bugün
- bozuk tohum10
- yazarların pipi boyu10
- anın görüntüsü21
- true yu turue şeklinde okuyan sığır8
- kuranda antartika kıtasının geçmemesi19
- haysenin1224
- as maca10
- islam da kandillerin olmadığı gerçeği8
- türkiye niye almanya olamıyor18
- fotokopici bi erkek14
- özgür özel25
- v a m p i r o v13
- ellerim bos gonlum hos9
- kemalizim bir aklı tutulmasıdır32
- true nickli yazar18
- pkk'lıların bir bir tahliye edilmesi9
- hayvanlar için bir kap su çıkarmayan karaktersiz10
- emekli maaşı 35 bin olsun diyince gülen akpliler13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular12
- ülkedeki gizli pkk lılar8
- kamos8
- kemalistleri amerikaya asker yapsak14
- kuranda namaz kılmanın olmayışı15
- 12 temmuz 2025 erdoğan'ın tarihi konuşması17
- tonguc1bukentay15
- kürt olmanın avantajları13
- dünya hukuk günü9
- kürt sevmemenin çok mantıklı bir şey olması9
- yeni gelen yazarlara sözlüğü gezdirmek8
- bitcoin10
- ekmek yerken içini alan insan11
- yaşar nuri öztürk8
- fahrettin altun'un görevden alınması14
- toksik yazarlar10
- pandela 310
- sözlüğün abisi11
- grok'un küfür etmeye başlaması25
- kemalistler10
- arkadaşlar moderatör oluyorum35
- akpnin elinden dini alın geriye ne kalır22
- israil le ticareti kesmemizi şer güçler istiyor8
- ilık götlü sözlük yazarları10
- sözlük karıları8
- lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesi12
- ilk buluşmada ne yenir10
- dolar 40 lira18
- ahmet hamdi çamlı19
- arkadaşlar on üzeri iki karesi üç küpü dört ne9
- ses klonlamayla sahte röportaj sesi yaratmak13
- türk milleti21

entry'ler (94)
Zeki kişilerdir.
Reis 2-3 gün sonra bunu 25 bin yapar, herkesin içi rahat olsun.
Ne istese verenler vardı.
Bakın arkadaşlar "incel = involuntary celibate" yani istemsiz bekarlık. Hala bu kain düsmanliği degil mu ehehe diyenleri görmek yordu amk. Hayır arkadaşlar değil. Bir erkek kadınlardan hoşlandığı halde hiç sevgili edinemediyse teknik olarak incel oluyor. Hatta heteroseksüel bir kadın, erkek arkadaş edinemezse femcel olur lakin günümüz dünyasında bu pek mümkün değil.
Kadın düşmanlığı kişinin kendi tercihlerine bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuçtur.
Türk erkeğinin %30-40'ı incel zaten amk bu insanlar tarif ettiğiniz gibi canavarlar olsa kadınlar sokağa adımını bile atamaz. Zaten bu kitlenin büyük çoğunluğunun "incel" diye bir kavramdan haberi bile yok.
Semih canisi (tekrar altını çiziyorum) incel değildir. Kız arkadaş sahibi olmuş bir erkek incel olarak kategorize edilemez.
Yukarıdaki arkadaş güzel örnek vermiş misal apaçi mustafa inceldir. Rahmetli Cem korkmaz da muhtemelen inceldi.
Kadın düşmanlığı kişinin kendi tercihlerine bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuçtur.
Türk erkeğinin %30-40'ı incel zaten amk bu insanlar tarif ettiğiniz gibi canavarlar olsa kadınlar sokağa adımını bile atamaz. Zaten bu kitlenin büyük çoğunluğunun "incel" diye bir kavramdan haberi bile yok.
Semih canisi (tekrar altını çiziyorum) incel değildir. Kız arkadaş sahibi olmuş bir erkek incel olarak kategorize edilemez.
