bugün
S
smyrnast11 yıl önce
üniversiteler kapansın kuran kursları açılsın
medreseler hakkimiz soke soke aliriz.
S
smyrnast11 yıl önce
akit cemilenin özgecan aslan için attığı twet
Paçavra bir gazetede yazarlık (gülmemek için kendimi zor tutuyorum) yapan cemilenin özgecan aslan için attığı tweettir. Neymiş amerikada her iki dakikada bir kadın tecavüze uğruyormuş normalmiş. Yani kendiside tecavüze uğrasa normal karşılıcak her… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
hristiyan kanunlarla müslüman ülke yönetmek
bir devletin dini olamaz.
S
smyrnast11 yıl önce
sözlükte 8 erkeğe 3 erkek düşmesi
artık iğrendirmiş olan mevzudur. sallasan erkeğe geliyor amk olacak iş değil.
S
smyrnast11 yıl önce
birbirine benzeyen ünlüler
birbirine aşırı benzeyen unlulerdir. mathieu kassovitz - davut güloğlu
S
smyrnast11 yıl önce
birbirine benzeyen ünlüler
birbirine aşırı benzeyen unlulerdir. mathieu kassovitz - davut güloğlu
S
smyrnast11 yıl önce
türk kızının seks anlıyışı
aykut kocaman'ın futbol anlayışı gibidir hep geride oynar.
S
smyrnast11 yıl önce
koltuk altı kıllarını alan kızın asıl amacı
Bir kadın koltuk altında çıkan kılları neden alsın..? veya alma ihtiyacını hissetsin..? diğer kadınlardan güzel görünmek için mi..? siktir lan..!! bariz bir şekilde bir erkeği etkilemek, bir erkeğe yamanmak için.. böyle teşhircilik yaparak kendin… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
laik eğitim çağ dışıdır
çağdaşlarımız olan hemen her ülkede (sanki gidip gördük) devletin resmi dinine uygun eğitim veriliyor. (yalan parayla mı) bu durum evrensel laiklik ilkeleri ile çelişiyor. ancak devletler laikliği pek sallamıyor. (gerçekten gidip görmüş gibisin) biz… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
laik eğitim çağ dışıdır
çağdaşlarımız olan hemen her ülkede (sanki gidip gördük) devletin resmi dinine uygun eğitim veriliyor. (yalan parayla mı) bu durum evrensel laiklik ilkeleri ile çelişiyor. ancak devletler laikliği pek sallamıyor. (gerçekten gidip görmüş gibisin) biz… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
bakireliğini yitirmiş bir dişiye hanfendi demek
abdullah öcalan'a beyfendi demek kadar saçma ve ahlaksızcadır. şşt kaşar, hop sürtük gibi garson çağırma taktikleriyle seslenmek onları daha çok heyecanlandıracaktır.
S
smyrnast11 yıl önce
her ülkeye nasip olmayan lider
karizması, duruşu ve on ikiden vuruşlarıyla dünya önderi olan isimdir. (img:#731659)
S
smyrnast11 yıl önce
sinan şamil sam
dünya ağır siklet boks sampiyonasında önemli derecelere ulaşmış türk boksörüdür.
S
smyrnast11 yıl önce
sinan şamil sam
dünya ağır siklet boks sampiyonasında önemli derecelere ulaşmış türk boksörüdür.
S
smyrnast11 yıl önce
kitap okumanın hiçbir yararının olmaması
aylar süren araştırmalar sonucu yaptığım tespit. saatlerce iki büklüm olmak yerine varsa filmini alıp sadece yazılı olan kitaptan alacagın zevkin 10 katı zevk alınabilir. Sonuçta biri maçın kritik anlarını gazeteden okumak diğeri özetini televizyonda… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
mahkemeler kapatılsın kadılıklar açılsın
uygundur. tabi hırsızın elini kesme cezasının islam'dan çıkarılması kaydıyla... yoksa!... maazallah!...
S
smyrnast11 yıl önce
regl olan kız kardeşi dövmek
saçmalıktır. (bkz:bu çocuğu doğurduğu için anasına kırgınım)
S
smyrnast11 yıl önce
ingilizceyi yasaklamak
amerikan emperyalizmini ve ingiliz kültürünü yaymaktan ve diğer halkları eziklemekten başka bir işe yaramayan ingilizce dilini yasaklama eylemidir. tercüman olunacaksa ya da turizm sektöründe işe girilecekse anlarım, ya da doktora yapıcaktır ingiliz… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
ajdar ın kız kardeşi istemeye gelmesi
Trajikomik olaydır. Kız kardeş körkütük aşık olmuştur. Abi seviyorum der çıkar karşına, sorarsın nedir ne değildir. Okumuş çocuk, mühendis adam der ordan bir oluru var dersin. Iyi söyle gelsin, rahmetli peder yerine söz sahibiyiz ne de olsa, o gün ge… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
77 neden 2 ye bölünmez sorunsalı
Cevabı "sevenler" ayrılmaz o yüzden olan sorunsaldır.
S
smyrnast11 yıl önce
kürtlere hakaret edenlerin alacağı hapis cezası
Dört yıl. Nefret söylemi dolayısıyla 4 yıl hapis cezası ile yargı önüne çıkacak kişilerdir. Ceza almaları kesindir çünkü IP, entry, sözlük geçmişi sayesinde kaçışı olmayan bir suçtur. Bir çok kişinin yaptığı gibi " kuzenim yazmış" yalanina sarilacakl… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
kürtlere hakaret edenlerin alacağı hapis cezası
Dört yıl. Nefret söylemi dolayısıyla 4 yıl hapis cezası ile yargı önüne çıkacak kişilerdir. Ceza almaları kesindir çünkü IP, entry, sözlük geçmişi sayesinde kaçışı olmayan bir suçtur. Bir çok kişinin yaptığı gibi " kuzenim yazmış" yalanina sarilacakl… devamını gör
S
smyrnast11 yıl önce
o hayat benim
Ezgi asaroğlunun iskelet gibi olduğu dizi, Keremcem'in ön planda olcağı benziyor ve Yeşim Ceren Bozoğluna'da rol yakışmadı demeden duramıcağım ama, gelişmeleri de fan sitesinden takip edebilirsiniz. http://www.ohayatbenim.org/
S
smyrnast11 yıl önce
martıların simit yemesi
Etçil hayvan olan martıların simit yemesi durumudur. Şüphesiz ki türklerin yapamayacağı bir şey yoktur.
© copyright 2005 - 2026