bugün
S
solcomar4 yıl önce
mafya olup devletten koruma talep etmek
Bizim ülkede yaşanan olaydır. Bunu yapanda Botokslu mafyadan başkası olamaz tabi ki. (img:#2190285) O kadar korkmuş ki koruma talep etmekle kalmayıp dhkp-c li teröristlerin mezarlarını ziyaret ediyor. (img:#2190286)
S
solcomar4 yıl önce
mafya olup devletten koruma talep etmek
Bizim ülkede yaşanan olaydır. Bunu yapanda Botokslu mafyadan başkası olamaz tabi ki. (img:#2190285) O kadar korkmuş ki koruma talep etmekle kalmayıp dhkp-c li teröristlerin mezarlarını ziyaret ediyor. (img:#2190286)
S
solcomar4 yıl önce
rte nin mustafa kemal atatürksüz 30 ağustos mesajı
cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan isimli kişinin 30 ağustos mesajıdır. verdiği mesajda zahmet edip mustafa kemal atatürk'ün adını birkaç kez zikretmiştir ama paylaşılan fotoğrafa zahmet edip mustafa kemal paşa'nın fotoğrafı konmamıştır. fotoğraf b… devamını gör
S
solcomar5 yıl önce
ak parti ye inat israil i destekleyen kemalist
inanmadığı ahiretini yakan kemalisttir. Daha önce de ak Parti'ye inat olsun diye HDP'yi, dolayısıyla PKK'yı desteklediği de olmuştur. Mesela bu öyle bir inattır HDP yıllarca bu inat yüzünden meclise girmektedir.
S
solcomar5 yıl önce
filistin meselesi sikimizde değil
Aynen öyle. Çünkü bizim önceliğimiz başka.. bizim önceliğimiz soydaşlarımızdır. Türklerin özgürce yaşayamadığı dünyada arapların ya da başka milletlerin ne halde olduğu umurumuzda değil..
S
solcomar5 yıl önce
israil e karşı savaş açmamız gerekliliği
müslüman kardeşlerimizin yanında olmamız gerekliliğinden dolayı türk milleti, hükümetimiz adım atmak zorunda.
S
solcomar5 yıl önce
israil e karşı savaş açmamız gerekliliği
müslüman kardeşlerimizin yanında olmamız gerekliliğinden dolayı türk milleti, hükümetimiz adım atmak zorunda.
S
solcomar5 yıl önce
tengir budun
Doğu Avrupa'ya gelmeden evvel gagavuz (gök Oğuz) türklerine kıpçaklar tarafından verilen ad.
S
solcomar5 yıl önce
abd nin karadeniz de 21 günden fazla kalamaması
ulu önder mareşal gazi mustafa kemal atatürk öyle istediği içindir... evet, dünya denizlerinde dolaşan, dünyanın her denizinde istediği süre kadar kalabilen amerikan donanması, karadeniz'e açıldığında, yani marmara'yı geçip karadeniz'e çıktığında 21… devamını gör
S
solcomar5 yıl önce
hdp ye kapatma davası açılması
Son dakika geçiyorlar. Evet. https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/son-dakika-hdp-ye-kapatma-davasi-acildi-3009009-amp
S
solcomar5 yıl önce
atatürk e benzeyen adam
atatürk'e çok benzeyen bir vatandaştır. (img:#980663)
S
solcomar5 yıl önce
torunuma süt alamıyorum diyen chp li
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba nın kürsüye çıkartıp konuşturduğu bir teyze. Yandaş medya zaten hemen hazırda https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/emeklilerin-isyani-yeter-artik-canimiza-tak-etti-6306289/ Ama tabiki gerçeklerin ortaya çıkm… devamını gör
S
solcomar5 yıl önce
torunuma süt alamıyorum diyen chp li
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba nın kürsüye çıkartıp konuşturduğu bir teyze. Yandaş medya zaten hemen hazırda https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/emeklilerin-isyani-yeter-artik-canimiza-tak-etti-6306289/ Ama tabiki gerçeklerin ortaya çıkm… devamını gör
S
solcomar5 yıl önce
chp nin berkin elvan mesajı
Chp nin, Belediye meclislerinden tutunda il başkanlığına kadar yerleşmişler Bunlara göre Berkin elvan masummuş ve Polis tarafindan katledilmiş. (img:#2134496)
S
solcomar5 yıl önce
mansur yavaş
Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör
S
solcomar5 yıl önce
türkiye ve amerika yer değiştirse ne olur
Yer değiştirme derken konum olarak mı güç olarak mı?
S
solcomar5 yıl önce
S
solcomar5 yıl önce
S
solcomar5 yıl önce
S
solcomar5 yıl önce
kürtlerin türklere medeniyet öğretmesi
covid risk haritasında görülendir uşak hariç barzo türkler medeniyetsizce gezmişler devletin polisine de saçma saçma açıklamalar bulup komik duruma düşmüşlerdir yıl boyu videolarda izledik:d https://i2.milimaj.com/i/milliyet/75/750x0/603dca9c5542871… devamını gör
S
solcomar5 yıl önce
ibb nin dikey bahçeleri kaldırması
Tabii bunların bakımıydı bilmem nesiydi kim uğraşacak? Sök, yık, koy yerine grafitiyi. 5 yerine 25'e yaptırdım de, yesin tosunlar. Hem bakımı yok bişeyi yok, mis! (img:#2084321) (img:#2084322) (img:#2084323) (img:#2084324)
S
solcomar5 yıl önce
istanbul büyükşehir belediyesi
istanbul'u cekip ceviren kurum. cok onemli bir kurum bu, oyle her isteyen de aday olamaz, olsa da secilemez baskanligina. biraz pantolonu tasmasi, yerlerde gezmesi gerek.
S
solcomar5 yıl önce
fazla tele1 ve halktv izlemenin zararları
bir takım şüpheler ve var olmayan hayal görüntüler görmesi. kıskançlık hisleri normalin çok üstünde olması.
S
solcomar5 yıl önce
keşke yunan galip gelseydi
biraz fazla olmuş ama olsun üstat diyorsa bir bildiği vardır.böyle dinsiz bir ülke olmaktansa keşke olamasaydık ben de böyle düşünüyorum yaşa be üstat. edit: trollükte bir yere kadar bu adamın taammına koyayım içine şeytan kaçmış içinin pisliği yüzü… devamını gör
© copyright 2005 - 2026