S
sojmeran15 yıl önce
patates kebabı
hazırlanışı, "patatesleri para şeklinde kesip az yağda kızartın ve boş bir kaba koyun aynı tavaya biraz daha yağ ilave ederek soğanı içine ufak ufak doğrayın. arkasından 1/2 demet maydonozu içine doğrayın ve salçayı koyup karıştırın. hemen kıymayı i… devamını gör
S
sojmeran15 yıl önce
patates kebabı
hazırlanışı, "patatesleri para şeklinde kesip az yağda kızartın ve boş bir kaba koyun aynı tavaya biraz daha yağ ilave ederek soğanı içine ufak ufak doğrayın. arkasından 1/2 demet maydonozu içine doğrayın ve salçayı koyup karıştırın. hemen kıymayı i… devamını gör
S
sojmeran15 yıl önce
hap
içimi kolay, winzip halindeki ilaç.
S
sojmeran15 yıl önce
iki kez tecavüze uğrayacak
(bkz:ön takımı dağıtmak) (bkz:sütlaç olmak)
S
sojmeran15 yıl önce
tr9 şifre oluşturucu
iyi bişey gibi görünen program. iyi bişeymiş tamam. aha da bunun gibiymiş... link linkk ! : http://www.pcnet.com.tr/download/2010/11/29/atory-password-generator/
S
sojmeran15 yıl önce
2 euronun üzerindeki inanılmaz şekil
(bkz:2 posta) (bkz:baltıklarda orgy)
S
sojmeran15 yıl önce
bowling for columbine
`michael moore`'un bir filmidir. turkce ye benim cici silahim seklinde cevrilmistir. 2002 yilinda yapilmis olan filmde; amerika da ki silahlanma sorunu irdelenmistir.
S
sojmeran15 yıl önce
bowling for columbine
`michael moore`'un bir filmidir. turkce ye benim cici silahim seklinde cevrilmistir. 2002 yilinda yapilmis olan filmde; amerika da ki silahlanma sorunu irdelenmistir.
S
sojmeran15 yıl önce
intihar
varolmanın ağırlığını sonuna kadar yaşamış insanların hayatlarına son verme eylemi.
S
sojmeran15 yıl önce
intihar
varolmanın ağırlığını sonuna kadar yaşamış insanların hayatlarına son verme eylemi.
S
sojmeran15 yıl önce
intihar
S
sojmeran15 yıl önce
intihar
S
sojmeran15 yıl önce
blow f92
genelde filmlerde ve dizilerde sıkça kullanılan kuru sıkı tabanca. (img:#82920) (img:#82921)
S
sojmeran15 yıl önce
blow f92
genelde filmlerde ve dizilerde sıkça kullanılan kuru sıkı tabanca. (img:#82920) (img:#82921)
S
sojmeran15 yıl önce
götünü yiyeyim ayağı yapmak
-konuşma dilinde "götünü yiyiim ayaa yapma" olarak kullanılan argo deyim -"ayak yapmak" deyimine yakın bi manası olan fakat daha gerçekçi olan ve durumu daha net ifade eden deyim -halk arasında pek bilinmeyen bir deyim~ben yıllardır biliyorum fakat… devamını gör
S
sojmeran15 yıl önce
-konuşma dilinde "götünü yiyiim ayaa yapma" olarak kullanılan argo deyim -"ayak yapmak" deyimine yakın bi manası olan fakat daha gerçekçi olan ve durumu daha net ifade eden deyim -halk arasında pek bilinmeyen bir deyim~ben yıllardır biliyorum fakat… devamını gör
S
sojmeran15 yıl önce
S
sojmeran15 yıl önce
sözlük yazarlarının olası düğün davetiyeleri
evlenecek olan sözlük yazarlarının eşe dosta gönderecekleri davetiyelerdir. mesela benimki şöyle bişe olabilir. http://tinypic.com/r/eahab7/7
S
sojmeran15 yıl önce
sevgiliden ayrılmak
ansızın gelen bir mesajla başlar bazen herşey.ayrılmamız daha dogru olacak gibi birşey yazıyordur mesajda.tam olarak kavrayammazsın...neden bahsettiğini tam olarak anlayabilmen birkaç dakika sürer.beynin çalışmaya başlamıştır,o senden ayrılmıştır.tar… devamını gör
S
sojmeran15 yıl önce
bira içmek hamallıktır
bütün dünya bira içiyor. bütün dünyamı hamal . ama aceleci milletizdir. sok deliğe yılanı patlat şampanyayı . öğrenemedik zevkleri.
S
sojmeran15 yıl önce
pisuvar
fr pissoir'dan dilimize girmiş olan, erkeklerin işerken birbirlerini kestikleri, duvara monteli `tuvalet`.
S
sojmeran15 yıl önce
türk malı
bir şey almaya karar vereceğimiz zaman, elimizden geldiğince özen göstermemiz gereken ürünlerdir.
S
sojmeran15 yıl önce
artı 18
18 yaşın altındaki ergen ve hin çocuklar tarafından büyük bir zevkle ekarte edilen yaş sınırı ibaresi.
S
sojmeran15 yıl önce
av mevsimi
Bir ailenin dağılmasına sebep olabilir.Şöyle ki Fadime ile Dursun yeni evlidirler.Yeni evlilerdir anlayın işte. Dursun tarlayı bırakıp öğle vakti eve koşmaktadır.işler aksayınca fadimeye şöyle der Bak silahumu havaya ateşlerdiğimde on dakkada bu… devamını gör
© copyright 2005 - 2026