazar.
S
sosyalmedya10 yıl önce
fotoğraf ekleme butonu
sözlük modlarının necatinin hızına dayanamayıp, eklediği butondur. hanımlar müjde artık bi tık uzağınızdayım. (bkz:uzaklarda arama çünkü sen içimdesin)
S
sosyalmedya11 yıl önce
efsane uludağ sözlük manşetleri
denk gelince gayet güldüren manşetlerdir . (img:#709192)
S
sosyalmedya11 yıl önce
erik cekirdegi
nik değişimi akımına dahil olan izmirli, göztepeli ve daha da önemlisi ak partili yazardır. keza `uludağ sözlük recep tayyip erdoğan sevdalıları` ve `uludağ sözlük göztepe sevdalıları platformu ` adlı gurupların kurucu üyesidir.
S
sosyalmedya11 yıl önce
efes pilsen
dünyanın en iyi biralarından biri.
S
sosyalmedya11 yıl önce
bomonti bira
eski tekel birasının devamıdır. efes tarafından üretilmektedir. tekel birası, efes tarafından satın alındığında tekel isim hakkını vermemiş. efes'te bu biranın ilk üretirdiği bomonti fabrikasının ismini koymuş. türkiyenin ilk birasıdır. ben içiyorum.… devamını gör
S
sosyalmedya11 yıl önce
bomonti bira
eski tekel birasının devamıdır. efes tarafından üretilmektedir. tekel birası, efes tarafından satın alındığında tekel isim hakkını vermemiş. efes'te bu biranın ilk üretirdiği bomonti fabrikasının ismini koymuş. türkiyenin ilk birasıdır. ben içiyorum.… devamını gör
S
sosyalmedya11 yıl önce
bomonti bira
S
sosyalmedya11 yıl önce
zall ın ferrarisine binerken çekilmiş gizli fotosu
Bugün bir avm'de rastladığım ve merakımdan dolayı gizlice otoparka kadar takip ettiğim zall ın çaktırmadan çektiğim fotosudur. inş paraya para demeyen bu adamın foyası az da olsa ortaya çıkar da, sözlük yazarları aklına başına alır. Not: muhtemelen… devamını gör
S
sosyalmedya11 yıl önce
zall ın ferrarisine binerken çekilmiş gizli fotosu
Bugün bir avm'de rastladığım ve merakımdan dolayı gizlice otoparka kadar takip ettiğim zall ın çaktırmadan çektiğim fotosudur. inş paraya para demeyen bu adamın foyası az da olsa ortaya çıkar da, sözlük yazarları aklına başına alır. Not: muhtemelen… devamını gör
S
sosyalmedya12 yıl önce
zall
tüyü bitmemiş yetimin hakkını arayan, gözü pek anlı açık , delikanlı ve site tanrısı sayılabilecek kişi.
S
sosyalmedya12 yıl önce
pentagram ın kandil günü yayınladığı skandal foto
kendil günü paylaşılmış ve toplumun çoğunun müslüman olduğu bir ülkede beklenen tepkiyi çekmiş fotoğraftır. http://www.haberself.com/h/8985/
S
sosyalmedya12 yıl önce
metallica capsleri
güldüren capsler harika.
S
sosyalmedya12 yıl önce
metallica capsleri
güldüren capsler harika.
S
sosyalmedya12 yıl önce
metallica capsleri
güldüren capsler harika.