bugün
- aç karnına kahve içmek8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı3
- boğazı yüzerek geçmek3
- sarı torba8
- dövüşlü film izleyip gaza gelmek4
- kendinden biz diye bahsetmek5
- gömü bulmak3
- sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni2
- sarapci koala79
- nepal'deki sel felaketi6
- bu koyden olsam ne olacak20
- sözlükteki botlar4
- melih gökçek'e soruşturma açılması2
- yaşlı insanlar neden huysuz olur2
- dinlerin yalan olması17
- otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek2
- gocu23
- hayda rinna rinna rinna rinanay3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı8
- toplu taşımada boş koltuk gören ihtiyar2
- ekşi sözlük4
- lise yılları kurtlar vadisine denk gelmek3
- güne sporla başlamak3
- uzaylıların sefaköyü istila etmesi3
- sözlükteki dinsizler2
- online listesi3
- trafikte sinirlenip bağırmak7
- hind bint utbe2
- tatlı su depresyonu kadınları2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- ölü denizciler kayıp galaksiler2
- girne'deki gemi faciası3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı17
- 31 ağustos 2026 elektrik kesintisi2
- çaylak yapın beni11
- şu an hissedilen duygu7
- soğan yiyen kız11
- 30 ağustos zafer bayramı19
- ama ben bipolarım10
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- uyku düzeni2
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak6
- yaşam enerjisi veren şeyler6
- tai lung44
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- gecenin şarkısı5
- rafael leao34
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
entry'ler (15)
hayir Iranli , sacma sapan tezler dolmus ben gelmeyeli burasi.
SERIAT cilar, orta cagdan kurtulamamis, hala evrimi kabul edememis, kendi bedenine yapilmasini hazmedememesine ragmen , diger kisinin bedenini iskenceye tutacak kadar bencil ve yureksiz kalmis barbarlardir.
Rusya tabiiki o yuzden Turkiye yada A ka peliler bence sadasmasin Vlad la.
ya ben Turkceyi unuttummu diliniz den hicbisi anlamiyorum.
SERIAT cilar, orta cagdan kurtulamamis, hala evrimi kabul edememis, kendi bedenine yapilmasini hazmedememesine ragmen , diger kisinin bedenini iskenceye tutacak kadar bencil ve yureksiz kalmis barbarlardir.
A Ka pe de sehirleri , cocuk dolu sehirleri , topa tutuyo dunyanin gözu önunde.
40 gun sokaga cikma yasagi mi ilan edilir, böyle rezalet mi olur, tas devrimi sandi bu hukumet, Insanlar tabiiki kabul etmez. Ben de etmem. Tanri bile öyle zulm etse, ayaklanirim tanri ya karsi..
40 gun sokaga cikma yasagi mi ilan edilir, böyle rezalet mi olur, tas devrimi sandi bu hukumet, Insanlar tabiiki kabul etmez. Ben de etmem. Tanri bile öyle zulm etse, ayaklanirim tanri ya karsi..
A KA PE diktatörluk estiriyo ve siddet yoluyla tek adam i sart kilarsa, hem ulke bu gidisle seriatci olu, laiklik gider elden, hem yurtta sulh cihanda sulh sözu cignenmis olur hemde butun insani demokratik ilkeler BASKANlik rejimi adi altinda cignenip, ulke SURIYELIStirip, bizi EMPERYALIST guclerin oyuncagi yapar. Onlarda menfaatleri ne ön görurse onu yapar. Ne Kurde, ne Turke, ne de Ermeni ye acir..
Bu ulkenin secmenleri A KA PE ye oy vermeye devam ederse, SERIAT uzak degil maalesef...
Cuneyt Özdemir ruhunu seytana satip ruzgarin yönune göre rejime su göturen Ahmet Hakan gibilirinden cok daha presinipli medeni bir insan.
Roger Federer den biktik yeni bir isim lazim Tennise.
benze öz yönetimler merkezi diktatöre yönetimlerden daha mantikli. Ingiliterede var, Almanya da var, Isvicre de var, Iskandinavlar da var...hepsi gul gibi geciniyo.
Isvicrenin ve Avusturyanin 3 resmi dili var.
Ingilterenin 3 resmi dili var. ( Iskocca, Galce ve Ingilizce bide Irlanda Galcesi)
bu ulkelerin neyi eksik? Yani ne basit seyler icin birbirimizi havaya ucuruyoruz hergun coluk cocuk perisan, fakir askerler fukara polisler öluyo... ancak
Zengin ve menfaatci politikacilar savastan kar ederler, cunku herseylerini ortbas eder kaos ve savas..
Yoksa Cagdas modern medeni 21. yuzyila yakisir cogulcu bir yönetimi redetmek akila mantiga sigmaz.
Isvicrenin ve Avusturyanin 3 resmi dili var.
Ingilterenin 3 resmi dili var. ( Iskocca, Galce ve Ingilizce bide Irlanda Galcesi)
bu ulkelerin neyi eksik? Yani ne basit seyler icin birbirimizi havaya ucuruyoruz hergun coluk cocuk perisan, fakir askerler fukara polisler öluyo... ancak
Zengin ve menfaatci politikacilar savastan kar ederler, cunku herseylerini ortbas eder kaos ve savas..
Yoksa Cagdas modern medeni 21. yuzyila yakisir cogulcu bir yönetimi redetmek akila mantiga sigmaz.
Erciyes daginin Kayseri gibi ilkel bir sehirde olmasina uzuluorum, kaymaya gidemiyoruz oraya.
Rusya tabiiki o yuzden Turkiye yada A ka peliler bence sadasmasin Vlad la.
AKP ye A KA PE demek ?
A ke pe eger dile aykiri degilse, Ke diger basliklarda da yalniz degildir, ve sadece beyin yikamaya baskildiri olup herkes gibi politikacilarin yalnis dilini kullanmaya red dir. Sempatizanlikla alakasi yok..
A ke pe eger dile aykiri degilse, Ke diger basliklarda da yalniz degildir, ve sadece beyin yikamaya baskildiri olup herkes gibi politikacilarin yalnis dilini kullanmaya red dir. Sempatizanlikla alakasi yok..
cok komik .
O zaman A ke pe ye, A KA PE diyecem bundan sonra , cunku AKP li olmadigimi ispatlamak isterim?
M ha pe diyecem M he pe ye
C Ha pe ye de C he pe tabiiki.
Oldumu..
Yani Turkce de k- ke diye oknur. Dil uzerinden beyin yikamak ancak k yi ka yapmak lan oluyo.. bu bili hukumetin
ne yapmaya calistigini anlamaya yeter.
neyin kötun neyin yalniz oldugunu A KA PE den ögrencek halimiz yok, ona biz karar veririz. Özguruz, dilimizi istedigimiz sekilde telafuz ederiz.
O zaman A ke pe ye, A KA PE diyecem bundan sonra , cunku AKP li olmadigimi ispatlamak isterim?
M ha pe diyecem M he pe ye
C Ha pe ye de C he pe tabiiki.
Oldumu..
Yani Turkce de k- ke diye oknur. Dil uzerinden beyin yikamak ancak k yi ka yapmak lan oluyo.. bu bili hukumetin
ne yapmaya calistigini anlamaya yeter.
neyin kötun neyin yalniz oldugunu A KA PE den ögrencek halimiz yok, ona biz karar veririz. Özguruz, dilimizi istedigimiz sekilde telafuz ederiz.