Yukarıdaki arkadaş güzel örnek vermiş misal apaçi mustafa inceldir. Rahmetli Cem korkmaz da muhtemelen inceldi.
incel'in zıttı. Kadınların hayran olduğu yakışıklı, uzun boylu ve karizmatik , cinsel açıdan aktif olan erkek.
istemsiz bekar anlamına gelen kelime. Arzu ettiği halde hiçbir kadınla romantik ilişki yaşayamayan erkekleri ifade eden kelimedir. Her incel kadın düşmanı veya psikopat değildir. Farklı sebeplerle (otizim, çok çirkin olmak, kısa boylu olmak vs.) kadınlar tarafından çekici bulunmazlar ve karşı cinsten uzak yalnız bir hayat sürerler.
Medyada sürekli vurgulananın aksine semih piçi incel değildir, sevgilisi olan adam "incel" olarak kategorize edilemez.
incellerin önemli bir bölümü yalnızlığın ve çeşitli toplumsal aşağılanmaların etkisiyle kadın düşmanıdır. (Tekrar altını çiziyorum hepsi değil, hatta çoğu incelin "incel" kavramından haberi bile yoktur.)
Medyada sürekli vurgulananın aksine semih piçi incel değildir, sevgilisi olan adam "incel" olarak kategorize edilemez.
incellerin önemli bir bölümü yalnızlığın ve çeşitli toplumsal aşağılanmaların etkisiyle kadın düşmanıdır. (Tekrar altını çiziyorum hepsi değil, hatta çoğu incelin "incel" kavramından haberi bile yoktur.)
Beşiktaş baya kötü. Beşiktaşıma verilen penaltı bence yanlış karar. Joao Mario fazla yavaş ve takıma yaramadı, Immobile formsuz.
1 seneden fazladır onay bekliyorum. Sıralamam 8200-9800 arası değişiyor sürekli. Daha ne kadar beklemem lazım amk?
Tahtın gerçek varisi olan azgın queen. Piç oğlunu tahta çıkarmak istemesi kabul edilemez ama olan olmuş artık ne diyelim. Vakti zamanında Jon Snow'u da bağrımıza bastık, kral yaptık en nihayetinde. Gerçi piç oğulları fazla yaşamıyor zaten ya neyse öhmöhm..
2-3 tane daha sağlam transfer gelmez ise muhtemelen ligi 3. bitirecek olan takımım.
Maç sonrası çökmüştür.
Kazanan takım taraftarı karşı klüp taraftarını incitecek sözlerden kaçınsa keşke, altı üstü futbol bu insanları gücendirmeye utandırmaya gerek yok. Bugün biz kazanırız yarın onlar.
iki takımda kötü oynadı ama Beşiktaş'ım havayı arkasına alarak kazandı, Galatasaray 3. golden sonra tamamen saldı zaten.
Galatasaray bence hala ligin en iyi kadrosuna sahip takımı, Fenerbahçe'de sağlam geliyor. Kartalımın kesinlikle takviyeye ihtiyacı var bu kadro ligde şampiyon olamaz.
iki takımda kötü oynadı ama Beşiktaş'ım havayı arkasına alarak kazandı, Galatasaray 3. golden sonra tamamen saldı zaten.
Galatasaray bence hala ligin en iyi kadrosuna sahip takımı, Fenerbahçe'de sağlam geliyor. Kartalımın kesinlikle takviyeye ihtiyacı var bu kadro ligde şampiyon olamaz.
Yazık, bu ülkenin belediye başkanına yakışan bir poz değil. Tek çare Mansur dede gibi.
Selçuk Bayraktar en doğru aday.
Sayın Erdoğan'ın böyle bir şey dediğine dair elinizde kanıt var mı yoksa çamur at izi kalsın mı diyorsunuz? Belki suriyeli mültecilere demiştir yani bilmiyorum. Allah Reis'e uzun ömürler versin.
Bu sefer gerçekten bitmiş.
Eğer bu yılda şampiyonluk gelmez ise fenerlilerin mental durumunu merak ediyorum. Sağlam bir hoca ve üzerine sağlam takviyeler gelecek iyi bir kadro var. Mourinho 10 senelik laneti kırarsa heykelini dikmeleri lazım.
Bir ara çok popülerdi, kara mizahı kaldıramayan sjw feministler ve simp amguardları adamı taşa tutuyordu. Karabük olayı sonrasında seslerini kestiler puahahaha.