bugün
- ekonomi çok iyi7
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü9
- chp seçmeni8
- almancıları aşağılayan lanet millet3
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız5
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- 1 euro 53.50 tl4
- sabahları gazete okumak2
- maddenin içindeki evrenler2
- turkei kıymentini bilin21
- 2026 dünya kupası8
- türkiye a milli futbol takımı3
- gençler iş beğenmiyor5
- minyon kadın siniri6
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- gammaz olmuşum13
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- kemal kılıçdaroğlu36
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- dijital oyunların içine girmek2
- mısır2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- 4 haziran 20262
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- netflix yasaklanmalıdır27
- tek arkadaşının olmaması10
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7

Bizim ülkede yaşanan olaydır. Bunu yapanda Botokslu mafyadan başkası olamaz tabi ki.
(img:#2190285)
O kadar korkmuş ki koruma talep etmekle kalmayıp dhkp-c li teröristlerin mezarlarını ziyaret ediyor.
(img:#2190286)

Bizim ülkede yaşanan olaydır. Bunu yapanda Botokslu mafyadan başkası olamaz tabi ki.
(img:#2190285)
O kadar korkmuş ki koruma talep etmekle kalmayıp dhkp-c li teröristlerin mezarlarını ziyaret ediyor.
(img:#2190286)

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan isimli kişinin 30 ağustos mesajıdır. verdiği mesajda zahmet edip mustafa kemal atatürk'ün adını birkaç kez zikretmiştir ama paylaşılan fotoğrafa zahmet edip mustafa kemal paşa'nın fotoğrafı konmamıştır.
fotoğraf b… devamını gör

inanmadığı ahiretini yakan kemalisttir. Daha önce de ak Parti'ye inat olsun diye HDP'yi, dolayısıyla PKK'yı desteklediği de olmuştur. Mesela bu öyle bir inattır HDP yıllarca bu inat yüzünden meclise girmektedir.

Aynen öyle. Çünkü bizim önceliğimiz başka.. bizim önceliğimiz soydaşlarımızdır. Türklerin özgürce yaşayamadığı dünyada arapların ya da başka milletlerin ne halde olduğu umurumuzda değil..

müslüman kardeşlerimizin yanında olmamız gerekliliğinden dolayı türk milleti, hükümetimiz adım atmak zorunda.

müslüman kardeşlerimizin yanında olmamız gerekliliğinden dolayı türk milleti, hükümetimiz adım atmak zorunda.

ulu önder mareşal gazi mustafa kemal atatürk öyle istediği içindir...
evet, dünya denizlerinde dolaşan, dünyanın her denizinde istediği süre kadar kalabilen amerikan donanması, karadeniz'e açıldığında, yani marmara'yı geçip karadeniz'e çıktığında 21… devamını gör

Son dakika geçiyorlar. Evet.
https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/son-dakika-hdp-ye-kapatma-davasi-acildi-3009009-amp

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba nın kürsüye çıkartıp konuşturduğu bir teyze.
Yandaş medya zaten hemen hazırda https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/emeklilerin-isyani-yeter-artik-canimiza-tak-etti-6306289/
Ama tabiki gerçeklerin ortaya çıkm… devamını gör

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba nın kürsüye çıkartıp konuşturduğu bir teyze.
Yandaş medya zaten hemen hazırda https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/emeklilerin-isyani-yeter-artik-canimiza-tak-etti-6306289/
Ama tabiki gerçeklerin ortaya çıkm… devamını gör

Chp nin, Belediye meclislerinden tutunda il başkanlığına kadar yerleşmişler
Bunlara göre Berkin elvan masummuş ve Polis tarafindan katledilmiş.
(img:#2134496)

Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör

covid risk haritasında görülendir uşak hariç barzo türkler medeniyetsizce gezmişler devletin polisine de saçma saçma açıklamalar bulup komik duruma düşmüşlerdir yıl boyu videolarda izledik:d
https://i2.milimaj.com/i/milliyet/75/750x0/603dca9c5542871… devamını gör

Tabii bunların bakımıydı bilmem nesiydi kim uğraşacak?
Sök, yık, koy yerine grafitiyi. 5 yerine 25'e yaptırdım de, yesin tosunlar. Hem bakımı yok bişeyi yok, mis!
(img:#2084321)
(img:#2084322)
(img:#2084323)
(img:#2084324)

istanbul'u cekip ceviren kurum. cok onemli bir kurum bu, oyle her isteyen de aday olamaz, olsa da secilemez baskanligina. biraz pantolonu tasmasi, yerlerde gezmesi gerek.

bir takım şüpheler ve var olmayan hayal görüntüler görmesi. kıskançlık hisleri normalin çok üstünde olması.

biraz fazla olmuş ama olsun üstat diyorsa bir bildiği vardır.böyle dinsiz bir ülke olmaktansa keşke olamasaydık ben de böyle düşünüyorum yaşa be üstat.
edit: trollükte bir yere kadar bu adamın taammına koyayım içine şeytan kaçmış içinin pisliği yüzü… devamını gör