S
sjondeildarhringinn10 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
S
cs go teröristini ışidli diye haber yapamk
reddit de başlıklara bakarken denk geldigim, türkiye deki bir gazetenin cs go terörist modelini photoshopla falan bir şekilde ışidli göstermeye çalışma durumu (img:#1112312) edit: başlık "yapmak" olacak arkadaşlar hehe
S
donanimhaber deki subliminal mesaj
ilginç ve bir o kadar da içi ısıtandır. (img:#935888)
S
h1z1
Sony'nin yeni duyurduğu rpg, survival oyunu. Oyun free to play olacak. Beta sürümüne katılmak isteyenler 20$ ödeyecek. Sony den gelen açıklamaya göre, oyunda satın almalar oyunun dengesini bozmayacak tarzda şeyler. Merakla bekliyoruz.
S
h1z1
Sony'nin yeni duyurduğu rpg, survival oyunu. Oyun free to play olacak. Beta sürümüne katılmak isteyenler 20$ ödeyecek. Sony den gelen açıklamaya göre, oyunda satın almalar oyunun dengesini bozmayacak tarzda şeyler. Merakla bekliyoruz.
S
ikizlere çok benziyorsunuz demek
ikizleri güldürür. biraz önce önümden geçtiler çok benziyorsunuz dedim birtanesi "hasiktir yaaa" dedi beni göt etti. burdan o ikizlerin laf sokanına sesleniyorum "allah sizi boşuna iki tane yaratmamış biriniz bu laf sokmalardan ölürse diğerinin y… devamını gör
S
eski sevgilinin doğum gününü kutlayıp kutlamamak
kararsızlık yaratan durum . bence kutlanması gerekir . ne var ki bunda . sonuçta bir takım şeyler paylaşılmış birlikte zaman geçirilmiş . ilişki bitmiş olsa da o gün doğum günüdür neticede . kutlayınca hala onu seviyorsun anlamı aramamak gerekir. … devamını gör
S
vizeyi kaçıran öğrenci
Olur öyle şeyler bende kaçırdım zamanın da bir kaç güne bir şeyin kalmaz geçer.
© copyright 2005 - 2026