bugün
S
siouxsie13 yıl önce
breaking bad
arayıp da bulunamayan kan. eğlencesini bi* yana bırakıyorum absürd aksiyon kurgusu ve dizinin başlangıcı resmen kimyamı değiştirdi. `malcolm in the middle`'ın efsane babası, `bryan cranston`'ı `crystal meth` üretirken görmek de varmış. hatta tv ekran… devamını gör
S
siouxsie13 yıl önce
beyaz telefon filmleri
italyan sinemasının 1920lerde çektiği basit romantik komedi filmleri olup adı; bu filmleredeki zengin evlerde bulunan beyaz telefonlardan gelmektedir.
S
siouxsie13 yıl önce
mükremin çıtır
gelmiş geçmiş en delikanlı tiyatro karekteri. zamanında tüm yurdu ekran başında mest etmiştir.
S
siouxsie14 yıl önce
ygs 2012 türkçe soruları
Destan gibiydi mûbarek, soruyu iki üç kere okuyunca anca anlıyosun. Şıklarda bana göre çelişkiliydi . Hayır benim gibi kafası rahat, öylesine gırmıs olanlar ıcın zaten sorun değil de , sözelden umudu olan arkadaşlara yazık oldu.
S
siouxsie14 yıl önce
yatağa uzanıp hayaller kurmak
Aşık olmak üzere olan kişinin veya aşık insanın yapması normal olan eylemdir. Ancak aşık dahi olmadan kuranı, normal değildir. ~swh~
S
siouxsie14 yıl önce
uff snane be salak
güzel nik seçimi. buyursunlar..
S
siouxsie14 yıl önce
regl olan kız psikolojisi
regl olan kızın sevgilisine (bkz: geçmişler ola). en az kız kadar huzursuzluk yaşayacaktır. belki daha fazla...
S
siouxsie14 yıl önce
eski sevgiliye atılacak son mesaj
(bkz:hakkını helal et) kesin cevap gelir ve sana bir mesaj hakkı daha doğar.
S
siouxsie14 yıl önce
final haftası
daha 3 hafta olmasına rağmen insanda huzursuzluk yaratan zaman dilimi.. edit: buna entry girilmemiş 2 hafta sonra görecem ben sizdeki psikolojik değişimi ağustos böcekleri hehehe swh..
S
siouxsie14 yıl önce
recep tayyip erdoğan ın gözlerinde görülen ışıltı
evet arkadaşlar; bende her tayyipist gibi, ulu önder baş öğretmen recep tayyip erdoğanın ulusa sesleniş ve meclis konuşması gibi video görüntülerinin hiç birisini kaçırmayıp hayranlıkla izlemekteyim ve son zamanlarda dikkatimi tayyip erdoğanın gözler… devamını gör
S
siouxsie14 yıl önce
çan eğrisi
arkadasları birbirine kırdıran eğri (bkz)lol(/bkz)
S
siouxsie14 yıl önce
şirinler
ormanin derinliklerinde yasayan bas parmagimizdan biraz uzun oldugu rivayet edilen mavi yaratiklar. baslica besinleri [bkz]sirin cilegi[/bkz] olup herhangi bir dis etken soz konusu olmadigi surece kendi yaglarinda kavrulur giderler.
S
siouxsie14 yıl önce
şirinler
ormanin derinliklerinde yasayan bas parmagimizdan biraz uzun oldugu rivayet edilen mavi yaratiklar. baslica besinleri [bkz]sirin cilegi[/bkz] olup herhangi bir dis etken soz konusu olmadigi surece kendi yaglarinda kavrulur giderler.
S
siouxsie14 yıl önce
kızıl saçlı beyaz tenli mavi gözlü kadın
Güzel kadının tarifidir. bakımlı her kadın güzeldir ama kızıl saçlı beyaz tenli mavi gözlü kadın bi başkadır. (img:#128040)
S
siouxsie14 yıl önce
kızıl saçlı beyaz tenli mavi gözlü kadın
Güzel kadının tarifidir. bakımlı her kadın güzeldir ama kızıl saçlı beyaz tenli mavi gözlü kadın bi başkadır. (img:#128040)
S
siouxsie14 yıl önce
hayatın asıl anlamı
muhtemelen bizim için hiçtir. daha büyük bir çark varsa da bizi bAğlamaz. zira doğar ve ölürüz. nedenleri muhtemelen bizi bağlamıyor bu hadisenin. adabımızla yaşayalım ölelim.
S
siouxsie14 yıl önce
kaset
kep'in, sözlerini kemal'in yazdığı güzel şarkısıdır. kaset oldum senden sonra çaldım durdum sonunda benim de köşelerim kırıldı ve kapaksız teyplerde çalınmaya başladım korumasız ve sakat sıcak sahilde çalarken keş ve özgür kendimi birden r… devamını gör
S
siouxsie14 yıl önce
direnmek
direniş göstermek, karşı koymak, ayakta durmaya çalışmak.
S
siouxsie14 yıl önce
sevgiliden ansızın gelen mesaj
kişiyi minik bir an için dünyanın en mutlu insanı yapar. hal hatır soran ve içinde iyelik eki barındıran sevgi sözcüklerinin olduğu bir mesaj ise bu tadından yenmez.
S
siouxsie14 yıl önce
müzik dinlemek
ruhu besleyen, vazgecilmez bir terapi yöntemi.
S
siouxsie14 yıl önce
allah denilince akılda canlanan allah profili
allah denilince herkesin kendince kafasında oluşan silüet/ profildir. ufaklıktan kalma bir sanrı olarak, cami minaresi canlanırdı kafamda.
S
siouxsie14 yıl önce
sütyen kopçasını tek eliyle açan erkek
öperken bu işi yapabiliyosa şüphelenin o adam ünlü şarkıcı özgür olabilir. (bkz:tek elle kopça çözüp öpmeyi de bilirim)
S
siouxsie14 yıl önce
hayat ne garip vapurlar filan
`cenk erdem`'in bir oyunlarının adı.
S
siouxsie14 yıl önce
madjo
güzel aksanlı şarkıcı. nirvana'nın Where Did You Sleep Last Night şarkısını müthiş okumuştur.
© copyright 2005 - 2026