bugün
- velvet36
- habire1233
- kadınsızlık6
- yazarların yapmak istedikleri3
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- güne bir şarkı bırak3
- mantı ve kolektif bilinçdışı2
- kafayı kedi gibi hoşlanılan kıza sürtmek2
- ne kadar salak olduğunuzu biliyor musunuz6
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- fatma soydaş2
- basit bir hayat istemek2
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- 5 takipçim olması5
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek4
- bot beğeni6
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- en eski dil2
- oğlum bir baktım da buradaki ekip bok gibi lan3
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- yeni parti8
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- kabataş olayı görüntüleri27
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi4
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- 22 yaş5
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- istanbul un çok pahalı olması27
- incelikli erkek5
- dem parti3
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- hangi manifest kızısın12
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- 6 oku görünce dayanamadım4
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- bir kilo kiraz yemek2
- aptallara laf yetiştirmem yazar geçerim2
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke4
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- her şeyin üst üste gelmesi8
- en sevilmeyen ev işleri14
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- gönül almaya çalışan erkek11
- cumhurbaşkanı erdoğan'ın rinkevics le görüşmesi2
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7

Bizim ülkede yaşanan olaydır. Bunu yapanda Botokslu mafyadan başkası olamaz tabi ki.
(img:#2190285)
O kadar korkmuş ki koruma talep etmekle kalmayıp dhkp-c li teröristlerin mezarlarını ziyaret ediyor.
(img:#2190286)

Bizim ülkede yaşanan olaydır. Bunu yapanda Botokslu mafyadan başkası olamaz tabi ki.
(img:#2190285)
O kadar korkmuş ki koruma talep etmekle kalmayıp dhkp-c li teröristlerin mezarlarını ziyaret ediyor.
(img:#2190286)

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan isimli kişinin 30 ağustos mesajıdır. verdiği mesajda zahmet edip mustafa kemal atatürk'ün adını birkaç kez zikretmiştir ama paylaşılan fotoğrafa zahmet edip mustafa kemal paşa'nın fotoğrafı konmamıştır.
fotoğraf b… devamını gör

inanmadığı ahiretini yakan kemalisttir. Daha önce de ak Parti'ye inat olsun diye HDP'yi, dolayısıyla PKK'yı desteklediği de olmuştur. Mesela bu öyle bir inattır HDP yıllarca bu inat yüzünden meclise girmektedir.

Aynen öyle. Çünkü bizim önceliğimiz başka.. bizim önceliğimiz soydaşlarımızdır. Türklerin özgürce yaşayamadığı dünyada arapların ya da başka milletlerin ne halde olduğu umurumuzda değil..

müslüman kardeşlerimizin yanında olmamız gerekliliğinden dolayı türk milleti, hükümetimiz adım atmak zorunda.

müslüman kardeşlerimizin yanında olmamız gerekliliğinden dolayı türk milleti, hükümetimiz adım atmak zorunda.

ulu önder mareşal gazi mustafa kemal atatürk öyle istediği içindir...
evet, dünya denizlerinde dolaşan, dünyanın her denizinde istediği süre kadar kalabilen amerikan donanması, karadeniz'e açıldığında, yani marmara'yı geçip karadeniz'e çıktığında 21… devamını gör

Son dakika geçiyorlar. Evet.
https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/son-dakika-hdp-ye-kapatma-davasi-acildi-3009009-amp

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba nın kürsüye çıkartıp konuşturduğu bir teyze.
Yandaş medya zaten hemen hazırda https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/emeklilerin-isyani-yeter-artik-canimiza-tak-etti-6306289/
Ama tabiki gerçeklerin ortaya çıkm… devamını gör

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba nın kürsüye çıkartıp konuşturduğu bir teyze.
Yandaş medya zaten hemen hazırda https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/emeklilerin-isyani-yeter-artik-canimiza-tak-etti-6306289/
Ama tabiki gerçeklerin ortaya çıkm… devamını gör

Chp nin, Belediye meclislerinden tutunda il başkanlığına kadar yerleşmişler
Bunlara göre Berkin elvan masummuş ve Polis tarafindan katledilmiş.
(img:#2134496)

Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör

covid risk haritasında görülendir uşak hariç barzo türkler medeniyetsizce gezmişler devletin polisine de saçma saçma açıklamalar bulup komik duruma düşmüşlerdir yıl boyu videolarda izledik:d
https://i2.milimaj.com/i/milliyet/75/750x0/603dca9c5542871… devamını gör

Tabii bunların bakımıydı bilmem nesiydi kim uğraşacak?
Sök, yık, koy yerine grafitiyi. 5 yerine 25'e yaptırdım de, yesin tosunlar. Hem bakımı yok bişeyi yok, mis!
(img:#2084321)
(img:#2084322)
(img:#2084323)
(img:#2084324)

istanbul'u cekip ceviren kurum. cok onemli bir kurum bu, oyle her isteyen de aday olamaz, olsa da secilemez baskanligina. biraz pantolonu tasmasi, yerlerde gezmesi gerek.

bir takım şüpheler ve var olmayan hayal görüntüler görmesi. kıskançlık hisleri normalin çok üstünde olması.

biraz fazla olmuş ama olsun üstat diyorsa bir bildiği vardır.böyle dinsiz bir ülke olmaktansa keşke olamasaydık ben de böyle düşünüyorum yaşa be üstat.
edit: trollükte bir yere kadar bu adamın taammına koyayım içine şeytan kaçmış içinin pisliği yüzü… devamını gör